منم فریموراول رو پیشنهاد مکنم معلومه فریمور قورییی هست!!!
Printable View
منم فریموراول رو پیشنهاد مکنم معلومه فریمور قورییی هست!!!
ممنون استاد تورج عزیز که نظر دادین پس دیگه تایید شد. واقعا جای کسایی مثل شما , ناصر عزیز(که نمیدونم چرا بیشتر از اون تاریخی که گفته بود برگشتنش طول کشید (هنوز منتظر فیرمویر جدیدش با نام استقلال هستم :) ) و آپاچی گل خالیه. دوست گلم واقعا با پست هاتون خوشحالمون میکنین
نقل قول:
من پست شما رو ندیدم تو گوگل سرچ کردم و اینو پیدا کردم دوستم که خیلی حال کرد باهاش تقریبا داشت بال در می آورد از زمین تا زیر زمین :31:فرق کرد گوشیش
اون اولی که گفتید بهتره چه برتری نسبت به این داره
کد:http://mobilestan.net/showthread.php?t=7464
سلام....نقل قول:
ممنون استاد تورج عزیز که نظر دادین پس دیگه تایید شد. واقعا جای کسایی مثل شما , ناصر عزیز(که نمیدونم چرا بیشتر از اون تاریخی که گفته بود برگشتنش طول کشید (هنوز منتظر فیرمویر جدیدش با نام استقلال هستم :) ) و آپاچی گل خالیه. دوست گلم واقعا با پست هاتون خوشحالمون میکنین
خواهش میکنم این چه حرفیه داداش...!!!ما خاک پاتیم..
من ک والا چند وقتی هست که دانشجو شدم و اودم شهرستان برای همین غیبتم زیاد شده...!!!!
دلم برای موتو تنگیده....v3x رو فروختم و یه برند دیگه خریدم....ولی الان واقعا پشیمونم.....!!!!
به محض این که بتونم میرم دوباره سراغ موتو!!!!
لینک خرابه نتونستم بازش کنم!!!
من با فیرمویر energy فلش کردم گوشیv3xرو بعد پک Langpack_0033_for_Motorola_RAZR_V3x_85_R252211 ریختم
حالا میخوام بدونم اشتباهم کجا بوده اخه گوشی دیگه بالا نمییاد تا صفحه خوش امد گویی مییاد ولی بهدش صفحه سفید میشه و گوشی خاموش میشه
کسی نمیخواد یه جوابی به ما بده:33:
اگه گوشی روی صفحه ی بوت نمیمونه که فکر نمیکنم ایراد نرم افزاری باشه, اگه هم باشه باید با فلش مجدد خوب بشه؟ شد؟ اگه نشد پس سخت افزاریه, پک فارسی رو هم توی همین انجمن فکر میکنم rozysara ی عزیز گذاشتن.
گوشی تا صفحه خوش امد گویی می یاد ولی یهو صفحه سفید میشه انگار گوشی زورش نمیرسه بالا بیادنقل قول:
گوشی اصلا روشن نمیشه که دوباره فلش بزنم برنامه rsd lite گوشی رو نمیشناسه
راهی داره گوشی درست بشه . لطفا کمک کنید ای اساتید موتو:19:
نیازی نیست گوشی روشن بشه تا rsdlite اونو بشناسه, شما وقتی گوشی خاموشه سه تا کلید *# و قرمز رو باهم بگیر تا گوشی بیاد روی حالت بوت لودر و اون موقع دیگه باید پی سی گوشی رو بشناسه, اگه بازم نشد از این روش استفاده کنین دیگه 100 درصد جواب میده , باتری گوشی رو در بیارین و کابل یو اس بی رو به گوشی وصل کنین, حالا سه کلیدی که بالا گفتم رو باهم بگیرین و بعد باتری رو جا بندازین توی این حالت دیگه صد در صد گوشی شناخته میشه توسط پی سی , حالا شروع به فلش زدن از نو کنین, بد نیست یه فیرمویر اورجینال رو بزنین.
اقا ازت خیلی ممنونم که کمک کردی.
فیرمویر ارجینال v3xرو هر چی گشتم نتونستم پیداش کنم با همون energy فلش کردم. فیرمویر خوبیه فقط مشکل فونت داره
لطف میکنی فیرمویر ارجینالش رو برام بذاری