اگه میشه 1دوست خوب قیمت بدون گارانتیش رو بگه. (تهران):46:
و اینکه تا 1کی2 هفته ی دیگه قیمتش چقدر تفاوت میکنه؟
1سوال کوشولوی دیگه اینکه الان به قیمت ثابت رسیده؟ (تششششششششششششککککرررررر):1 0:
اگه میشه 1دوست خوب قیمت بدون گارانتیش رو بگه. (تهران):46:
و اینکه تا 1کی2 هفته ی دیگه قیمتش چقدر تفاوت میکنه؟
1سوال کوشولوی دیگه اینکه الان به قیمت ثابت رسیده؟ (تششششششششششششککککرررررر):1 0:
ممنون از علی و نینجای عزیز
فقط یه سوال: تلویزیون ما sony Bravia X series هست. آیا این تلویزیون dlna داره؟اگه داره چطوری باید باهاش کار کنم؟
ممنون
میلاد جان تو دفترچه خود تلویزیون یا جعبه اش نوشته که داره یا نه.نقل قول:
بعضی مواقع روی خود تلویزیون هم بصورت برچسب میچسبونن که داره.
شما همون به فیلم تبلیغاتی سامسونگ که تو خود گوشی هست نگاه کنی اونجا نشون داده که چطور میتونی ازش استفاده کنی.
قیمت امروز شیراز ستاره
16 گیگ 650 تومن با گارانتی شاهچراغ ( تا حالا نشنیده بودم...بهش گفتم گارانتی داره گفت آره با گارانتی شاهچراغ!!! )
از چند جای دیگه هم پرسدم ولی الان یادم رفته چند گفتن : دی
:16: هر موقع گارانتی حضرت عباس اومد من می گیرمنقل قول:
بعنی واقعا منظور طرف رو نفهمیدی ؟!!!! من خودم 10 سال شیراز زندگی کردم . شاهچراغ یکی از امامزاده های شیراز . منظور طرف این بوده که این امام زاده خودش گوشی رو محافظت میکنه :D
سلامنقل قول:
به به ببين كي اومده!
مهيار چطوري ؟
كمپيدايي كجايي بااا ؟
هنوز اون 810 لگنت رو داري ؟:31:
.................
راستي تو ديگه چرا مهيار(اسمايل كوبيدن دست بر پيشاني) به حسن ميگي نگرفتي !!
..............
حسين به جاي كل كل كردن با من بيا از اين خبر هاي خوب
پايين اومدن قيمت بزار :31::31:
بچه ها خبري از مايكروتل شد كه 16 مياره يا نه ؟؟؟؟
سیلام همون اوایل که I900 با نام امنیا اومد معلوم شد که امنیا به زبان لاتین(اگر اشتب نکنم ) یعنی همه چیزنقل قول:
خيلي دلم مي خواست بدونم چرا ايشون i8910 رو ادامه i900 مي دونن؟ آخر الان ديگر اسم اومنيا هم از روي i8910 برداشته شده و علاوه بر اين كلا فلسفه توليد اين دو گوشي هم كاملا متفاوته.
سامی هم گوشیهایی که امکاناتش خفنه احتمالا با همین نام چیز کرده یه چیزی تو مایه های گجت :دی
کلاً قیمت همه گوشیا تو شیراز پایینترهنقل قول:
کاش یه خاور بخرم گونی گونی گوشی پر کنم بیارم تهران بفروشم