دوستان کسی نیست به من کمک کنه؟چند روزه که منتظرم آقا عماد هم که فراموش کرده سوال پرسید از مشکلم منم جواب دادم اما دریغ از کمک...از مدیر میخوام منو راهنمایی کنن ممنون میشم
Printable View
دوستان کسی نیست به من کمک کنه؟چند روزه که منتظرم آقا عماد هم که فراموش کرده سوال پرسید از مشکلم منم جواب دادم اما دریغ از کمک...از مدیر میخوام منو راهنمایی کنن ممنون میشم
اینجا مدیر نداره بابا.
شیر تو شیر ترین قسمت انجمن همین شبکه اس. هیچ کس به پست ها رسیدگی نمیکنه.
ظاهراً همینطوره که امیر خان میگه ....چون نزدیک 10 روزه که من منتظرم اما دریغ از جواب
من adsl لپ تاپ و کامپیوترمو شبکه کردم. ولی مشکلی که به وجود اومده اینه که بعد از شبکه کردن تو لپ تاپ هیچ سایتی بدون ultra surf باز نمی شه. در حالی که با وایرلس مشکلی نیست و همه سایتا بالا میان. چی کار باید بکنم؟ ممنون می شم اگه راهنمایی کنید. ( ویندوز هردو سیستم 7ه)
سلام
من دو تا سیستم رو شبکه کردم که یه سیستم ویندوزش سون هست یه دونه هم ویندوزش XP هست
فایل هایی رو که توی ویتدوز XP شیر ( Share ) می کنم ، میتونم تو ویندوز سون ببینم
ولی فایل هایی رو که توی ویندوز سون Share میکنم ، نمیتونم توی ویندوز XP ببینم
یعنی تو ویندوز میبینم ولی نمیتونم بازشون کنم .
این ارور رو میده ::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه کار های دسترسی هم درست انجام دادم !!
نمیدونم چشه!
ممنون میشم کمکم کنید
منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
من با مودم Adsl شبکه کردم
تو ویندوز اکس پی public user رو نشون میده و میشه توش چیزی کپی کرد ولی بقیه فایل هایی که share میکنم ارور بالا رو میده.
دوست عزیز شما مطمئنید که تنظیمات Advanced Sharing Settings رو در ویندوز 7 به صورت زیر انجام دادید؟ اگر خیر، حتماً به صورت زیر تنظیم کنید.نقل قول:
Profile: Public
Turn on network discovery
Turn on file and printer sharing
Turn on sharing so anyone with network access can read and write files in the Public folders
Use 128-bit encryption to help protect file sharing connections (recommended)
Turn off password protect sharing
Profile: Home and Work
User user accounts and passwords to connect to other computers
این تنظیمات رو هم انجام دادم ولی باز هم همون ارور رو میده !!نقل قول:
سلام.نقل قول:
روی پوشه ی مورد نظر دسترسی Everyone رو اضافه و Full Control کنین ببین درست میشه ؟
نقل قول:
این کار رو اول از همه انجام داده بودم.