تا چند روز دیگه تو تبریز رونمایی و پیش فروش میشه براش یه تاپیک مجزا ایجاد میکنم و همه چیزو مینویسم!نقل قول:
مزدا 3 جدید (2010) وارد شده؟
قیمتش چنده؟
قیمتش چنده؟
هاچبک 38.250
(قیمت ها مربوط به تیپ 3(فول) هستش! تحویل هم مرداد و شهریور!)
سلام دوستان
میخواستم بدونم کسی از قیمت احتمالی کیا اسپرتیج 2011 خبر داره و اینکه بین این ماشین و پرادو vx دو در 2006 از نظر قابلیتهای جاده ای وامکانات کدومو ترجیح میدین؟
قبلا ممنون
دوستان سلام
کیا اپتیما چنده؟؟
قیمت 405 دودی چنده :46:
فرق بین سفارشی با ساده چیه منظورم slx نیست :41:
قیمت پاجرو دستی رو میخاستم
یه جا زده 42 تومن ... اگه واقعاً این قیمت باشه که عالیه
سلام
قیمت کیا اپتیما مدل 2010 توبازار البته نوش 43.900 تا یه تومن بالا پایین:8:
سلام
سفارشی مال موقعیه که ماشینو به کمپانی سفارش میدی یه سری آپشن دارن که میتونی انتخاب کنی البته قیمت بالا میره مثلا توماشین چه رنگی باشه چوب کار شه یانه البته طرح چوبو.....
قیمتم بین 13تا 14.5 میتونی نوشو گیر بیاری اما قیمت ثابت نیست باید بگردی اینم حدود البته نزدیکه که گفتم.:5:
تجربه ثابت کرده مدلهای کیا معمولا ارزونتر از مدلهای هیوندای همرده خودشون هستن! چون توسان جدید رو با قیمت حدودی 48 میخوان وارد کنن باید رو 47-48 فکر کنید! مگر اینکه بخواد قضیه اپتیما تکرار بشه و اطلس خودرو این ماشینو با امکانات بالاتر از توسان وارد کنه!نقل قول:
سلام دوستان
میخواستم بدونم کسی از قیمت احتمالی کیا اسپرتیج 2011 خبر داره و اینکه بین این ماشین و پرادو vx دو در 2006 از نظر قابلیتهای جاده ای وامکانات کدومو ترجیح میدین؟
قبلا ممنون
بین پرادو و اسپرتیج هم به نظر من جای مقایسه نداره! نه سایز دو تا خودرو به هم میخوره نه رده قیمتی و نه امکانات! اگه بودجه تون به پرادو میرسه تو خریدش شک نکنید.
مدل فول وارداتی(غیرشرکتی) 43.700نقل قول:
دوستان سلام
کیا اپتیما چنده؟؟
دستی رو که جایی ندیدم ولی دودرش رو گروه بهمن داره 55 میده! 4 در هم 72 تومننقل قول:
این پاجرو نسل دومه یا سوم ؟نقل قول: