تو اندروئید هیچ چیز(نرم افزاری) انحصاری نمی مونه اگر رسمی هم نمیومد صد در صد پورت می شد نمونش S-Voiceنقل قول:
تو اندروئید هیچ چیز(نرم افزاری) انحصاری نمی مونه اگر رسمی هم نمیومد صد در صد پورت می شد نمونش S-Voiceنقل قول:
درسته ، ولی ساپورت دولوپر ها از نوت زیاد خوب نیست.نقل قول:
اکثرا دولوپر نیستن ، رام رسمی رو میگیرن 4 تا تغییر میدن به اسم رام میدن بیرون..
من اچ تی سی هم داشتم همه همینجوری بودن.نقل قول:
فقط رامهای aosp مثل سیانوژن و miui و پارانوید اینا کلا برای همه گوشیا بیس رام رسمی نیستن که برای نوت هم هستند.
پ.ن:
رام xxls7 هم لیک شد.با بیس 4.1.2.با قابلیت مولتی ویندوز رسمی به علاوه دستکاری برای ساپورت همه برنامه ها از مولتی ویندوز.برای نوت 2 هم این انگولک کاریو کرده بودن.
من دارم دانلود میکنم.نصب میکنم تست میکنم.
فرزین من راکت رام ورژن 2 رو ریختم هیچ مشکلی تا الان نداشتم با گیم های اچ دی هم مشکلی نداره
این LS7 رو تست کردی اوکی بود بگو دانلود کنم
ممنون
من AllianceROM JB XXLS7 4.1.2 رو تست کردم.مولتی ویندو کار میکنه درست.ولی رامش یکی دو مورد force close داد.یکم باید روش کار بشه فک کنم.حالا اگه ورزنهای دیگه هم تست کردم خبر میدم.نقل قول:
منم همینو زدم دانلود الان از راکت رام راضیم اگر مشکلش حاده دانلود نکنم؟نقل قول:
والا یکی دو بار الکی fc داد.font style هم بخای عوض کنی هنگ میکنه.نقل قول:
من ورژن stockو odexed رو گرفتم حالا اونم نصب میکنم.ولی بدیش اینه اون مود که تو مولتی ویندو میشه همه برنامه ها رو اورد روش کار نمیکنه چون deodex نیست.
دیر جواب دادی خودم ریختم آره رامش زیاد روون نیست با بعضی بازیها هم مشکل دارهنقل قول:
من که از راکت رام راضی بودم برمی گردم رو همون فعلا تا ورژن اصلی بیاد
شرمنده ددر دودور بودم :/نقل قول:
الان اینو ریختم فعلا خبری از هنگ و fc نبوده.روونتر از اونیکیه.فقط بدیش اینه که فقط برنامه هایی که stock خود سامی گذاشته تو مولتی ویندو هست :(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب بدین توروخدانقل قول: