بچه ها من نصب کردم اين رام رو معرکه هست حرف نداره و يه خبر خوب اين. رام از زبان فارسي کاملا پشتيباني ميکنه به زودي طريقه نصب رو ميزارم
بچه ها من نصب کردم اين رام رو معرکه هست حرف نداره و يه خبر خوب اين. رام از زبان فارسي کاملا پشتيباني ميکنه به زودي طريقه نصب رو ميزارم
دوستان این رام CM7 که 2.3.3 هست قابلیت دانگرید به 2.2 رو هم داره ( قابل توجه آقا مسعود). پس نگران نباشید.:20:
دیروز جوابمو داد :
نقل قول:
Hi mr Quarx
I realy want to thank you for porting CM7 on defy.
me and my friends beg you to add the persian (or at least arabic) language to this new mode, we realy need that and certainly all we donate you if its possible.
and i have an important question:
is it possible to downgrade to official 2.2 after installing this CM7 mod? and please put the answer on first page because i think its important for all to know about it.
thanks again
نقل قول:
You can downgrade to official 2.2 after installing CM7 mod.
If the languages officially supported by CM7, I'll add them.
مواردی که با نصب رام 2.3.3 CM7 کار نمیکنند:
aGPS, FM-radio, 720p & WVGA Recording.
(که به نظرم زیاد مهم نیستن)
مواردی هم که بعد از نصب این رام کار میکنند:
Wifi, SD-Card, 3D, Auto-Brightness, LED, Photo Camera with Flash, Video Camera(H264), GSM/3G, Bluetooth +Headset + HID, Sensors, GPS(have bugs)
اگه واقعا اینطور باشه به نظرم ارزش نصب کردن رو داره چون واقعا سرعت گوشی رو میبره بالا! تو quadrant تا 2232 امتیاز گرفته که خیلی خیلی عالیه! و از گلکسی و نکسوس وان هم بیشتره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلوم نیست نسخه کاملش کی میاد؟؟؟نقل قول:
مبارکه مسعود خان
همونطور که احسان هم گفت بعد فلش این رام میشه به تمام رامهای رسمی و غیر رسمی 2.2 برگشت .
فقط یک جا آپ کنید که بتونیم بگیریم . چون من با اون چیز پی ان هم نتونستم وصل بشم !نقل قول:
yes you can back to all 2.2 rom
اره من دقت نکرده بودم این رام اصلا یه رام کامل نیست فقط یه پتچ اپدیت هست که روی رام 2.2 اعمال میشه من که این اپدیت رو کردم و رام خوبیه جالبه
زمانش رو نگفته ولی داره روش کار میکنه( طرف واقعا کارش درسته!)نقل قول:
معلوم نیست نسخه کاملش کی میاد؟؟؟
اینجا یه طریقه نصب گفته به نظر زیاد سخت نمیاد::31:
1make sure your phone is charged
2. backup all your apps and data! (i recommend titanium backup)
3. flash this sbf with RSDlite ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) as it is the one that Quarx (the developer of CM7 on the defy) is using
4. root using superoneclick (available here [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
5. download and install 2nd init boot (from here [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
6. download CM7 (here [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) and copy to your sd card
7. download Google apps (here [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) and copy to your sd card
8. install 2nd init boot menu (using instructions inside app [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
9. boot into boot menu by pressing the vol down button when the blue LED lights up on boot up
10. go into custom recovery and wipe data/cache
11. go back to main custom recovery menu and select "install zip from sdcard" then go to "choose zip from sdcard"
12. select the cyanogenmod 7 zip
13. go back to recovery menu and repeat step 10, then select the Gapps zip and install (google apps)
14. go back to recovery menu and select reboot
15. when the blue LED lights up press vol down, and select 2nd init boot from the bootmenu.
16. ENJOY! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ترجمش سخته اگه مسعود هر چه سریعتر بیاد آموزش بده ممنونش میشم:11:
هادی اگه من این کارو کنم گوشیم به نظرت مشکلش حل میه؟؟
فرق روت با فلش و رام ریختن چیه؟؟(نخندید بلد نیستم خوب:13:)
با تشکر
بچه ها اول از همه از شماره ها و اس ام اس هاتون یه بک اپ بگیرید چون همه شماره ها و اس ام اس هاتون و برنامه های نصب شده پاک میشه.بعد باید گوشی رو خاموش کنید بعد از این که گوشی خاموش شد دکمه پاور به همراه دکمه ولوم پایین رو نگه دارید و بریدتو منو ریکاوری بعد که مثلث خطر ظاهر شد دکمه های ولوم بالا و پایین رو با هم نگه میدارید تا منو ظاهر بشه سپس wipe (cache and data) رو انجام میدید بعد گوشی رو ریست میکنید تا دوباره بیاد بالا حالا باید گوشی رو روت کنید بعد این برنامه رو نصب کنید
و واردش بشید و روی install 2ndinit recovery کلیک کنید بعد گوشی رو ریست کنید و موقعی که گوشی داره دوباره ریست میشه به محض اینکه لگو موتورولا رو دیدید دکمه ولوم پایین رو فشار میدید تا وارد منو بشید بعد از توی منو دوباره wipe data/cache را انجام بدید بعد روی گزینه اینستال update.zip کلیک کنید تا کار اپدیت رو انجام بده بعد از تمام شدن اپدیت گوشی رو ریست کنید تمام.کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1032212
البته قبل از اینها باید فایل اپدیت رام رو روی مموری کارت کپی کنید و اسمش رو به update.zip تغییر بدید
اینم برنامه روت کردن:
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682
توجه برای نصب این اپدیت باید رام گوشیتون 2.2 باشه.
و یه نکته دیگه اونم اینه که توی منو ریکاوری چون تاچ کار نمیکنه برای بالا پایین کردن روی گزینه ها و کلیک کردن روی اونها باید از دکمه های ولوم برای بالا پایین کردن و از دکمه پاور برای کلیک کردن استفاده کنید
برای روت کردن هم که فایلش رو گذاشتم از این اموزش هم میتونید استفاده کنید:
فقط بچه ها بعد از این که رام 2.3 رو ریختید و گوشی رو روشن کردید و بالا اومد باید برین توی منو defy baseband و از توی منو اون اون رامی رو که قبل از اعمال اپدیت رام 2.3 نصب کرده بودین انتخاب کنید تا مشکل انتن دهی نداشته باشید من اولش نمیدونستم کلی ور رفتم تا فهمیدم و مشکل انتن دهیم رفع شد یعنی مثلا من رامی که قبل از اعمال این اپدیت روی گوشیم نصب ببود رام JRDNEM_U3_3.4.3-3_SIGNED بود که از توی منو گذاشتم روی uk 34.0.3 تا مشکل انتن دهیم رفع شدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=472326
مرسی مسعود جان
من تو XDA تازه عضو شدم ... وقتی میرم واسه دانلود این پیغام رو بهم میده...
چی کار کنم؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]