اینم بخونین بد نیست تو صفحه ی اول بودنقل قول:
همینجوری میتونی سرور رو آنلاین کنی و اگه به عکس دقت کنی 127.0.0.1 رو به آی پی ای دی اس ال یا نامه دومینت تغیر میدی و همون جوری سیو میکنی اونوقت سرورت آنلاین میشه
Printable View
اینم بخونین بد نیست تو صفحه ی اول بودنقل قول:
همینجوری میتونی سرور رو آنلاین کنی و اگه به عکس دقت کنی 127.0.0.1 رو به آی پی ای دی اس ال یا نامه دومینت تغیر میدی و همون جوری سیو میکنی اونوقت سرورت آنلاین میشه
سلام آقا حسین
اگه ممکنه اسامی GMهاتون رو بهم بگید تا توی بازی add friend کنم.
باید باهشون در ارتباط باشم. ممنون درضمن یکی از دوستام میخواد Hero شو Change بده به Horde چه باید بکنه؟ :-)
ممنون
اگه می شه دستورات gm رو كامل كنید . این فایلی كه گذاشتین اصلا به درد نمی خوره . فارسی بنویسید مثل نمونه ها . مثلا چطوری یه مونت خاص بدیم به هیرو . یا كوست های باگش رو درست كنیم . ممنون
سلام:19:
من هنوز مشکلم رو نتونستم رفع کنم (نمی تونم مینی منیجر رو ران کنم):13:
من نرم افزار Wamp رو نصب کردم و بعد از اون فایل هایی که گفته بودین رو دانلود کردم و به آدرس C:\Wamp\www کپی کردم.
بعد از اون SQL رو اجرا کردم و به Navica متصل شدم. اما جای دیتا بیس ها گزینه Import نبود و فقط Execute Batch Fail بود که از طریق اون فایل هایی که داخل پوشه C:/Wamp/www/qsl بود (با فرمت Sql) رو یه جورایی کاری مثل Import رو انجام دادم. (ولی نمی دونم درسته یا نه:31:)
حالا نمی دونم فایلی که توی پوشه C:/Wamp/www/Config/Config.xml رو چه جوری کانفیگ کنم. آخه همه اطلاعات داخلش صحیح و درسته !!! (من رو فایل راست کلیک و گزینه Edit رو میزنم)
با تشکر از همه افرادی که کمک میکنند.:10:
----<<<در مهربانی همچون باران باش که در ترنمش علف هرز و گل سرخ یکیست>>>----
با سلامنقل قول:
عزیز احتیاجی نیست که اون فایل رو کانفیگ کنی.
این فایلی رو که برات گذاشتم رو دانلود کن و بعد با notepad بازش کن و بعد Ctrl+f رو بزن و کلمه Password رو سرچ کن و هر جایی که نوشته بود password اونو با پسورد دیتابیس خودت عوض کن(منظورم همون پسوردی هست که باهاش به دیتابیس وصل میشی) و بعد Ctrl+s رو بزن تا سیو بشه و بعد اونو توی مسیر زیر کپی کن به جای فایل اصلیش.و بعد توی internet explorer بنویس 127.0.0.1 تا مینی مینیجر باز بشه به امید خدا:20:.
این فایل رو دانلود کن:
اینم همون مسیر که بهت گفتم فایلو توش کپی کنی:نقل قول:
کد:http://filebeam.com/b5642b5f279dc70b7f769c3c78d736cb
نقل قول:
C:\wamp\www\scripts
سلام به همگی دوستان !
من یه مشکل دارم همه کارا رو هم کردم نشد حال اینجا مطرح میکنم ببینم کسی واقعا تواناییش رو داره مشکل منو حل کنه یا نه البته مطمئن ام اینجا زیاد مطرح شده اما خودتون میدونید 133 صفحه رو خداییش حال گیریه بگردی دنبال جواب مشکلت !
من سرور Mangos 3.3.2 رو گرفتم و راه اندازی کردم تو game net حال واسه اینکه بقیه سیستم های گیم نت بتونن بهش وصل شم مشکل دارم . همون جا که سرور رو دانلود کردم نوشته بود Bind ip رو که 127.0.0.1 بود به ip سیستم host که 192.168.1.31 باشه تغییر بدید ( البته Bind ip داخل realmd.conf و mangosd.conf رو میگم )
حال این کار رو کردم و زمانی که خواستم وارد بشم به من که خود host هستم ایراد میگرفت و در قسمتی که user va pass رو وارد میکنم بعد از پیامه Connected پنجره Realm selection باز میشه . جا داره بگم 6 ساله دارم wow بازی میکنم ایراد از noob بودنم نگیرید و توضیح جدا ندید فقط بگید Ip رو چطور و از کجا درست کنم که هم خودم که host هستم و هم دیگران که تو گیم نت با سیستم من شبکه شدن بتونیم بازی کنیم . و همو تو بازی ببینیم نه اینکه هرکی واسه خودش یه سرور جدا ران کنه D:
Ip sever : 192.168.1.31
systeme 2 : 192.168.1.32
.
.
.
خدا خیر تون بده ...اگر کسی حوصله نداشت اینجا توضیح بده شماره بده من زنگ میزنم سوال میکنم .
خیلی ممنون از کمکت :11:نقل قول:
اون فایل هایی که می خواد Import کنم رو با چی (اصلا نیازه ؟؟) [با Execute Batch FIle یا .گزینه دیگه که زیر همونه ؟:eh:
agha 1 soal minimanager chie ????????
erepublik.com/en/referrer/Xebeer
in chie dige ino nemidoonam :D
عزیز جان من هم همین مشکل شما رو داشتم توی گیمنتم به صورت آفلاین میخواستم بازی کنم نمیشد ولی حلش کردم خواستی به آیدی من pm بده تا بگم حوصله نوشتن ندارم mekabiz_1978نقل قول:
مهدی جان ممنون به یاهوت پیام دادم منتظر جوابت میمونم .
کسی دیگر هست من را در این مقوله یاری کند :( ؟