جاوید جان.این باریهایی که اسمشونو مینویسم همشون این مشکل دارن.نمیدونم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
Parasit Eve 2
Metal Gear solid
Gunfighter
Neverhood 2
Hot shot golf 2
Persona
:18:
جاوید جان.این باریهایی که اسمشونو مینویسم همشون این مشکل دارن.نمیدونم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
Parasit Eve 2
Metal Gear solid
Gunfighter
Neverhood 2
Hot shot golf 2
Persona
:18:
بازي پلي استيشن يك مي خواي اجرا كني !؟ من فكر كردم برنامس بقل فايل هات بايد يه فايل به نام KEYS.BIN هم باشه تا بازي ها اجرا بشن البته همه بازي هاي پلي استيشن يك روي PSP اجرا نمي شن ! پارازيت ايو رو من خودم اجرا كردم !نقل قول:
جاوید جان.این باریهایی که اسمشونو مینویسم همشون این مشکل دارن.نمیدونم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Parasit Eve 2
Metal Gear solid
Gunfighter
Neverhood 2
Hot shot golf 2
Persona
اقا جاويد پست 1319 صفحه قبل رو خونديد بازم در مورد اسپيكر هاي جلوو سوال كردم؟
مرسی جاوید جان.
ببخشيد نديده بودم ببين تو همون دفترچه PSP اون اسپيكر بقل رو مشخص نكرده ! شايد اسپيكر ها جفتشون اون زير باشن ولي به هر حال سرشون به سمت پايينه چون صدا از پايين مي آد تا اونجايي هم كه من مي دونم PSP همون دو تا اسپيكر رو داره و چيز اضافه تري نداره ! چون يه بورد مي آد روي قاب روي PSP و نمي شه صدا از اونجا در بيادنقل قول:
اقا جاويد پست 1319 صفحه قبل رو خونديد بازم در مورد اسپيكر هاي جلوو سوال كردم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته اقا جاويد منم ميدونستم صداي psp از اون دوتا اسپيكر بقل مياد ولي دفترچه راهنماش به شكم انداخت كه اين چيه ديگه چرا دوتا اسپيكر بقل رو چيزي دربارش نگفته شايد هم بوفر باشن چون روي تمام هدفون هاي سوني بوفر هست من خودم دوتا هدفون دارم كه سوني هستن وروي هر دوتاشون هم بوفر هست حتي روي هدفون خود psp هم بوفر هست شايد اينارو سوني براي psp هم زده براي بوفر به هر حال ممنون.
قيمتش چنده آخرين ورژن PSP
ورژن psp ربطي به قيمت اون نداره پك هاي مختلف قيمتشون باهم فرق ميكنه از 220 تا 300 تومان.
استاندارد : 215 ورژن 3.52.نقل قول:
قيمتش چنده آخرين ورژن PSP
وليو : 260 ورژن 3.52
گيگا : فکرشو نکن.
مموری : 2 گيگ 52 .. 4 گيگ 100
سعی کنيد با يک UMDمجانی دريافت کنيد
منم برای این بازی مشکل دارم. اجرا نميشه.نقل قول:
Metal Gear solid
فکر کنم مشکل از فريم ورم باشه