فکر کنم این به کارت میاد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
فکر کنم این به کارت میاد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید توی پروفایل ویواز به غیر از نرمال و سایلنت، یه حالتmeetingداریم یه حالت outdoorsو pager و flight modeحالا منظور شما کدومه؟نقل قول:
---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------
واو واقعا شگفت زده شدم دوست عزیز!:31:نقل قول:
ممنون از لطفت
فقط یه سوال این که عکسشو گذاشتی اسمش چیه(دقیق چی بگم به فروشنده)
یه مطلب دیگه اینکه چندتاموبایل فروشی رفتم گفتن همچین تبدیلی وجود نداره!!
ببینیدچقدراطلاعاتشون ضعیفه:13:
[QUOTE=burberry;5196508]ببینید توی پروفایل ویواز به غیر از نرمال و سایلنت، یه حالتmeetingداریم یه حالت outdoorsو pager و flight modeحالا منظور شما کدومه؟[COLOR="Silver"]
پس flight mode فکر میکنم برابر همون آفلاین باشه... درسته؟
یعنی منظورم کارکرد بدون سیم کارت هست... طوری که بشه از گوشی استفاده کرد ولی بالا پایین شدن آنتنش تاثیری رو دستگاه های اطراف نذاره و قابل ردیابی نباشه... (به خاطر شرایط کارم اینو لازم دارم)
فکر نکنم این به درد شما بخوره چون این تبدیل پورت قدیمی سونی اریکسون به هدفونهای استاندارد است. نه تبدیل پورت ویواز به پورتهای قدیمی برای استفاده هدفونها و شارژرهای قبلی سونی اریکسون.نقل قول:
اولا در گوشی ویواز به جای یک پورت قدیمی دو پورت مجزا یکی برای هدفون و خروجی تلویوزیون و دیگری به شکل مینی usb برای شارژ و وصل شدن به کامپیوتر است. بسته به اینکه شما بخواهید از کدام پورت ویواز استفاده کنید باید کابل دوسری تهیه کنید که یک سر (نر) به ویواز بخورد و سر دیگر (مادگی) برای پذیرش سیم شارژر یا هدفونهای قدیمی باشد. سیمی که در بالا نشان داده شده هیچکدام از این دو نیست و مشکل شما را حل نخواهد کرد.
1- بالاخره از طریق سایت OPDA فایلهای cer و key را بعد از 4-5 روز معطلی (برای دریافت رایگان) دانولد کردم. این فایلها به صورت متنی هستند و با نوتپد قابل ویرایش هستند. مقداری کدهای زیادی و خطا در فایلها بود که حذف کردم و دست آخر برنامه مسیریاب ovi را نصب کردم. اگر چه اینجایی که ما هستیم در نقشه نیست و می گوید برای شروع راهنمایی به اولین خیابان برو!!
2- راه خاصی برای حذف برنامه های اضافی هست؟ من یک برنامه مفاتیح الجنان نسخه 3 را نصب کردم که ظاهرا با بعضی از گوشی های لمسی مثل ویواز مشکل داره. برای حذف اون همینکه برم به apps>organize>delete کافیه یا اینکه روش uninstall خاصی برای پاک کردن کامل وجود داره؟
3- من دنبال چند تا برنامه بدون اشکال و خوب برای ویواز با ساپورت صفحه کامل و لمسی می گردم که اینها هستند: 1- قران با ترجمه و ترجیحا با صوت (البته یکی از منابع عربی با فایلهای صوتی پیدا کردم که نحوه نصب فایلهای صوتی را نگفته بود. 2- برنامه مفاتیح کامل با پشتیبانی لمسی بدون اشکال (ظاهرا ورژن 2 باید خوب کار کنه ولی هنوز تست نکردم) 3- برنامه جدول تناوبی عناصر 4- ماشین حساب علمی خوب 5- برنامه تبدیل واحدهای کامل (اینی که تو خود ویوازه کار باهاش راحت نیست...یه چیزی با امکان انتخاب واحدهای راحت تر می خوام)
ببخشید نمیتونم 133 صفحه تاپیکو بگردم... اما گرفتن تنظیمات GPRS مشکل دارم... ایرانسل میگه تنظیمات گوشی شما موجود نیست... اگه میشه یه راه حلی پیشنهاد کنین... یا لااقل روش تنظیم دستی شو بگین. :11::mellow:
خب با توضیحاتی که شما دادی متوجه شدم قضیه چیهنقل قول:
حالا شما در جریان هستی که آیا همچین نر و مادگی برای ویواز وجود داره یا نه؟
ممنون میشم اگه بهم بگی:11:
فقط3-من یه توضیح بدم من خیلی وقت قبل هی اینجا داد زدم تقاضای برنامه کردم اما همه گفتن برو به بخش برنامه های کاربردی بعد بخش نرم افزارهای سیمبین 60 ورژن5 برو هرچی برنامه بخوای باید اونجا باشهنقل قول:
یه پیشنهاد هم برات دارم سایت موبایلستان خوب برنامه داره برای s60v5 حالا دقیق نمیدونم اینایی که میخوای هست یا نه ولی یه سری بزن ضرر نمی کنی:46:
حالا چی گیریه بری اون اسپیکر رو بگیری من برا PSP خودم رفتم یه مینی اسپیکر خریدم خدا خودش باطری داره با PC شارژ میشه بعد هر بار شارژ هم 50 ساعت موزیک پخش میکنهتازه جمع هم میشه تا کوچیکتر بشه تهشم مگنتیکه و میشه به همه جا وصلش کرد صداشم خوبه به ویوازم میخوره (3.5میلیمتری) فقط بدیش اینه که گرونه من بالاش 30 تومن دادم اسمشم X-mini هست تو بازار ایرانیان تو ولی عصر بالا تر از بازار رضا میتونی پیداش کنی
سلام بچه ها
چند روزینبودم
صحبت از اسپیکر جانبی شده
الان تو بازار 200 مارک و نوع از این اسپیکر ها وجود داره
که اکثرا باطری قابل شارژ هم دارند
منم یک دارم
با سوکت 3.5 به همه گوشیها وصل میشند
هیچ مشکلی ندارند
سلام.الان آخرین اپدیتی که واسه ویواز اومده چیه؟ماله چه تاریخیه؟کسی اطلاع داره ؟