سلام
به تازگی شارژ لپتابم سوت میکشه البته وقتی که وصل نیست .(وخاموش) ممکن مشکل براش پش اومده باشه .گارانتیش باز نبود وگرنه زنگ میزدم میپرسیدم
Printable View
سلام
به تازگی شارژ لپتابم سوت میکشه البته وقتی که وصل نیست .(وخاموش) ممکن مشکل براش پش اومده باشه .گارانتیش باز نبود وگرنه زنگ میزدم میپرسیدم
حسین جان از ترانسشه .... حساس نباش اگر نویزی که داره کمه ... اینطوره چون فکر کنم بهش فشار میاد و وقتی خوب بسته نشده باشه و هسته مگنتش شل باشه . اونجا هم برات باز و سرویسش میکنند
راه دیگه اینه که با یک ولت متر دیجیتال دقیقا اندازه بگیر ببین آمپر و ولتاژش در حال تغییره وقتی روشنه ؟ اگر تغییر میکنه باتری رو کمتر یک ماه می پوکونه !
ببر گارانتی بعد اینکه test failure بود
با سلام
من یه لپتاپ توشیبا دارم .
تا حالا ویندوزش رو عوض نکردم . حالا چند تا سوال داشتم
1-یه چند تا ایراد کوچیک بوجود اومده بود که میخواستم ویندوزش رو عوض کنم ولی شنیده بودم که چون ویندوز اونا اورجینال هست عوض نکنم بهتره . میخواستم دوستان نظرشون رو بگن.
2-برا تعویض ونیدوز میخواستم بدونم مثل کامپیوتر دسکتاپ هست یا فرقی داره چون شنیدم که یه سی دی هست که برا تعویض ویندوز لازم هست . اگه درست هست لطفا راهنمایی کنید که اون سی دی دقیقا چیه و کارش چیه و از کجا باید بگیرم چون من هیچ سی دی با لپتاپم ندارم
پیشاپیش متشکر م
قبل تعویض ویندوز حتما درایور هاش رو تهیه کن .نصب وبندوز هم هیچ فرقی با پی سی نداره البته اگه هاردش بازی در نیاره.نقل قول:
راستی شما اول کار بک آپ نگرفتی ؟!
سلام مسخواستم بدونم برنامه ای هست که بتونه سخت افزار رو چک بکنه وبگه که مشکل داره یا نه؟ مثلا باطری وهارد
ممنون
تشکر از راهنمایی شمانقل قول:
میشه بگید درایور چی؟ و درایورهاش رو از کجا تهیه کنم ؟ حجم اش چقدر هست میشه دانلود کرد؟
در مورد بک آپ هم نخیر بنده بک آپ نگرفتم میشه بگید از چی باید بکآپ میگرفتم و چطوری ؟
با تشکر مجدد
بلوتوث لپ تاپ من (Vostro 1510) مشکل داره.
نمی تونم با موبایل فایل ترنسفر کنم.
یعنی موبایل رو میشناسه و می تونه دیتا به موبایل بفرسته ولی در جهت عکس نمیشه
موبایل لپ تاپ رو میشناسه ولی قادر به ارسال اطلاعات نیست!
تنظیمات خاصی داره یا نه؟
سلام؛
اگر میشه dell network assistant ,license key رو اگه کسی داره بگه.مرسی.مدل 1525 inspiron
برای چه لپتاپی ؟نقل قول:
اول شما باید مدل دستگاه رو بگینقل قول:
برای بکاپ هم معمولا خود دستگاه نرم افرارشو داره