ویندوز شما 32 بیتیه ؟نقل قول:
چون فکر کنم با ون مشکلی نداشته باشه.
Printable View
ویندوز شما 32 بیتیه ؟نقل قول:
چون فکر کنم با ون مشکلی نداشته باشه.
از کجا میشه اینکارو کرد؟نقل قول:
من تونستم تصویر رو فول HD بیارم تو تلویزیون یکی از فامیل ها هم با سامسونگ و هم با LG شد....یادمم نیست چی کار کردم اما قبل از آپدیت کارت گرافیک بود یکمی باید باهاش بازی کنی تا بیاد...
کجاش رو دیدی من حتی درایور اینتل رو تو manage غیر فعال کردم باز به نتیجه نرسیدنقل قول:
به جای این که به برگه Program Settings برید و برنامه ها رو Add کنید، تو برگه ی Global Settings انتخاب Preferred Graphics Processor رو روی گزینه ی High-performance NVIDIA processor تنظیم کنید.نقل قول:
ای بابا خیلی وقته که این کارو کردم ولی نشد!نقل قول:
دوستان این سری قبلی بازی need for speed رو نصب کردم (Need for Speed Hot Pursuit) وسطای بازی همش هر چند دیقه به چند دیقه تیک می ندازه ! عجب داستانی داریما ! گرافیک رو هم شناخته همه چیش رو هم توی کنترل پنل گرافیک رو high گذاشتم ! چه مرگشه؟سری جدیدش رو خوب اجرا میکنه بدون تیک!
(فهمیدم مشکل از باگ بازیه:دی از گرافیک نیست!!!)
نقل قول:نقل قول:
اگه پستهای قبلی منو خونده باشین گفتم من در منزل دوتا lcd داریم یکی سام سونگ 32 ایرانی 700 تومنی
و یک سام سونگ اصلی 1300 تومن مشکل با تلویزون خودم یعنی ساخت مالزی به محضی که کابل وصل کنم از دستگاه روشن باشه صفحه ابی میاد اگر هم دستگاه خاموش باشه بازم صفحه ابی میاد
در ضمن وین من 64 بیت و روی 32 امتحان نکردم
دوستان شما وقتی دارین از لب تاب استفاده میکنین مثلا وقتی دارین بازی میکنین باطریشو چیکار میکنین؟ ایا باطریو میکنین وبعد لب تابو به برق میزنین؟یا همینجوری با باطری لب تابو به برق میزنین؟اگه با باطری لب تابو به برق بزنیم ریشارژ نمیشه و عمر باطری کم نمیشه؟
یکی از دوستام لب تابه دل داره و میگه یه گزینه تو دل هست که باعث میشه لب تابو وقتی که با باطری به برق میزنیم شارژ نشه تو ایسر هم همچین چیزی هست که جلوی ریشارژ شدن باطریو بگیره؟
من هر كاري مي كنم pes 2011 رو لب تابم اجرا نميشه يكي كمكم كنه nvidia رو نميشناسه
لب تابم l502 dell