یعنی من باید سبز گاج رو علاوه بر این سفیدش برای همه سالها رو بخرم؟؟؟
پس چرا دین و زندگی رو اینجوری نکردن؟
Printable View
راستش به نظر من کتاب فوق العاده ایه و چند تا از دوستان که رتبه های خوبی آورده بودن به من پیشنهاد کردن این کتابه و من با اینکه از درس زبان فارسی خیلی بدم میاد ولی واقعا خوب توضیح داده.کلا به نظر من کتاب خوب زبان فارسی خیلی خیلی کمه.نقل قول:
نه اگه به آموزش نیاز نداری نخر.نقل قول:
در مورد سوال دومت هم من در مقامی نیستم که جواب بدم ولی میتونی بهبری و اعتراض کنی.:5:کد:www.gaj.ir
کتاب سبز گاج رو دیدی اونم بد نیستنقل قول:
منم کنکوری هستم b-)
این هم اولین پستمه اینجا چه هدفی رو دنبال میکنه ؟؟ :D:D
آره کتابشو دارم.ممنون از راهنماییت،ولی به نظر من مثل خیلی چیزها کتاب هم امری سلیقه ایه.نقل قول:
خواستم 1 تذکر به دوستان بدم ،اگه 1 بررسی رو سوالای زبان فارسی کنکور امسال کنید متوجه میشید که با سالهای قبل کاملا فرق کرده و دیگه اون ساختار کلیشه ای رو نداره.به همین خاطر به نظر من باید حتی زبان فارسی رو هم مفهومی خوند حالا از رو هر کتابی.
مگه سوالها رو چه جوری دادند؟نقل قول:
اول بگم که همه اینها برداشت من از سوالها بوده و ممکنه غلط باشه.مثلا یکی از فرقایی که داشت تو این بود که شما سالهای قبل برای تشخیص چند جزیی بودن جمله همون چند تا فعل که تو کتاب بود رو حفظ میکردید کافی بود ولی امسال طوری داده بودن که باید روح جمله رو میفهمیدی و یا تعداد واج که تا بحال سوال دادنش کم نظیر بوده ،این نشون میده که باید هم مفهومی خوند و هم تمرین زیاد کرد.نقل قول:
یه جوری دادن که من از 5 تا غلط ادبیاتم 4 تاش زبان فارسی بودنقل قول: