از اتحایده اعلام میشه .نقل قول:
هم خودشون میتونن تلفنی قیمت بگیرن هم هر یک ساعت sms قیمتها میاد واسشون .
درستهنقل قول:
Printable View
از اتحایده اعلام میشه .نقل قول:
هم خودشون میتونن تلفنی قیمت بگیرن هم هر یک ساعت sms قیمتها میاد واسشون .
درستهنقل قول:
با عرض سلام
من میخواستم یه حساب سپرده گذاری یکساله با دریافت سود در سر رسید باز کنم. به نظر شما کدوم موسسه یا بانک سود بیشتری میده البته بیشتر نظرم رو مهر و صالحین است.
اگه کسی تو این 2 موسسه تازگیها حساب باز کرده لطفا راهنمایی کنه که نرخ سود یکساله در سررسید کدومشون بیشتر و چند درصد هست.
با تشکر فراوان از شما عزیزان
البته دیگه موسسه صالحین وجود نداره، چون با ادغام با موسسه آتی و بانک تات، بانک آینده به وجود آمدهنقل قول:
سلام
چند سوال مبتدیانه دارم.
1. موقع خروج از کشور چقدر میتوان پول از کشور خارج کرد. مثلا در چمدان
2. موقع ورود به کشور چه طور؟
3. اینها یعنی چی؟ سود علی حساب - روز شمار - سررسید. من الان حساب کوتاه مدت دارم. چه طوری سود رو حساب میکنن؟ فقط یه روش برای سود دهی وجود داره؟ یعنی بلند مدت طور دیگه ای حساب میشه؟
4. تعریف حواله بانکی: "چکی است که پس از برداشت وجه از حساب مشتری پرداخت کننده، توسط بانک صادر می شود. در برخی از کشورها به نام چک بانکی یا چک صندوق نیز شناخته می شود." این چیه؟
5. چک بین بانکی چیست؟
6. کلر چیست؟
ببخشید تو رو خدا. لری جواب بدید متوجه شم.
موسسه کوثر بالاترین سود روز شمار رو میده 20% برای وزات دفاع هم هستش به نظر من قابل اطمینان هستش شعبه هاشم تو تهران زیاده برای کسانی که دنبال سود روز شمار بالاتر هستند
یک ساله موسسه کوثر 22/5 % هستش
با عابر بانک کوثر از طریق خود پرداز ملت و سپه هم میشه برداشت کرد
البته فرشتگان هم روز شمار رو همون 20% میده یک ساله رو 25%
(اینا نظر شخصی بود انتخاب کدوم موسسه و یا بانک پای خودتون)
ممنون از جوابگویی توننقل قول:
ولی اگه ادغام شده پس چرا فعلا خبری نشده و حتی تو شهر ما هنوز کسی تابلوی موسسه صالحین را عوض نکرده.
نقل قول:
20 درصد روز شمار موسسه کوثر خیلی عالیه و آیا این سودو به همه افراد پرداخت میکنن یا فقط به کارکنان وزارت دفاع و یا شاید فقط به سپرده های بالای 10میلیون این سود تعلق میگیره؟ .
شما خبر ندارین موسسه کوثر به سپرده ها ی یکساله با پراخت سود در سر رسید چند درصد سود میده
ممنون از شما
سود 20% روز شمار فرقی نداره برای همه افراد هست مبلغ خاصی هم برای سپرده گذاری در نظر گرفته نشدهنقل قول:
از مبلغ قابل پرداخت سود در سرسید اطلاعی ندارم وارد سایت موسسه بشین و تلفن شعبهای مربوط به استان خودتون رو پیدا کنید و زنگ بزنید بهتون میگن
اینم آدرس سایتش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای کسایی که دنبال وام هستند بگم که طرح کوثر 3 حرف نداره حتی نسبت به شرایط پرداخت وام بانک قرض الحسنه مهر که مثلا کارش وام دادن به مردم هستش .
اگه کسی یه حساب یکساله داشه باشه , آیا میتونه از بانک درخواست کنه که سود پولشو به حساب روزشمار که موقع افتتاح حساب ایجاد کرده واریز کنه یا باید حتما سود پولشو به حساب قزض الحسنه اش واریز کنن. آخه اکثر حسابهای روز شمار کارت عابر بانک داره و خیلی راحت میتونی پول ازش برداشت یا به حسابت اضافه کنی
, و آیا اگه بخوای سود پولتو در سر رسید بگیری باید موقع افتتاح حساب سپرده گذاری , حساب قرض الحسنه برای دریافت سود هم باز کنی یا احتیاجی نیست و سر سرسید پول با سودشو بهت پس میدن یا نه
سپاس
سلام دوستان .
روزی که موعد تحویل سکه های مردم رسید,سکه تو بازار 550 بود و مردم سکه ها رو 650 یا 600 پیش خرید کرده بودند .
یعنی در همون زمان 100 تومن ضرر دادند .
مای ساده هم فکر کردیم که ضرر کردند که پیش خرید کردند .
خودشون هم گفتند ضرر کردیم.
همون موقع هم بانکها گفتند هر کسی مایل باشه, بیاد به جای سکه حساب سپرده باز کنه چون بانکها میدونستند سکه میره بالا اما به مردم نگفتند تا ترغیب بشند حساب سپرده باز کنند به جای گرفتن سکه هاشون .
حالا سکه رسیده به بالای یک میلیون و صد .
اونهائی که سکه گرفتند نفع کردند و اونهائی که سپرده باز کردند کلی ضرر کردند .
در ضمن, این بار دومه که سکه به یک میلیون میرسه .
عده ای در خارج و داخل این نوسانها (موجها) رو درست میکنند و با استفاده از این نوسانها ملیاردها دلار از جیب مردم میکشند بیرون .
سکه و طلا و دلار دوباره برمیگرده پائین تا بازار رو مهیا کنند برای نوسانِ بعدی و باز هم خالی کردن جیب مردم در همه ی کشورها .