بین تیم های باقی مونده دلم نمیخواد هیچ کدوم قهرمان بشن !!
ولی لا اقل اسپانیا بین بقیه خیلی قابل احترام تره ، تا ببینیم بازی امشب چی میشه .
Printable View
بین تیم های باقی مونده دلم نمیخواد هیچ کدوم قهرمان بشن !!
ولی لا اقل اسپانیا بین بقیه خیلی قابل احترام تره ، تا ببینیم بازی امشب چی میشه .
باید ببره باید اسپانیا ببره چون خیلی آدمن :دی
اینجا تاپیک هوادارن آرژانتینه من نمیدونم این آلمانیا اینجا چیکار میکنند .
ملت آرژانتین با اینکه تیمشون چهار تا میخوره همنطور که دیدید از بازیکناو مارادونا استقبال می کنند آلمان قهرمان هم بشه کسی تو آلمان واسه تیم تره هم خرد نمی کنه !
سلام
پستهای صفحه آخر پاک شدند
+
به توهین ها رسیدگی شد
+کد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=5161569&postcount=18
لطفا این نکته رو مد نظر داشته باشیننقل قول:
اینجا تاپیک هوادارن آرژانتینه من نمیدونم این آلمانیا اینجا چیکار میکنند
و رعایت کنید
+
در مقابل توهین ها فقط گزارش بدین
لطفا جوابی ندین
الان 3-4 نفر دیگه هم به خاطر جواب دادن باید 1-2 روزه بن بشن
نامردا شما که دیدید آلمان چقدر عالی بازی می کنه، بازم می گید اسپانیا؟
اسپانیا بد بازی میکنه ؟!نقل قول:
نامردا شما که دیدید آلمان چقدر عالی بازی می کنه، بازم می گید اسپانیا؟
در ضمن همیشه آدم از تیمی که بهتر بازی میکنه طرفداری نمیکنه ، این جور افراد طرفدار جهت باد هستند !
بهتر یا بدتر بودن کاملا نسبی هست .
ما طرفدار آرژانتین هستیم نه تیم دیگه .
دیشب از برد اسپانیا به دو دلیل خوشحال شدم ، یکی اینکه آلمان رو شکست داد ، دوما که ستاره های بارسا ( طرفدارشم) باعث برد اسپانیا شدند . گل رو هم پویول زد ... حالا یواخیم لو باید بره لباسش بشوره ...
آرزانتین زمان دفاع باید مثل اسپانیا مقابل آلمان بازی می کرد ..همونطور که دیدید جنگندگی و پرس از میانه میدان بستن فضای های خالی با یارگیری و فشار از سوی هافبک های دفاعی و عامل مهمتر بازی خوانی مدافعین ... ولی موقع دفاع ، بازیکنای تیم ما فقط نگاه می کردند و فضاهای خالی زیادی برای حمله آلمان به وجود می آوردند ...
از اینکه ژرونها باختند خیلی حال کردم.....
اسپانیا هم خیلی خوب بازی کرد....
خب دوستان آلمان هم به جمع باختگان اضافه شد! حالا فقط میمونه هلند! (به امضای بنده یه توجهی بکنین! : دی)
ای یادش بخیر چه تایپیک بود مخصوصا فاصله بین برد با مکزیک و ....المان .اگه یک ساعت نبودی یه صفحه تایپیک جلو می رفت ولی امروز حدودا دو سه روز میشه که حتی یک صفحه جلو نرفته.ادما همینن دیگه یه روز تو کانون توجه یه روز دور از کانون.اونایی باس بیشتر خوشحال باشن که زمانی که در کانون بودن احترامات و اخلاقیات رو مد نظر قرار دادن.
بالاخره یه روز قرار بود اینجا تخته بشه ولی برای ما دو اتشه ها خیلی زود بود شاید ما خودمون رو گول زده بودیم .در هر حال تموم شد.اما خوشحالم که توی این چند وقت دوستانی را در این تایپیک پیدا کردم که صرف نظر از عقاید بوسیله هیجانات و احساسات دور هم جمع شده بودیم.
به هر حال من ارزوی موفقیت و سربلندی برای تمامی دوستان و همچنین دیگر دوستانی که از دیگر تایپیک ها میومدن پست میدادن(که کم هم نبودن و بعضی وقت ها توهین به احساسات هم دیده می شد) می کنم و امیدوارم همیشه در همه صحنه های زندگیشون توپ زندگیشون توی گل باشه.
به امید موفقیت.