kasi javabe ino nemidoneنقل قول:
Printable View
kasi javabe ino nemidoneنقل قول:
احتمالا فلت گوشیع شما مشکل پیذا کرده (یعنی قطعی داره) که باید عوضش کنی یه 7 8 تومنی هم خرج داره
دوست عزیز : ممنون از راهنماییتوننقل قول:
گوشی من d900i هست و از کجا بفهمم مشکل از فریموره ؟ چون قبلا گلچین شهریار رو هم نصب کردم ولی فارسی رو مشکلی نداشت.اگه زحمتی نیست توضیح مختصری در مورد فریمور و کارش لطفا بگین و من چیکار کنم؟
سلام دوستان
من نياز به يك كمك فوري دارم
شما ميدونين تو اين كوشي از كجا ميشه قسمتي كه محلي كه كوشيت داره انتن ميده رو فعال كنيم ؟
همون كه رو صفحه اصلي مياد !
زير ir-tci
درود بر دوستان
من میخوام با D900i به اینترنت همراه اول وصل بشم SMS تنظیمات رو هم دریافت و نصب کردم اما با این حال کانکت نمیشه......میتونید بهم کمک کنید؟
آدرس زیر رو دنبال کن:نقل قول:menu------massages--------broadcast massages------activation----on
خيلي ممنون !
كارت درسته !
سلامنقل قول:
اگه همراه اول تو سایتش تنظیمات gprs رو به صورت تنظیم دستی گذاشته باشه، برو تو قسمت بروزر گوشیت و بعد قسمت پروفایل حالا چک کن ببین اطلاعاتی که ثبت شده با اطلاعاتی که تو سایت هست یکیه یا نه.
دوستان ، چند روز پيش گوشي من بدون زمين خوردن يا خيس شدن ، دوربينش از كار افتاد . يعني وقتي دكمه ي دوربين را ميزنم ، همان صفحه ي سياه با يك آرم قهوه اي ميايد كه در حال لود است ولي هيچگاه تصوير نميايد و همانطور مي ماند . آيا دوربينم سوخته يا مشكل نرم افزاريست ؟ اگر سوخته هزينه اش چقدر است ؟ گارانتي هم ندارم .
من هم همین مشکل رو پیدا کردم :41:نقل قول:
آیل مشکل شما حل شد؟
میشه یکم دقیق تر در موردش توضیح بدیدنقل قول:
مرسی