جواب نداد .نقل قول:
نوشته شده توسط mahmoud_golzar3939 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
جواب نداد .نقل قول:
نوشته شده توسط mahmoud_golzar3939 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیزنقل قول:
در مورد homepage منم همین مشکل رو داشتم این یه تروجان هست. چند هفته پیش وقتی آنتی ویروسم غیر فعال بود سیستم منم آلوده شد:41:. anti spy رو ولش کن این جور نرم افزار های امنیتی پوشش کامل ندارن. یه آنتی ویروسی نصب کن که همه نوع برنامه مخرب رو شناسایی کنه .بهترین گزینه کسپرسکی هست من خودم استفاده می کنم خیلی عالیه . اگه تونستی ورژن اینترنت سیکیوریتی رو نصب کن . زمان آپدیتش هم کمه.
ببخشید که من منظورم رو بد طرح کردم .نقل قول:
منظورت اينه که برنامه اي ميخاي که مشخصات سيستم رو بنويسه؟
در واقع من یه ویندوز xp داشتم روی درایو D و بعد خواستم یه xp دیگه روی C داشته باشم و کلا این درایو رو فورمت کردم و ویندوز جدید نصب کردم که همین کار باعث شد ویندوز قبلی روی بوت نیاد میخواستم بپرسم چیکار کنم اون ویندوز هم داشته باشم ؟
یادمه یه نرم افزاری بود که هر نوع ویندوز روی کامپیوتر نصب بود رو شناسایی میکرد و بالا میاورد اما متاسفانه اسمش رو یادم رفته.
خیلی ممنون
سلامنقل قول:
بهترین راه اینه که به صورت دستی، تعریف کنید.
روی My Computer راست کلیک کرده و Properties رو بزنید.
در پنجره ای که باز میشه، روی برگ نشان َAdvanced کلیک کنید. روی Setting سومی قسمت کلیلک کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قسمت بالا، گزینه Edit رو انتخاب کنید.
خب! مرحله اصلی اینجاست:
آخرین سطر رو که مشاهده میکنید، و سطر خیلی طولانی هست، همه اون سطر رو انتخاب کرده و در سطر پایین کپی کنید. مطابق تصویر:
در سطری که کپی کردید، با توجه به درایوتون که ویندوزش رو میخواهید دوباره به بوت اضافه کنید، شماره درایو رو در محل نشان داده شده جایگزین کنید.(درایو C شماره 1 ، درایو D شماره 2 ، و . . .)
تغییرات رو Save کنید. از تمام پنجره ها خارج بشید و همشون رو Ok کنید.
کامپیوتر رو ریستارت کنید. اگه شماره درایوی رو که به ویندوزش دسترسی ندارید، درست وارد کرده باشید، مشکلتون حل میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فراموش نشه! :46:
موفق باشید :11:
آره اول فرمت کرده بودم...آخرین بار حدود یک سال و نیم پیش بود که ویندوز گذاشتم...ابن مشکل compress هم حدود چند هفته ای که اومدهنقل قول:
دوستان سلام
من چند روزی هست که با این مشکل مواجه شدم. در هنگام نصب بازیها مثل fifa08 و ..... با (
errore) Microsft Visual C++ Runtime Library مواجه میشم
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
پست زیر رو بخونید اصولی ترین راه همین راهیست که دوستمون تو پست زیر فرموده اند:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2316492&postcount=14
از دوستان عزیز تقاضای راهنمایی دارم
من چند روزی میشه ویندوز را عوض کردم 2 روز هم هست با این مشکل مواجه شدم
دیروز که کامپیوتر را روشن کردم موقع بوت یک پیغام ارور داد به این مضمون cmos checksun eror بعد پایین صفحه نوشته بود برای ادامه کار کلید f1 را فشار دهید منم همین کار را کردم ویندوز بالا اومد موقع کار دبدم ساعت ویندوز دزست نیست تاریخ هم به 2005 برگشته بود دستی درست کردم ولی فرداش دیدم باز به همون تاریخ برگشته
مورد دیگه البته نمیدونم به این مورد ربط داشته باشه یا نه من هر وقت شب میخوام بخوابم کلید پشت پاور را روی خاموش میزارم از وقتی این مشکل برام پیش اومده هر وقت صبحها میام روی روشن بزارم وقتی کلید را روی روشن میزارم کامپیوتر روشن میشه
قبلا اینجوری نبود باید حتما کلید پاور روی کیش را فشار میدادم تا روشن بشه همین دیگه کمک کنید ممنون میشم
سلام به همگی دوستاننقل قول:
کسی جوابی نداره؟
بله فقط تو حالت safe mode این جوری میشه :41:نقل قول:
انتی ویروس کاسپر هم دارم جدیدترین ورژن و اپدیت هم هست ولی چیزی پیدا نکرده