کاملاً تایید میشه.نقل قول:
من شدیداً پیشنهاد می کنم هرکی میخواد سیستمی تهیه کنه خودش با گوش های خودش تست کنه.
توقعات افراد متفاوت هستش...
انشاالله همه از خریدشون راضی باشند.
Printable View
کاملاً تایید میشه.نقل قول:
من شدیداً پیشنهاد می کنم هرکی میخواد سیستمی تهیه کنه خودش با گوش های خودش تست کنه.
توقعات افراد متفاوت هستش...
انشاالله همه از خریدشون راضی باشند.
ولی دوست من خر خر کردن چیزی نیست که سلیقه ای باشه و کسی ازش خوشش بیاد. "البته تا اونجایی که من میدونم"
فکر کنم خریداران بعد از خرید به خاطر دل خودشونم که شده از سیستمی که خریدند انتقاد نمیکنند و در واقع دوست ندارند نقاط ضعف سیستمشون رو ببینند.
در مورد تنظیمات کمتر زیر رو بم صدا هم اگه منبع صدا خود این سینماها نباشند تا حد زیادی مشکل حل میشه ولی احتمالا کیفیت کارشون رو پایین تر میاره.
تا وقتی خودم از نزدیک صداشون رو مقایسه نکردم "اینجایی که هستم rs بعیده پیدا بشه" کاملا سردرگم میمونم. اغلب نظرات دوستان کمی تعصب در خودش داره چون تا الان شاید 5 نفر در مورد rs30 صحبت کردند ولی کسی به خرخر در درجه 65 اشاره نکرده که نقطه ضعف خیلی بزرگی هم هست. "البته اگه واقعا وجود داشته باشه"
همیشه بحث این بوده که در ولوم های بالا پایونیر هیچ ضعفی نداره. البته یکی از دوستان اشاره کرده بود که حتی در نمایندگی هم بیس رو منفی میذارند.
در قدرت کمپانی پایونیر شکی نیست ولی شاید این سری محصولات در پروسه ارزان سازی، استانداردهای کمپانی رو نقض کرده باشند. نشون به اون نشون که این سری، عرضه جهانی نداره.
درسته عرضه جهانی نمیشه اما بنظرتون Pioneer با اون همه ابهت که DJ Tiesto بزرگترین DJ از محصولاتش استفاده می کنه به خاطر یه سری RS میاد وجهه خودش رو خراب کنه ؟نقل قول:
من نمیدونم تو نمایندگی BASS رو چند تنظیم بود اما اگر بخوام بخرم می گم تست کامل بکنه.
همونطور که گفتم من اون دفعه خر خری احساس نکردم.
شاید ایراد از جای دیگست من نمیدونم !!!
وجهش خراب نمیشه چون محصولات رده بالاش هنوز هم با کیفیت هستند و کسی به خاطرش از پایونیر دلزده نمیشه. فراموش نکنیم این شرکت ها باید جواب سهامدار هاشون رو بدند و فقط و فقط به پول فکر میکنند.نقل قول:
نظر شخصی من اینه که اگه واقعا برای داشتن خروجی خوب باید بیس منفی تنظیم بشه، قدرت این سیستم متوازن نیست و یه نقطه ضعف براش محسوب میشه. "در برابر محسنات زیادش"
من متوجه منظور اون دوستمون نشدم که میگه خر خر می کنه.باید بیشتر توضیح بده که منظورش از خر خر دقیقا چیه.توی تست هایی که من از این سیستم شنیدم صدا توی هر درجه از ولوم خوب بوده.حتی تو ولوم max.نقل قول:
نمایندگی هم وقتی سیستم رو تست می کنه حالت صدای سیستم flat هستش و تنظیمات رو تغییر نداده.
یه نکته رو باید توجه داشته باشید که شما هر زمان یه ست اسپیکر و یه آمپ به صورت جداگونه خریداری کنید بعضی اوقات نباید level بیس دستگاه رو max بذارید.چون به نوعی صدا خراب میشه.در مورد این سیستم هم همینطوره.
من استدلال اون دوست عزیزمون رو کاملا قبول دارم ، اینکه هر کس از صدای بلند و کیفیت یه برداشت شخصی داره ، حقیقتا هم همینه که من خیلی سالهاست که گوشم به صدای این مدل از سونی عادت کرده و خودمم هم فکر میکنم نود درصد اختلاف سلیقه من واسه همینه .چراکه حتی چند مدل بعد از این سونی هم که با همون پسوندLBT بودن تست کردم اما این صدا رو نگرفتم و اونها رو بیتشر مدلهای تبلیغاتی دیدم . در مورد خرخر کردن هم که برای خیلی از دوستان سوال شده ... ببنید من مطلقا این مورد رو برای موزیک میگم ، چون تو پخش صدای فیلم اونقدر این سیستم قدرت خودش رو به رخ میکشه که واقعا هنوز جرات نکردم صداش رو تا اون حد بالا ببرم ولی برای موزیک این مورد پیش اومده که میگم .نقل قول:
البته هنوزم مشغول زیر رو کردن وجناتش هستم و به همین خاطر تمام کابل هایی که پشتیبانی میکنه (از Optical , HDMI , ... ) خریدم که بیشتر بررسی کنم .
یه نکته : موقع خرید حتما توجه کنید که دستگاه دی وی دی 420 رو به جای 320 بخرید !! فرقش 20 تومنه ولی HDMI چیزی نیست که بشه ازش صرف نظر کرد...
حالا Review های بیشتری ازش بگو !نقل قول:
TnQ
امروز فرصتی شد یرم بیرون و rs70 , rs30 , sony 5500 رو از نزدیک ببینم. البته صداشون رو نشنیدم.
چیزی که فهمیدم اینه که در طراحی و کیفیت ساخت و جنس بدنه پایونیرها در برابر سونی هیچ حرفی برای گفتن ندارند و به هیچ وجه قابل دفاع نیستند.
اگه لوگوی پایونیر رو از روش بردارند و کسی شناخت قبلی ازشون نداشته باشه فکر میکنه که از این جنسهای بنجل چینی هستند. "با احترام به سلیقه همه دوستان این نظر شخصی منه"
ابهت و کیفیت ساختی که سونی داره حتی نصفش رو پایونیرها ندارند. جتس بدنه پایونیرها بدجور تو چشم میزنه.
787 رو هم دیدم که طراحی و مخصوصا جنس بدنه بهتری نسبت به سری rs داره.
البته ناگفته نماند ابهتی که ساب پایونیر داره مثال زدنی هست ولی سونی هم 2 تا داره که قابل توجه هست.
سونی رقیبی برای rs70 هست و با توجه به اختلاف قیمت 200 تومن، حتی خریداران rs30 هم میتونن بهش فکر کنند.
سلام دوستان
من یک سوال داشتم.میخواستم بدونم سینمای خانگی وجود داره که علاوه بر دی وی دی های معمولی، از روی هارد اکسترنال هم بتونه فایل ها رو (حتی full hd) اجرا بکنه؟(مثل این پلیر WD برای مثال)
یه آهنگ تمیز دیگه برای تست ساب و قسمت های دیگه (لرزش هم داره) :
کد:http://beemp3.com/download.php?file=6504943&song=Calling+You+Pulse+Driver