تیپ 5 از همشون بهتره که دیگه تولید نمیشه !
ولی تندر e2/lp , قیمتش نسبت به امکاناتی که داره فوق العادست !
تیپ 5 از همشون بهتره که دیگه تولید نمیشه !
ولی تندر e2/lp , قیمتش نسبت به امکاناتی که داره فوق العادست !
من اول که نظر سنجی این جا رو که دیدم دیگه داشتم کوتاه میومدم که 2006 تیپ 5 بهتره ولی با نظر سنجی هایی که لینکشو گذاشتم دیگه مطمن شدم که تندر بهتره هیچی که نباشه صندوق عقب داره ارزون تره و ... هزار تا چیزه دیگه که قبلا گفته شده. تو اون نظر سنجی هایی که لینکشو گذاشتم هم تعداد نفرات بیشتری رای دادن(خیلی بیشتر از افرادی که تو این نظر سنجی شرکت کردن) هم خیلی ها هم به تندر رای دادن.نقل قول:
دوست عزیز شما از چه نظر این حرف رو میزنید ؟ ظاهر مشخصات موتور کارایی سرعت شتاب ایمنی ؟ ما که از هر نظر این دوتا رو با هم مقایشه کردیم ....نقل قول:
بازهم میگم این 2 تا اصلا تو یک کلاس نیستن که بشه کامل با هم مقایسه بشه فکر میکنم کامل مشخص هست کدوم در کل بهتر جواب میده .
درسته که مقایسه کردین و قبول که تو یه کلاس نیستن. ولی من منظور اینه که این ماشین از ریو و 405 که بهتر هست نه؟نقل قول:
بله کاملا درسته در مقایسه با این 2 تا بهتر هست .... البته فاصله برتری نسبت با ریو کمتر از 405 هست . 405 طراحی موتور و دیگر مشخصها برای اوایل دهه نود هست باز ریو ماشین 2005 هست با موتور 16 سوپاپ و ایربگ انتخابی . لوگان E2 اتومبیل شهری خوبی هست شکی نیست .نقل قول:
اصلا این 405 که تو تست ایمنی نیست بس که آشغاله ولی ریو رو زدم یه چیز دیگه اومد یعنی اسمش همون بود ماشین اون نبود. چرا؟
تندر 90 از همه بهتره .
هرچي نباشه ماشين روز فرانسه هست.
حالا اینجا سوال پیش میاد کدوم از این ماشینا از نظر ایران خارجی حساب میشن-؟؟ چون ماشین خارجی بلای 1300 سی سی سهمیه بنزین ندارن
من که میگم هوندا سیویک 90 تا 93 هم میشه با این قیمت خرید
البته اسپورت شدش خیلی قشنگه مخصوصا سفید -ولی اگه تهرانی سفید نخر