آقای حسن خان موتوری :دی شما روح سامسونگیتو فروختی به .... :دی اسنادش هم در تاپیک بغل موجوده :دی
لطفا دیگه اینجا پست ندید :دی
مخلصیم .
Printable View
آقای حسن خان موتوری :دی شما روح سامسونگیتو فروختی به .... :دی اسنادش هم در تاپیک بغل موجوده :دی
لطفا دیگه اینجا پست ندید :دی
مخلصیم .
من اگه خیانت کردمو c7 خریدم :دی
20% ش به خاطر fm transmiter بود که هنوزم ازش استفاده نکردم چون بعد از هدفمند شدن یه بارم با ماشین جایی نرفتم :دی
مموری داخلی 8 گیگ که ویو2 نداشت و مجبور بودم یه مموری کلاس بالا براش بگیرم کلی گرون میشد
ویو 2 430 تومن بود + یه مموری 8 کلاس 6 = خیلی
بادا 1.2 هم که هنوز حک نشده ولی رو c7 فریمور حک ریختم راحت برنامه ها رو میریزم روش
بعدم من تو این فکر بودم که وقتی GS2 اومد بخرمش ... اگه ویو 2 میخریدم فروشش خیلی سخت بود ولی c7 و راحت میشه بندازی
همین دیگه :دی من خیانت نکردم هنوز ولی شاید با x12 به سامسونگ خیانت کنم
الان امید نداشته باشید که رو GS2 از tegra 2 استفاده کنه اگه میخاست این کارو کنه میومد رو همین infuse 4g میزاشت بعدم اومده huming bird و اور کرده و با هر زوری که هست فیلم فول اچدی رو چپونده روش که بگه بله همین بسه
البته واسه فیلم شاید جواب بده ولی خب تو اینترنت و اینا کم میاره به ادامه بنچ مارکا دقت کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این 3 تا در برابر تگرا حتماً بدجور کم میاره ... به هر حال نا امید نباشید و اینهمه cpu و اینا تاثیرش تو باز کردن یه صفحه وب فوقش 5 ثانیست ... پس 5 ثانیه بیشتر صبر کنید :دی
سلامنقل قول:
wow
رزولوشن HD توی 4.3 اینچ! فکر نکنم فعلا امکانش باشه :5:
ولی اگه بشه چی میشه:31:
من نمیفهمم مگه حالا رزولیشن گلگسی تب چقدر از رزولیشن اچ دی کمتره که اینقدر تعجب میکنید گلگسی تب با اون سایز صفحه و اون رزولیسن هست دیگه این زیاد فکر نکنم تعجب داشته باشه ولی در کل با تبریک گفت به سامسونگ برای این پیشرفت
نقل قول:آخه سایز اون 7 اینچه و رزولوشنش هم 1024 در 600 هست ، اما این یکی 4.3 اینچ هست با وضوح 1280 در 720
(البته مشخصات GS2 هنوز در حد شایعه هست)
یک نکته دیگه اینکه فناوری LCD (صفحه نمایش گالاکسی تب) بیشتر توسعه پیدا کرده نسبت به AMOLED (صفحه نمایش گالاکسی اس 2 ) یه دلیل قدمت بیشترش... و فعلا تولید آمولد با رزولوشن بالاتر میسر نشده (تا جایی که من میدونم)
اما اگه این اتفاق بیفته و سامسونگ صفحات آمولد رو با رزولوشن بالاتر هم تولید کنه که دیگه فوق العاده تر هم میشه
:11:
سلام
مشخصاتی احتمالی از گوشی استار 2 در سایت gsmarena اومده که مهمترین اونها وای فای نسخه n و احتمالا سیستم عامل بادا هست.:5:
طبق معمول همیشه زحمت مشخصات کامل با mahroo_z1 عزیز که باز هم جا داره از زحماتش تشکر کنم.:11:کد:http://www.gsmarena.com/samsung_s5260_star_ii_leaks_with_wireless_n_on_board-news-2215.php
البته فناوری امولد اونقدر پیشرفت کرده که بتونن انقدر پیکسل توی این سایز بذارن. این که این کار رو می کنن یا نه، یه بحث دیگه اس.نقل قول:
تو همون خبری که راجع به infuse 4G نوشته بودم بود...
-------------------------------------------
هاتف جان شما که زحمت عکسش رو کشیدی و لینک هم گذاشتی خوب مشخصاتم می نوشتی خوب:
صفحه نمایش:TFT capacitive touchscreen, 256K colors 240 x 400 pixels, 3.0 inches
دوربین: 3.15 MP, 2048x1536 pixels
وای فای: Wi-Fi 802.11 b/g/n
دوستان، این گوشی سیستم عامل نداره...
این gsmarena با این خبرهای دست اول داره واقعا میترکونده:31:
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s2_leakes_a_photo_and_some_specs_again-news-2219.php
قدرت نمایی دیگری از سامسونگ با huming bird :
باتریشم بد نیست :
اینم از قدرت گرافیکی که شکی توش نیست :
الان مهمترین تاثیری که سخت افزار گوشی داره اجرای روونتر بازیهاست چون تو چیزای دیگه سرعتشون تفاوت محسوسی نداره پس فعلاً سامسونگ یه سرو کله از بقیه جلوتره
x12 هم که از MSM8255 استفاده میکنه قدرتش یکم از نصف NS بیشتره