نقل قول:
سلام دوست عزیز لطفا از ترینری که استفاده کردین رو واسه منم لینکش رو بزارین
من از ترینری که استفاده میکنم 1 مسکلی داره و اونم اینه که جون خودم و یاراو زیاد میکنه ولی جون این موجودم تا نصفه که می رسه دوباره پر میشه
Printable View
نقل قول:
سلام دوست عزیز لطفا از ترینری که استفاده کردین رو واسه منم لینکش رو بزارین
من از ترینری که استفاده میکنم 1 مسکلی داره و اونم اینه که جون خودم و یاراو زیاد میکنه ولی جون این موجودم تا نصفه که می رسه دوباره پر میشه
دوست عزیز مگه شما روی چه درجه سختی بازی می کنید؟نقل قول:
اگر روی easy میرید که کشتن اون سخت نیست ولی اگه normal میرید خیلی سخته و باید حتما از تاکتیک های مختلف استفاده درست بکنید.
اگه شما روی درجه normal میرید می تونید توی تنظیمات اونو روی easy بذارید. اگه روی easy هستید نباید مشکلی داشته باشید. مگر اینکه بازی رو زیاد نرفته باشید و شخصیت شما پیشرفت زیاد نکرده باشه و در Level های پایین باشه.
کلا این ماموریت متحد کردن dwarf ها رو باید آخرای بازی تموم کرد چون یکمی سخته.
[QUOTE=vahidgame;4914627]دوست عزیز مگه شما روی چه درجه سختی بازی می کنید؟
اگر روی easy میرید که کشتن اون سخت نیست ولی اگه normal میرید خیلی سخته و باید حتما از تاکتیک های مختلف استفاده درست بکنید.
اگه شما روی درجه normal میرید می تونید توی تنظیمات اونو روی easy بذارید. اگه روی easy هستید نباید مشکلی داشته باشید. مگر اینکه بازی رو زیاد نرفته باشید و شخصیت شما پیشرفت زیاد نکرده باشه و در Level های پایین باشه.
کلا این ماموریت متحد کردن dwarf ها رو باید آخرای بازی تموم کرد چون یکمی سخته.[/QUOTE
سلام
نه من رو نرمال بازی میکنم
ولی حل شد مشکلم
اما من به کسی بر خوردم که گفت شمشیر استن تو شهر کتوله هاست ولی من هرچی میگردم اون رو بیدا نمیکنم میشه بگین کجاست
[QUOTE=mz_2006;4924008]شمشير استن !!!!نقل قول:
پيش اون توپوله هست كه توي اون خونه كه سمت چپ كليسا (يا يه همچين چيزي هست ) هست ... وقتي درش روبروت باشه ...همون مرده كه دوتا نوچه هم داره...
اما بايد باهاش كنار بياي تا كليد رو بگيري يا به كسي كه اسكيل قفل باز كزدن داره بگي بازش كنه ....
توی اون جا نیستش باید بری به خونه اون dwarf که در دهکده Redcliffe هستش.نقل قول:
دوستان یه سوال
من تازه می خوام بازی رو شروع کنم
بازی از ادامه قبلی شروع می شه یا اصلا کاری به قبلی نداره و باید از اول آدم ساخت و شروع کرد
قبل از كدوم ؟؟؟؟نقل قول:
اين بازي كه جديده !!!!
در ضمن براي شروع بايد شخصيتت رو بسازي ...:5:
آفار سلام تورو خدا راهنمای دراگون ایج رو بذارید من تازه اومدم و نمیتونم پیام خصوصی بدم.راهنمایی کنین
آقا مگه این یک dlc نیستنقل قول:
من شنیده بودم که dlc یه
نه اين بازي اصلي هست ...نقل قول:
dlc هم داره ... اسمش awikend يا يه همچين چيزي هست ...اما اونم ادامه دهنده بازي هست قبل از ماموريت اصلي ....