سلام.نقل قول:
دوست عزیز توی قسمت Massaging برید به قسمت ستینگ و در اونجا توی قسمت Input mode گزینه Automatic رو انتخاب کنبد و تیک اون قسمت رو بزنید مشکلتون حل میشه .:11:
Printable View
سلام.نقل قول:
دوست عزیز توی قسمت Massaging برید به قسمت ستینگ و در اونجا توی قسمت Input mode گزینه Automatic رو انتخاب کنبد و تیک اون قسمت رو بزنید مشکلتون حل میشه .:11:
سلام.نقل قول:
احتمالا" فرمت مموریتون طوری هست که نمیتونه بخونه (گاهی اوقات بعضی از گوشیها فرمت NTFS رو نمیتونن بخونن ) فرمتش رو به Fat تغییر بدید احتمالا درست میشه.:11:
سلام یه گوشی xperia u هست تا چند روز پیش راحت با وایرلس خونه کار میکرده! یه بار وایرلسش رو قطع کرد و از اون بع بعد وایرلس خونه رو پیدا نمیکنه!بقیه وایرلس های اطرافمون رو شناسایی میکنه ولی وقتی میخواد اسکن کنه وایرلس خونه خودمون رو پیدا نمیکنه!
سلام . با گوشی دیگه امتحان کردین ؟ اگر هیچ گوشی وایرلس خونه رو پیدا نمیکنه پس مشکل از روتر هست . بهتره reset کنین . اما اگر با گوشی دیگه مشکل نداره پس وایرلس گوشیتون مشکل داره . شاید آپشنی داره که شما وایرلس خونه رو ممنوع کردین در گوشیتوننقل قول:
با سلام خدمت اساتید بزرگوار بخش موبایل
چطوری باید GPRS گوشی Xperia P رو فعال کنم؟
خطم همراه اوله و بسته اینترنت خریدم و پیامک فعال شدنش هم برام اومد. پیغام داد مدل گوشی رو بفرستید تا تنظیمات ارسال بشه. اما به هر حالتی مدل گوشی رو میفرستم جواب عدم شناسایی میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ صفحه ای هم باز نمیشه و کلاً قطعه. تنظیم زیر رو هم از اپلیکیشن Set up Guide انجام دادم اما هیچ اتفاقی نیفتاد:
.
سلام.نقل قول:
دوست عزیز شما برید توی قسمت ستینگ از اونجا برید توی قسمت More networks سپس در اونجا Mobile network رو انتخاب کنید توی صفحه ای که میاد،Access Point Name یا همون APN رو انتخاب کنید.
توی قسمت Name وارد کنید MCI-GPRS توی قسمت APN وارد کنید mcinet و توی قسمت پراکسی آی پی 192.168.194.73 رو وارد کنید.حالا از گزینه منو Save رو انتخاب کنید و از این صفحه برید بیرون وتوی صفحه ای که میاد MCI-GPRS رو انتخاب کنید حالا اگر موبایل دیتای گوشی رو روشن کنید باید کنار آنتن گوشیتون یا حرف G یا حرف E نمایش داده بشه که یعنی اینترنتتون فعاله.اگر دیدی نشد یکبار گوشی رو خاموش و روشن کن درست میشه.(لازم بذکره من گوشی شما رو ندارم ولی آندروید ها معمولا" منوهاشون به همین صورت که عرض کردم هست اگر منوی گوشیتون فرق میکرد باز هم باید همون گزینه ها رو پیدا کنید و انجام بدید). :11:
پ ن: ضمنا" به کوچک و بزرگ بودن حروف هم دقت کنید همونطور که عرض شد بنویسید.
خیلی خیلی ممنون که وقت گذاشتی:n16:نقل قول:
شرمندم کردی
خیلی مخلصیم:n12:
اتفاقا تا داشتم مواردی که فرمودید وارد میکردم، همراه اول تنظیمات رو فرستاد و سیوشون که کردم همه چیز Ok شد.
سلام
گوشی من کمی با نت مشکل داره که قضیه از این قراره:
مثلا اپلیکشن هایی مثل بازار یا بعضی از اپلیکیشن هایی که نیاز به نت دارن خوب کار میکنن و با نت ارتباط بر قرار میکنن حتی کروم
ولی google now یا plus کار نمیکنن...حتی گوشی وارد حساب گوگلم نمیشه...یا نمیتونم از جیمیل استفاده کنم
دلیلش از کجا میتونه باشه...اینطور که به نظر میاد فقط با اپلیکیشن هایی که به گوگل مربوطه مشکل دارم...
Experia L 4.2.2
خیــلی ممنون
سلام بچه ها
من چن روز پيش نكسوس چهارمو به كيت كت(4.4.2) آپ كردم. راحت جواب ميداد همه چيش ولي نميدونم توي قسمت Settings>>Home يه لانچري رو حذف كردم! در ضمن قبل از آپديت لانچر كيت كت رو روي گوشي نصب كرده بودم! الان گوشي اين شكلي شده:
ظاهر بعضي از قسمتا به 4.2 برگشته!:n03: بضي قسمتام 4.4 :n27:
مثلا اين قسمت كه نشون ميده هم از ويژگي A Work Of Art پشتيباني ميكنه و هم نواراي بالا و پايين شفافن
ولي باز اينجا هم آيكنا كوچيكن و هم نوارا شفاف نيستن
اينم قسمت Setting>Home
و اينم كه آپديت شده
چيكارش كنم ؟
سلام
چطور میشه منوی گلکسی S III رو فارسی کرد؟