سلام آقا افشین ، ببخشید که ما انقدر مزاحم شما میشیم و خیلی ممنون که به سوالات بچه ها پاسخ میدی.
خوب یعنی انقدر بی قانونه !!!!!!! هیچ کس نیست یقه اینا رو بچسبه ؟!؟! من که هر چی بهشون میگم من رو پاس میدن به یه جای دیگه ، حتی به خود امور نمایندگی هم زنگ زدم ولی رسیدگی نکرد .
به خود فن آوا زنگ میزنم میگه از توی اکانتینگ سرعتت رو بستند روی 256 و نمیتونی بیشتر بکشی و به نمایندگی بگو درستش کنه
زنگ میزنم نمایندگی ، میگه نه من سرعتت رو کم نکردم ، خود فن آوا این کار رو کرده و به ما هم دستور داده که زیادش نکنیم تا ماه بعد که نوبت شارژ بشه و پول بیشتر بریزید !
نمیدونم چه ترفندی زدند !!!توی مودم سرعت من رو 512 نشون میده ولی سرعت دانلود من به اندازه 256 هست !!!!! در این مورد هم اگر اطلاعاتی داری بگو که روشن بشیم.
میدونی مثل چی میمونه ؟ مثل اینه که شما امروز بری بقالی و یه دبه ماست بخری ، فردا بقالی بهت بگه ماست گرون شده ؛ دبه ماستت رو بیار دو تا پیاله از روش کم کنم !!!!
میشه شما بهش زنگ بزنی و بترسونیش ؟! که حداقل بفهمه ملت هالو نیستند ؟! این شماره نمایندگی کیانت (Kianet) هست : 66595212-021 و اسم کسی که اونجا همه کاره هست "برومند" هست . معمولاً هم خودش گوشی رو برمیداره . یه صدای کلفت و تو دماغی داره .
مثلاً میشه بهش زنگ بزنی و بگی کاربران زیادی از شما شکایت کردند که سرعتشون رو به صورت غیر قانونی آوردی پایین و سرعت ها و قیمتها رو درست کنن ؟؟