چرا با این سرعت زده slower than 99% of iran ؟نقل قول:
پ.ن:ظاهرا سایت speedtest یه مشکلی پیدا کرده بود اون موقع که من پست میدادم الان درست نشون میده.
چرا با این سرعت زده slower than 99% of iran ؟نقل قول:
پ.ن:ظاهرا سایت speedtest یه مشکلی پیدا کرده بود اون موقع که من پست میدادم الان درست نشون میده.
زده FASTER THAN 86% شما اشتباه دیدی
بله,منم ویرایش کرده بودم پستم رو و نوشته بودم که درست شده.زده faster than 86%نقل قول:
زده FASTER THAN 86% شما اشتباه دیدی
اون موقع سایت speedtest مشکلی پیدا کرده بوده نوشته بود slower than 99% of ir (من اشتباه ندیدم)
سلام این تست من هست ولی نمیدونم چرا با idm دانلود کردم و میانگین گرفتم 20.7 کیلوبایت دراومد ولی انجا یه چیزی حدود7.5کیلو بایت هست!:41::41::41::41::41::19::19::19::19:
چرا الان وقتی توی تست سرعت مثلاً 40کیوبایت باشه مینویسه slowerthan 70% در حالیکه میانگین سرعت ایران توی لیست کشورها 15کیلوبایت هست؟ حدوداً
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت وایمکس 256 الانم ساعت 5 صبح هستش.
یعنی من از 79 درصد ایران ؟
این برای اینترنت 256 معقوله؟
البته سرعت دانلود وقتی با IDM دانلود میکنم حدود 30 هست همیشه و خیلی خیلی کم پیش میاد که کم بشه!
اینم نیم ساعت بعد از قبلی
این پینگ خیلی بالاست!
نمیشه کاریش کرد که برسه حداقل به 250-300؟؟؟؟؟
من سرور رو عوض کردم، سرعت هاش تغییر کرد!
داستان این سرور چیه؟مگه اینترنت من همیشه از یه سرور نمیاد؟
---------- Post added at 05:22 AM ---------- Previous post was at 05:17 AM ----------
نقل قول:
شما اینترنتت چیه!
چه سرعتی داره و از کدوم سرویس دهنده گرفتی؟
با 3200 مایل فاصله خوب پیگی داری ها!
این اشتباه اسپید تست هست که مبنا رو برحسب دانلود و آپلود با هم میسنجه مثلا پست های قبلی رو نگاه کن که سرعت دانلود بالایی ندارن ولی سرعت آپلودشون خوبه و مینویسه faster than مثلا الان من تست گرفتمنقل قول:
و نوشته کم تر از 58 درصد ایران یعنی الان 58 درصد ایرانی ها 512 دارن؟ که همچین چیزی نیست
سلام
دوستان ميشه يه راهنمايي كنيد ؟ من وقتي توي اين سايت ميرم تصاوير مثل ايني نيست كه شما ميزاريد ( تصوير زير برام مياد ) .
چطور ميتونم به تصاوير مثل شما دست پيدا كنم . ممنون
روی دکمه share کلیک کن تصویر اونی میشه که می خوای.