پس از کجا معلوم میشه کدوم بهتره ؟ و قدرت به چی بستگی داره؟نقل قول:
Printable View
پس از کجا معلوم میشه کدوم بهتره ؟ و قدرت به چی بستگی داره؟نقل قول:
کلا قدرت یک کارت رو در درجه اول GPU مشخص می کنه.نقل قول:
و مشخصات دیگه مثل واحد سایه زنی و ...
ممنون ......virgil
پس همون رو میگذارم گزینه اول
آقا گرافیک 8600gt 512 چه مارکی بهتره در ضمن قیمتش چقدره و یه سوال دیگه هم داشتم به نظر شما این گرافیک ارزش خریدن داره.
با تشکر از دوستانی که این چند روزه منو راهنمائی کردن... کارت گرافیک forsa 8800gt رو به قیمت 310 گرفتم.. راستش شناختی نسبت به برند forsa ندارم، اما فقط همین برند پیدا میشد... مثل اینکه کلا یه مدت nvidia تولید gpu های سری 8800gt رو خیلی کم کرده و تو کل دنیا کم شده... به هر حای فعلا که دارم کار میکنم و ازش خیلی راضی هستم... از همه دوستان ممنون
8600GT 256MB حدود 130 هزار تومان قیمت داره. مدلهای 256MB و 512MB با هم تفاوتی توی کارایی ندارند. فعلا بهترین برند در بازار، XFX است.نقل قول:
nVIDIA از تمام خطوط تولیدش در ساخت G92 استفاده می کنه ولی چون تقاضا برای این کارتها بالاست در همه دنیا کمیاب هستند.نقل قول:
با تشکر از دوستانی که این چند روزه منو راهنمائی کردن... کارت گرافیک forsa 8800gt رو به قیمت 310 گرفتم.. راستش شناختی نسبت به برند forsa ندارم، اما فقط همین برند پیدا میشد... مثل اینکه کلا یه مدت nvidia تولید gpu های سری 8800gt رو خیلی کم کرده و تو کل دنیا کم شده... به هر حای فعلا که دارم کار میکنم و ازش خیلی راضی هستم... از همه دوستان ممنون
دوستان قیمت این دوتا ال سی دی با پنل A خوبه؟
226bw 405
1931bw 265
و دیگه اینکه چطوری میتونم بفهم پنلشون چیه.
من 150 تومان پول دارم میخواهم گرافیک ATI Cross Fire بخرم ممنون میشم کمکم کنید همراه قیمت و خصوصیات
پنل A اگه پیدا بشه خوبه ولی سامسونگ فعلا روی مانیتور ها نمی نویسه کدوم پنل هستند...نقل قول:
با 150 تومان نمی تونید به Crossfire فکر کنید...نقل قول:
من 150 تومان پول دارم میخواهم گرافیک ATI Cross Fire بخرم ممنون میشم کمکم کنید همراه قیمت و خصوصیات