وقت بخیر خدمت همه اساتید و دوستان
عاجزانه درخواست دارم که هر چه سریعتر به من کمک کنید
هر چه سریعتر باید پروژم رو تحویل بدم اما شدیدا گیر کردم
صورت عنوان اینه :
" Barnameiee ke moshakhasate hadeaksar 500 ta daneshjoo ro begire(name,name khanevadegi,moadel,shomare daneshjooiee,vahedhaye darsi) ghabel zakhire da ghalebe yek file bar rooye disc,az dadehaye nooe structure baraye zakhire sazie etela'at va az pointerha dakhele structure baraye moshakhas kardane tartibe etela'at "
حالا فعلا 3 تا سوال دارم خدمتتون :
1 - برای مرتب کردن حداکثر 500 المنت آرایه الگوریتم مرتب سازی بهتر از quick sort هست ؟
خود الگوریتم رو از ویکی پدیا گرفتم و فهمیدم که میایم و یه المنت رو به اون المنت وسطی در نظر می گیریم و داده های کوچیکتر رو در سمت چپ و داده های بزرگتر رو در سمت راست مرتب میکنیم و تمام ولی واقعیتش نفهمیدم چجوری نوشته شد. اگه براتون مقدوره اون رو هم یه توضیح بدید
[HTML]http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%AA%D9%85_% D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%E2%80%8C%D8%B3%D8%A7%D8%B2 %DB%8C[/HTML]2 - برای ذخیره واحد های درسی باید نام درس و تعداد واحد اون درس و هم چنین کدی که بهش نسبت میدیم رو از قبل به عنوان پیش فرض ذخیره کنم و به کاربر اسم واحد و هم چنین کد مورد نظر رو نشون بدم و اون کد دروس رو برای هر دانشجو وارد کنه
حداکثر اطلاعات 23 درس در دسترس کاربر قرار میگیره
کد برای جلوگیری از خطای کاربر در ورود اطلاعات و تعداد واحد برای ایجاد محدودیت 20 واحد و ثبت در کنار اطلاعات دیگه دانشجوییشه
با enum می تونم یکی از تعداد واحد یا کد درس رو پیاده کنم اما برا اون یکی موندم
لازو به ذکره که اطلات فوق رو می خوام تو vahed به صورت لانه ای در ساختار دانشجو قرار بدم
یعنی اینجوری :
کد:
Struct daneshjoo {
Char fName [11];
Char lName [21];
Float ave;
Long int idNum;
Struct vahed { … }
}
لطفا کمک کنید تا این ساختار رو هم طراحی کنم
و سوال آخر :
از اونجایی که ما واقعا هر دفعه 500 تا اطلاعات رو وارد نمی کنیم به سرم زده از آرایه های پویا استفاده کنم. اینکار رو با new[] , delete[] می خوام انجام بدم. حالا سوالم اینه که این حافظه رو کی باید از بین ببرم ؟ قاعدتا تا آخرین لحظه باید بمونه. درسته ؟
ببخشید اگه وقتتون رو گرفتم اما باور کنید جز اینجا جایی برای در خواست کمک و راهنمایی نداشتم
پیشاپیش ممنون