دوست عزیز! ایراد به سیستم شما وارد نیست بلکه از خود بازی ناشی میشه.نقل قول:
متاسفانه این بازی افت فریم در بعضی از سیستم ها داره (بستگی به شانس داره)
پس باید صبر کنین تا پچ برای رفع این ایراد از سوی سازنده ها منتشر بشه.
Printable View
دوست عزیز! ایراد به سیستم شما وارد نیست بلکه از خود بازی ناشی میشه.نقل قول:
متاسفانه این بازی افت فریم در بعضی از سیستم ها داره (بستگی به شانس داره)
پس باید صبر کنین تا پچ برای رفع این ایراد از سوی سازنده ها منتشر بشه.
با موبایلتون عکس بگیرین.:31:نقل قول:
موبال رو رو "مارک و عکس در نور کم" کنین فک کنم پر پر درست بشه.:10:
آقا پس گرافیک دیگه چیه؟؟نقل قول:
ببخشید ولی من هر چی دارم دقت میکنم بازم می بینم که گرافیک موست وانتد با آندر کاور یکی هست
فقط رزولوشن و جزئیات گرافیکی فرق میکنه
شما لطف میکردی یه عکس هم از مورسیه لاگو کربن می گرفتی تا تفاوت رو حس کنی
من با گرافیک 8400 gs این بازی رو دارم با کیفیت مدیوم و بعضی قسمتها رو با کیفیت پایین بازی میکنم و بازم گاهی گیر میکنه
دیروز واسه ی دوستم یه سیستم بستم که سی پی یو دو هسته ای 5.2 داره با گرافیک 8500 gt
گرافیک بازی رو بردم تا نهایت
بازی بدون هیچ ایرادی اجرا میشه ، خیلی روان و لذتبخش
ولی بازم شبیه موست وانتد هست
فیزیک بازی زیاد جالب نیست
میتونستند مثل کربن درستش کنن که لذتش از موست وانتد هم بیشتره
و اینکه گرافیک سنگینش هم آزار دهنده است یا اینکه مجبوری گرافیکت رو ببری بالا
در کل فکر میکنم اینکه خواستن بازی رو به موقع برسونن به بازار باعث این همه ایراد شده و گرنه EA بلده چطوری گیمر رو راضی نگه داره
دوست دارم بازم سری n4e ساخته بشه
منتظر نسخه ی بعدی اش می مونم
رزولیشین و جزئیات وقتی بهتر باشه خوبه دیگه.
من هم Under Cover و هم Most Wanted رو همزمان اجرا کردم. دو تا ماشین هم SLR بودن.
واقعا UnderCover سره. Mostwanted ماشینهاش درخشش نداره. نور آفتاب به خوبی توش رفلکت نمیکنه. خیابونهاش به اندازه ی UnderCover طبیعی نیست.
تنها برتری Mostwanted به UnderCover داستان بسیار عالی بازی و بخصوص Josie Maran :دی هستش و برتری Carbon به underCover فقط دریفت هست.
البته باهات موافقم که UnderCover هنوز کار داشته و زود عرضه شده.
تا حالا برای شما هم پیش اومده که کنار دیوار با سرعت حرکت کنید بعد یهو پرتاب بشین تو هوا؟؟؟
یا مثلا راه از دور یه شکل باشه ولی از جلو ببینید یه شکل دیگس؟؟؟
Josie Maran چیه دیگه ؟!
نه من همه چیزایی که گفتی برام پیش نیومده , فقط گاهی اوقات لودینگ جاده طول میکشه , تا حالا هم نشده جاده یه طور دیگه باشه !
چتونه جا سرو کله زدن با فریماش بشینین از بازی لذت ببرین تموم شد بالاخره یه نکته خوبش این بود که پلیس بازیاش مزاحم مرحله بالا رفتن نبود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک سیو 100% البته بدون پلیس بازیاش که مونده با 2 میلیارد پول نا قابل که حسابی حال کنین باهاش
[php]http://www.4shared.com/file/73526951/6010f3a2/Amir_Reza.html%5DAmir%20Reza.rar[/php]
یه پیش نهاد رزولیشن رو کم کنین که اصلا احساس نمیکنین کم بودنشو ولی دیتیل هارو ببرین بالا
سلام.نقل قول:
وقتی تو مسایقه نیستم و اسکیپ رو میزنم فقط دوتا گزینه داره.
1. Photo Mode
2. Options
?!!!
حتما پلیس دنبالت بوده.وقتی پلیس دنبالت نمیاد باید بزنی.نقل قول:
دوستان من بازی رو از شزکت تکین گرفتم...یه dvd ..اما یه سوال تا اینتر اول صفحه رو نشون میزنی یه دریا نشون میده که چنتا پلیس دنبالتم بعد فرار میکنی ییهو میبنی با یه مزدایی!!! منظورم اینه که من هیچ دمویی نمیبینم چرا؟؟ از اول اینکه رو ایکون بازی کللیک میکنی انتر میزنم بعد پلیسه!! پس اینه مثثل سری قبل دموی فیلمی که زنی بازی کنه نداره که!! مال شما هم اینطوریه؟؟ بعد خیلی وسط بازی گیر میکنه چرا؟
چرا کمی صبر دمو نزدیک استنقل قول:
پس اینه مثثل سری قبل دموی فیلمی که زنی بازی کنه نداره که!! مال شما هم اینطوریه؟؟ بعد خیلی وسط بازی گیر میکنه چرا؟ __________________
حالا زن بازی نکنه نمیشه؟؟
نقش اولش زنه خیالت جمع
اگه میخوای کیفیت دمو هارو چک کنی بعد از ترلر ea همون دور موتوره که میگه اینتر بزنین نزن یه چند دقیقه صبر کن تکه های دمو رو اونجا نشون میده مثل عادت همیشگیه nfs
تو گوگل سرچ کن.نقل قول:
Josie Maran چیه دیگه ؟!
نه من همه چیزایی که گفتی برام پیش نیومده , فقط گاهی اوقات لودینگ جاده طول میکشه , تا حالا هم نشده جاده یه طور دیگه باشه !
Josie Maran همون خانمی هست که تو نقش MIA تو بازی MW هستش.
راستش من فقط به همین خاطر بود MW رو تمام کردم.
الان UnderCover رو حال تمام کردنش رو ندارم.
آخه به چه امیدی:دی