ممنونم.دعوتنامه هر موقع بیاد،میشه فرداش مابقی پول رو واریز کرد یا اونم توی تاریخ خاصی باید واریز بشه؟؟؟نقل قول:
Printable View
ممنونم.دعوتنامه هر موقع بیاد،میشه فرداش مابقی پول رو واریز کرد یا اونم توی تاریخ خاصی باید واریز بشه؟؟؟نقل قول:
نه ازهمون روزی که دعوت نامه صادر میشه تا 7-8روز بعدش(تودعوت نامه ذکر شده)میتونید پرداخت کنیدنقل قول:
واسه ایرانخودرو امکان پرداخت اینترنتی هم وجود داره.
سلام دوستان عزیز .. یه سمند lx Ef7 دارم , بنزینی مدل 91 که هنوز 900 کیلومتر بیشتر باهاش راه نرفتم. میخواستم لطفا منو راهنمایی کنید که اگه اونو با Slx Tu5 90 عوض کنم بهتر نیست؟ چون پارسال GLX Tu5 مدل 90 داشتم خیلی بیشتر باهاش حال میکردم تا این سمنده.
خیلی از لطفتون ممنونم.
بستگی به سلیقه و نظر خودتون دارهنقل قول:
ولی منم با این نظر موافقم ,اگر با ضررش کنار میاید ,405 بهتره
هم از نظر افت قیمتی توی کارکرد
هم از نظر مشکلات کمتر بدنه و موتوری
مرسی از راهنماییتون همین کارو میکنم چون هم شتابش بیشتره, هم مصرفش کمتره , هم لوازماش زیادتره و ارزونتره, وهم جمع و جور تره و استهلاکش کمتره .فقط یه کم دودل بودم که از دودلی در اومدم...از روزی که ماشین قبلیمو فروختم (Glx tu5) غم عالم نشسته تو دلم و به هیچ عنوان Ef7 نتونست جای Tu5 405 رو پر کنه ...
به نظر منم کار خوبی انجام میدینقل قول:
چون tu5 موتور بسیار عالی هست.هم سگ جونه هم پر شتابه هم کم مصرفه.مثلا با موتور tu5 با اطمینان کامل از سلامتی موتور میتونی تا دور موتور 6500 هم باهاش کار کنی ولی اگه با ef7 این کارو کردی به احتمال 99 درصد واشر سر سیلندر میسوزه.بهدشم با این وضعیت ef7 بیا و درستش کن.
در کل میارزه که این کارو انجام بدی.
سلام
یه سوال از اونایی که 405 دارن داشتم .
از زمانی که من 405 خریدم هیچ جور با دستیش کنار نیومدم ( 405 مدل 88 )
اولا که خیلی سفته و در ثانی موقعی که ماشین تو یه سربالایی ایستاده و دستی رو کشیدم به نظر مطمئن نمی یاد .
تازه کلی هم باید زور بزنم تا دسیت رو بکشم که مطمئنا اینجوری خیلی زود خراب می شه .
سوال اینجاست که آیا ماشین شما هم همین مشکلو داره ؟ همه پژو ها اینجوری هستن یا فقط مشکل از ماشین منه ؟
برای رفع این مشکل چکار کنم ؟
دو تا نکته :
1- تو پرایدی که بهاهاش رانندگی می کردم دستی با یه اشاره می گرفت ولی تو پژو باید قبلش ورزش کنیم .
2- پیش مکانیک هم بردمش گفت که پژو ها اینجورین و ... ولی من به حرفش اعتماد نکردم .
بنده هم 405 slx دارم. این مشکل تو تمام 405 ها هستش دوست من. البته ضعیف بودن ترمز دستی بخاطر کاسه ای بودن ترمز عقب هم هست که نسبت به دیسکی ضعیفتر هستش. صفتی ترمز دستی هم عادی هستشنقل قول:
منم مشکل سفتی دستی رو دارم ولی اونقدرها هم ضعیف نیست خیلی وقتا امتحان میکنم دستی بالا بخوام را بی افتم ماشین خاموش میشه
برای اطمینان توی سر بالایی یا سرازیری ها به غیر از دستی باید ماشین رو توی دنده معکوس هم بذارید .
در ضمن ترمز دستی پراید شاید خیلی نرم به نظر برسه ولی خیلی هم ضعیف هست پژو حرکت کمی داره ولی قدرت زیادی داره
منم 405 دارم ولی ترمز دستیش خوبه و سفت نیست و مطمئن هستنقل قول: