سلام
میخواستم بدونم هارد هیتاچی در خود کشور ژاپن تولید میشه یا مثل هارد وسترن دیجیتال در کشورهای دیگه مثل تایلند؟
Printable View
سلام
میخواستم بدونم هارد هیتاچی در خود کشور ژاپن تولید میشه یا مثل هارد وسترن دیجیتال در کشورهای دیگه مثل تایلند؟
دوستان امروز من یه هارد 1.5ترا سامسونگ گرفتم260 تومن با پارتیشن مجیک پارنیشن کردم اول ارور میداد بعد اف دیسک کردم تا پارتیشن بندی شد حالا که میخوام سون نصب کنم ارور میده اومدم پارتیشن مجیک ارور 110 میده چیکارش کنم
دوستان مشکل از دی وی دی ویندوز بود سرعتش یه خورده کمتر از 7200 هست ولی نه اونقدر
سلام
دوستان از بین مدل Seagate Barracuda LP 2000GB و هارد اینترنال 2ترا وسترن دیجیتال گرین برا ارشیو کردن فیلم کدوم رو پیشنهاد میدید؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول:
وسترن دیجیتال گرین بهترین هارد برای آرشیوه.من خیلی وقته که هم تو خونه یه دونه از این هارد ها (البته یه تراشو) برای آرشیو استفاده میکنم و تو شرکت هم یه دونه دوتراشو داریم و از هر جفتشون راضیم (البته یه ترا شو حدود هفتاد تومن خریده بودم.یادش بخیر چند ماه پیش بود که هارد رو میشد با قیمت عقلانی خرید نه الان که قیمتهای هارد فضایی و تخیلی شده).در خرید هارد وسترن گرین شک نکن البته تقریبا" باید حدود دو برابر قیمت پنج شش ماه پیش براش پول بدی.سیگیت عمر و کیفیت و ماندگاری این رو نداره.
شما 1 ترا رو 5 -6 ماه پیش گرفتید 70 تومن!نقل قول:
چه ارزون!
الآن حدود 250 تومن هست.
یعنی 3.5 برابر بیشتر، نه 2 برابر.
بقیه قطعات هم رفته بالا یا فقط هارد مشمول گرانی شده؟
سلامنقل قول:
نه فقط هارد بلکه همه چیز گران شده !!!
نقل قول:
یعنی یه ترا وسترن گرین شده 250 تومن:18::18::18:
من شهریور گرفتم 70 تومن.تازه یه ماه قبل از اون یدونه 1 ترای سامسونگ f3 خریده بودم 67 تومن:31:
یه سیلی اومد تو تایلند زرتی تو چند ساعت اینا قیمت هارد رو دو برابر کردن بعد دلار که کشید بالا دو باره قیمت دوبله شد.کاشکی همون شهریور یه کارتن هارد میخریدیم الان کلی کاسب بودیم.جدا" اینا جمع کنن این بازار مسخره رو.
جالبه وقتی سیل اومد تو تایلند اینا ورداشتن کل جنس ها رو گرون کردن انگار که تموم جنسای کامپیوتر رو تایلند میساخته و ما خبر نداشتیم:27:
سلام دوستان ! امروز هارذ western digital my book essenial 1tb رو با قیمت 170 تومان خریدم. با گارانتی یکساله سازگار ارقام.
اهواز - بازار بزرگ