سامان قضيه چيه؟ :31:نقل قول:
ا.من فکریدم خوب فروختم.پس نگو تازه به قیمت دادم
راستی از دوستای نزدیکم هرکی میخواد بگیره قبلش یه مشورتی با من بکنه
مشورت واسه چي؟
Printable View
سامان قضيه چيه؟ :31:نقل قول:
ا.من فکریدم خوب فروختم.پس نگو تازه به قیمت دادم
راستی از دوستای نزدیکم هرکی میخواد بگیره قبلش یه مشورتی با من بکنه
مشورت واسه چي؟
سامان:
آره.اصلا خودم رفتم اطلسی قیمت گرفتم.ما اراده کردیم بگیریم یهو کشید بالا:دی..
---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
منم سوال تیتان رو دارم.
منم دارم :دی
اینم یه عکس از زیبای مشکی رنگ
خودم با گوشی i8910 انداختم اگر کیفیت نداره دیگه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاهکار سونی اریکسون در ساختن ولوم لمسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم.فقط این رو بگم همچین آش دهن سوزی نبود.خوشگلی گوشی,UI و ال سی دی یزرگش بعد 1 هفته عادی میشه واست.من خودم همیشه عاشق ال سی دی بزرگ بودم ولی حالا به جرف علی ریسر رسیدم.ال سی دی 3.5 به بالا استاندارد نیس یه جورایی!!!
اوم.فوکوس دوربینش یه کم بده.که خیلی وقتها همین بهم زد جال می زد.
با آندو اصلا حال نکردم.اولین و آحرین تجربه آندویی من بود :دی
ولی در کل گوشی خوبیه!!!500 تومان می ارزه
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:37 PM ----------
راستی اون بزنامه که واسه خوندن اس ام اس فارسی بود رو ندارین؟
سامان گوشي كه با آندروئيد 1.6 بياد همينه!
در ضمن... شما مك 4 رو با آندو 1.6 مقايسه نكن
بذار حد اقل آندو 3 رو با مك مقايسه كن.... هرچند كه سليقه اي هم هست.
اين كه اينترفيس عادي بشه كه عاديه :31: مگه اينترفيس اپل بعد از 1 هفته عادي نميشه؟
حداقلش اينه كه آندو هزارتا لانچر داره كه هر كدومش يه خصوصيتي داره و خيلي تنوع ايجاد ميكنه.
بابا شما که اگه تعریفایی که از این گوشی کرده بودیو جمه بزنن از کتاب استاتیک بیر جانسون هم بیشتر میشه! ما رو حساب تعریفات میخواستیم بخریمنقل قول:
حرفت درسته.به نظر منم 70.80 درصدش سلیقه ایه.من مفایسه نکردم ولی اگه یه موقعه مفایسه ای هم کرده باشم آندو 1.6 و x10 ی که 6 ماهه ریلیز شده رو با با مک 3.1.3 و 3gs ی که 15 ماهه تو بازاره مقایسه کردم...نقل قول:
اینکه آره.من اون رو گفتم چون اینترفیس یکی از دلایل اصلی خرید x10 واسه من بود...نقل قول:
اين كه اينترفيس عادي بشه كه عاديه :31: مگه اينترفيس اپل بعد از 1 هفته عادي نميشه؟
نقل قول:
عزیز من که نگفتم گوشی بدیه.اتفاقا یکی از بهترین گوشی هایی که تا جالا داشتم.کمتر گوشی بوده که 5.6 ماه تو دستم دووم بیاره :دی
من چند تا از عیب هاش رو گفتم.چیزهایی که شاید واسه من نقص بود ولی واسه بقیه نیست.گوشی بی عیب و نقص هم مگه داریم؟
سامان باز برگشتی طرز فکرت زشت شده:دی برگرد آمریکا آدم بشی:دی
Mirsal هم توی play now هست دانلودش کن خو. این همه داری میگی برنامه میخوام برنامه میخوام
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelpنقل قول: