obsolutely notنقل قول:
معتبر ترین سایت بازی های ویدئویی گیم اسپات هست
مطمئنا نیست . یه موقعی بود اما به اتفاقات عجیبی که تو سایت افتاد همه چیز عوض شد .
Printable View
obsolutely notنقل قول:
معتبر ترین سایت بازی های ویدئویی گیم اسپات هست
مطمئنا نیست . یه موقعی بود اما به اتفاقات عجیبی که تو سایت افتاد همه چیز عوض شد .
جناب []Optimus Primeاین بازی در کل چندتا مر حله داره بعدا مثل RE4 در اخر هر مر حله باید یک غول را کشت؟
دوست عزیزم من که نوشته بودم :نقل قول:
بله تقریبا هر 2 Episode یک Boss هست که بضی وقتها دوتا Episode پشت سر هم دوتا Boss هستند.نقل قول:
بازی هم از 6 قسمت تشکلیل شده که هر کدام 3 تا 4 Episode هستند.
غول اصلی کیه؟(به صورت پنهان بگو)ممنون از نقد خوبت
شاید وقعا یه خبری هست چون آمازون و gamefaq هم تایید کردند
میشه بگی بازی چند ساعت هست ؟نقل قول:
منظورم اینه که چند ساعته تمام کردیش ؟
فکر کنم حدود 10 ساعت شد روی Normal . البته دنبال BSAA Embelum ها یا گنج ها نگشتم خواستم یه سره بازیو تموم کنم.نقل قول:
راستی یادم رفت در مورد item هاتون می تونید هر چیزیو اعم از اسلحه و گلوله های مختلف و ... با Sheva شریک باشید . برای هر کدام 9 اسلات جای خالی هست که برخلاف RE4 جای خاصیو اسلحه ها نمی گیرند مثلا یک تفنگ ( AK47 یا RPG یا HG ) با یک سری گلوله یا نارنجک هر کدام یک Slot جا می گیرند.
غول مایل به آدم تو این نسخه وجود نداره؟مث کراوزر و سالازار تو نسخه چهارم؟اگه هستش لطفا برا مخفی موندن به من pm کن.از لحاظ تیر چی؟کم نمیاری تو بازی؟thanks
نه بابا.من مطمئنام خبری نیست.بازی شاید تا یکی دو سال دیگه بیاد.من دارم از pc خسته میشم.دارم بابامو مجبور میکنم یه 360 برام بخرهنقل قول:
شاید وقعا یه خبری هست چون آمازون و gamefaq هم تایید کردند
من دارم بابامو مجبور میکنم گوشی HTC touch HD بگیرم توش رزیدنت 5 بازی نم :دی :49: (شوخی)نقل قول:
دارم بابامو مجبور میکنم یه 360 برام بخر
کار خوبی میکنی حتما برات یه دونه میگیره بعد انشا الله خط Adsl گرفتیم باهم انلاین بازی کنیم!!!!
راستی دوستانی که بازیو روی 360 بازی می کنند تا فردا Live ! آنلاین نشید.