موافقم .. مگه اینکه گوشیها رو زیر 300 تومن بده...نقل قول:
Printable View
موافقم .. مگه اینکه گوشیها رو زیر 300 تومن بده...نقل قول:
سلامنقل قول:
من هم نصب کردم ولی دکمه دوربین کار نمیکنه
سلام
نرم افزار سمانه بانك تجارت رو واسه --- از دوستان ميخواستم
ممنون ميشم كمك كنيد
سلام ببخشید من میخواستم یه بازی 100 مگابایتی رو نصب کنم میگه حافظه گوشی جا نداره میشه یه کاری کرد بازی و برنامه ها روی رم نصب بشه؟؟؟
دوستان يكي كمكم كنه من گيچ شدم آيا بلوتوث شما بعضي فايلهاي غير قابل پشتيباني مثل
, exe , so , jar
و چيزهاي ديگه دريافت مي كنه اگه دريافت مي كنه مشكل من كجاست كه اين فايلها دريافت نميكنه
گوشي من آپديت هست يعني دو عدد آخرش 15 است آيا دوباره آپديت كنم بهتر ميشه
گمونم این سوال ر وقبلا هم پرسیدیدنقل قول:
تو پست های قبل زیاد راجبش بحث شده (app2sd)
خواهشا برای هر موضوعی که به ذهنتون میرسه(کلی میگم منظورم شخص شما نیست) پست الکی ندید اول 1 سرچ بزنید بعد اگه نبود بپرسید
امیدوارم ناراحت نشده باشید
ممنون
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------
سلامنقل قول:
شما بازم اموزش رو کامل نخوندی
گمونم فایل hw-config ر وویرایش نکردید
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
والا گوشی ما که همه چی میگیره به اخرین کرنل و بیس باند هم اپدیت هستنقل قول:
رام فلویو یه کم ایراد داره ... مثلاً نور صفحه کم و زیاد میشه ...
یه پلیر خوب واسه پخش فایلهای mp4 چی هست؟؟؟...
یه جا یکی پیدا کردم نوشته بود حتی میتونه زیر نویس ها رو نمایش بده .. دانلود نشد .. یادم هم نمیاد اسمش چی بود !!!
حتی زیر 300 هم نمی ارزن تا اون موقعنقل قول:
چون که در اون برهه ی زمانی قیمت گالاکسی اس هم تو همین حدودا باید باشه
2 گوشی مذکور ارزش خرید پیدا نمیکنن
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------
ایراد نداره شما اگه می خوای نور ثابت باشه توی تنظیمات اون رو از حالت اتوماتیک در بیاریدنقل قول:
اون پلیر هم اسمش گمونم mplayer باشه و توی تاپیک اپتیموس وان لینکش رو داده بودن اونجا رو 1 سری بزن
دوست عزیز پیشنهاد میکنم برای دریافت و ارسال بلوتوث از برنامه blue tooth file transfer استفاده کنی.نقل قول:
به احتمال بسیار زیاد مشکلت حل میشه!
دوست عزيز ويزگي آخرين آپديت گوشي به غير از دو عدد آخر 15 چه چيزهايي هست