من راستش با cinema4d اکسپورت می گیرم شما با این نرم افزار یه تست بگیر.
Printable View
من راستش با cinema4d اکسپورت می گیرم شما با این نرم افزار یه تست بگیر.
فیلم های آموزشی یونیتی به سایت اضافه شد
:18:کد:http://vidfa.com/videos/13/%DB%8C%D9%88%D9%86%DB%8C%D8%AA%DB%8C/most_recent/all_time/
به نظرم یه مدیریت روی فیلم ها بذارید خیلی خوب میشه ، من رفتم به توی سایت تو هر صفحه با 200 تا فیلم که موضوعش هم مشخص نیشت روبه رو شدم ، کلا بیخیال شدم.
سلامنقل قول:
دقیقا همین جور بود شما درست میگید .
راستی من میخوام برنامه نویسی یونیتی رو کار کنم تا سرعت ساخت بازی گروهمون بیشتر بشه به نظر شما جوا یا سی شارپ ؟ ما دوتا برنامه نویس داریم یکی میگه سیشارپ یکی هم میگه جاوا من موندم کدوم بهتره ؟! شما بگید چرا از سی شارپ یا چرا از جاوا استفاده کنم . راستی کدوم راحت تره ؟ برنامه نویسی هم مقداری آشنام هم سی و هم سی شارپ و هم جاوا و هم وی بی و ... قبلا تو دانشگاه واحداش رو پاس کردم .
فعلا تا بعد ممنون
ببینید تمام توابع رو برای هم 2 زبان ( البته 3 زبان ، Bo هم هست ) پیاده سازی کردن ، یعنی تابعی نیست که بگیم این مخصوص #C هست و تو جاوا نیست.
از نظر سادگی ، جاوا بهتره ، چون سینتکس راحت تری داره و خیلی تبدیل نوع ها رو به صورت اتوماتیک انجام میده و شما درگیر نمیشین ، ولی به خاطر همین موضوع سرعت پایین تری نصبت به #C داره.
شی گرایی هر 2تا کامله ، ولی پیاده سازی داخل #C راخت و تر و بهتره ( البته اگه بخواین شی گرا کار کنین ، اگر تابع گرا هستین باز جاوا راحت تره )
واسه #C ادیتور بسیار عالی ویژوال استادیو وجود داره ، که البته واسه جاوا از مونو هم میتونین استفاده کنین.
در نهایت ، اینو به شما میگم که اصلا مهم نیست شما کدو رو استفاه کنی ، سینتکس راحت تر و کار های اتوماتیک جاوا بیشتره ، از اون طرف سرعت سی شارپ بهتره، دیگه تفاوت خاصی که باعث برتری یکی بر دیگری بشه وجود نداره ( البته نظر شخصی هست )
هیچ ربطی به سرعت سیشارپ و جاوا اصلی نداره.تمام اسکریپت های توسط خود موتور یونیتی کامپایل و اجرا میشه.مهم Api یونیتی هست که تو هر دو زبان پیاده شده.این مولتی اسکریپت بودن یونیتی بخاطر اینکه اگه کسی سالها جاوا کار کرد و با نوع متغیر ها و عملگر هاش اشنایی داره دوباره نره سی شارپ یاد بگیری مثلا چجوری متغیر های عدد صحیح تعریف کنه.نقل قول:
از اون طرف سرعت سی شارپ بهتره
عزیز من پس انتظار داشتی کجا کامپایل بشه ؟
vb و #c هم در نهایت کامپایل میشن و کد اسمبلیشون به دست میاد ولی سرعت کدوم بالا تره؟
چون شما تو جاوا میتونی ساده تر کد نویسی کنی و تعاریف نوع ها و تغییر نوع ها رو به صورت خودکار انجام میده ، قطعا مجبوره 2 مرحله ای عمل کنه و اول کد شما رو به حالت استاندارد در بیاره و بعد به زبان پایین تر که همون APi ها هستن تبدیل کنه.
البته کلا این جاوا اسکریپت که ما صحبت میکنیم ، ربطی به جاوا اسکریپت نداره بلکه یونیتی اسکریپت هست ، مگر نه بحث میانجی گر و ماشین مجازی جاوا هم پیش میاد که دیگه واسه سرعت کمتر جاوا از سی شارپ بحثی نمیموند.
در مرحله ی دوم ، ما متاسفانه سرعت رو فقط به کامپابیل کد میبینیم و نه به بخش دولوپ، قدرت VS Editor برای کامنت گذاری توابع ، سوال و جواب های بسیار زیادی که برای سی شارپ وجود داره ، استفاده از برنامه ی خارجی برای مدیریت برخی از کار ها ، مباحث مهندسی نرم افزار و . . . که تمام در سرعت و بهبود روند پروژه میتونه کمک منه.
البته جواب خیلی خوبی رو این آقا دادن :
I just wanted to let you know that you wont really get an answer to this question... It all depends on you; your skill; your speed; your preference. Both languages have pros and cons, and both languages can do what you ask. As I said before, it is completely up to you, and what you are more comfortable with.
Personally, I find JavaScript to be easier, but C# more versatile... why not use both? Also, there is a difference between "Java" and "Java Script"... there is also a difference between "Java Script" and Unity's "JavaScript"; most people would know what you mean, I just wanted to let you know so you don't make the mistake of calling "UnityScript (Unity's JavaScript)" "Java" on some other forum. All in all, I would say you should use C# (because I like it more)!
اینجا خم جالبهکد:http://unity3d.qatohost.com/questions/152402/java-or-c.html
کد:http://blog.nobel-joergensen.com/2010/07/07/csharp-versus-javascript-in-unity/
خوب اینها یعنی چی؟جواب خودمو به خودم بر میگردونی؟نقل قول:
عزیزم 3 خط اول جواب شما بود.
مابقی واسه دوستی بود که سوال پرسیده بود.
حالا سی شارپ بهتره یا جا وا؟ لطفاً راهنمایی کنید؟