میخواستم بدونم سورن و یا ef7 دوگانه سوز هم تولید میشه یا همش پایه گازسوز هستن ؟
شنیدم که پایه گازسوزها موقع استفاده گاز از بنزین هم کمی استفاده میکن
Printable View
میخواستم بدونم سورن و یا ef7 دوگانه سوز هم تولید میشه یا همش پایه گازسوز هستن ؟
شنیدم که پایه گازسوزها موقع استفاده گاز از بنزین هم کمی استفاده میکن
سلامنقل قول:
احتمالا گیرنده ی تو سقف مشکل پیدا کرده .
شما یه کاری کن سوکت بلند گو دزگیر را در بیار تا ریست بشه یحتمل درست میشه .
یه احتمال دیگه هم هست اونم اینکه باتری بک آپ گیر دزگیرتون خوابیده باشه .
سلامنقل قول:
ضدیخ مارک خوب الان ایساکو هست ، کاسبین ، پرفیکار ، بهران مهر پایه آلی یا معدنی یه نمونه ی آلمانی هم هست ولی مارکش نیست اونم خوبه .
فقط یادتون باشه هنگام ریختن ضد یخ با توجه به ظرفیت رادیاتور به طور مساوی نسبت اب و ضد یخ با هم مخلوط بشه مثلا اگه 6 لیتره 3 لیتر آب و 3 لیتر ضد یخ .
سلامنقل قول:
خیر سورن فقط با دو نمونه موتور تولید میشه یکی XU7 هستش و EF7 و فقط و فقط بنزینی . دو گانه سوز مختص سمند ال ایکس .
سلامنقل قول:
دیسک و صفحه . سر سیلندر ، گرفتگی شبکه های کاتالیزرو ، پمپ بنزین ، ضعف در سیستم جرقه همگی می تونه تو تنبلی ماشین دخیل باشه.
به نظر من شما ماشین را ببرید مراکزی که دیاگ دارند و بگید ECU را براتون flash کنند ممکنه یکم بهتر بشه .
دنده مرده رفتن با ماشین و عوض کردن دنده تو دور های پایین در دراز مدت میتونه باعث هن شدن و تنبلی ماشین بشه .
بیتشر گشتاور توی دوموتور بالای 4000 تولید میشه برای همین توصیه میشه همیشه دنده بین 4000 تا نهایتا 5000 هزار عوض بشه .
راسته که میگن Ef7 پایه گاز سوز کمی از بنزین هم موقع گاز استفاده میکنه ؟
سلامنقل قول:
بله همراه با گاز هم بنزین مصرف میکنه البته این مقدار خیلی ناچیز هستش.
من توی دنده دو با دور 2500 خیلی نرم میرم دنده سه اما توی 3000 تا یه مقدار صداشو می شنوم اشکالی نداره توی دور پایین تر برم سه ( همون 2500)
شما دنده ه 3 رو سعی کن رو 3500 تا 4000 عوض کنی.نقل قول:
اما من کلا حس می کنم دنده ها توی دور پایین نرم تر و بهتر جا می رن ؟ اینطور نیست؟ البته بعد از تعویض دنده دورم زیر 2000 نمی ره ها. ضمنا توی 3500 صدای موتور زیاد میشه مهم نیست؟نقل قول: