راستی یه چیز دیگه...گفته میشه این گوشی یکی از ضعیفترین گوشیهای کشوییه نوکیاست !
یعنی بعد از یه مدت که باهاش کار میکنید کشوییش لغ میشه .
درسته ؟
Printable View
راستی یه چیز دیگه...گفته میشه این گوشی یکی از ضعیفترین گوشیهای کشوییه نوکیاست !
یعنی بعد از یه مدت که باهاش کار میکنید کشوییش لغ میشه .
درسته ؟
تا الآن که من دارمش با روز اول هیچ فرقی نکرده...نقل قول:
تو GSMArena گفته شده کیفیت پخش موزیک با هندزفری افتضاحه ! از هندزفریه شکیل این گوشی انتظار نداشتم .
شما براش یه هندزفریه دیگه گرفتین تست کردین ببینید خوبه یا نه ؟
در مورد برنامه ها چطور ؟ برنامه های سیمبین 9.1 روش نصب میشه ؟
متاسفانه هنوز قسمت نشده که هندزفری خودشو تست کنم...!نقل قول:
چون خودم یه هندزفری سری W سونی اریکسون داشتم و الآن از اون استفاده می کنم...
در این مورد قبلا هم صحبت شده...نقل قول:
اکثر برنامه های سیمبین 9.1 روی این گوشی قابل نصب هستن...
خوب نگفتی کیفیت چطوره ؟ مثلاً در مقایسه با یکی از اینایی که میگم و ایشالا خودت داشتی :نقل قول:
N73ME
N93
W800
W810
K750
3250
N90
به طور مشخص دیکشنری های سیمبین مثل AED و cambridge advanced learner's dictionary رو کسی رو n95 نصب کرده ببینه کار میکنه یا نه؟ اگه لطف کنین امتحان کنید ممنون میشم.نقل قول:
راستی این گوشی قاعدتا مشکل یا محدودیتی برای اجرای برنامه ( به طور مشخص دیکشنری) جاوا که نداره؟ آخه من شنیدم n95 جاوا اجرا میکنه ولی باید فایل جاوا رو مستقیما از اینترنت رو گوشی ریخت:18:!!!!!:18:!!!!!!!!:18:!!!!!!!!!:18:
راستی تو همین دو سه صفحه ی اخیر tanzad عزیز از اینکه bikhaneman حرف 1 ساعت موسیقی رو زد تعجب کرد(اگه درست فهمیده باشم) درحالیکه 3DCLUB عزیز میگه با n95 میشه 6.5 ساعت موزیک گوش داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بالاخره تکلیف رو مشخص کنید! آخه اختلاف خیلی فاحشه. 5.5 ساعت:18:
از اینایی که گفتی فقط مورد 1و4و5 رو داشتم...نقل قول:
به نظر من هیچ چیز در کیفیت صدای هندزفری جای سری W سونی اریکسون رو نمی گیره اما خوب کیفیت صدای این گوشی هم (هندزفری) اگر بخوای براش یه هندزفری جدا و خوب بخری، خوبه...