الان محدود بگیرم به نظرتون خوبه یا نامحدود 256 رو بگیرم کدوم کیفیت و پایداری داره؟؟؟؟
4 ساله نامحدود داشتم فقط وب گردی ما 2 روزش 1 GB میشه چون حجم صفحا و اطلاعات کاریم زیاده...
Printable View
الان محدود بگیرم به نظرتون خوبه یا نامحدود 256 رو بگیرم کدوم کیفیت و پایداری داره؟؟؟؟
4 ساله نامحدود داشتم فقط وب گردی ما 2 روزش 1 GB میشه چون حجم صفحا و اطلاعات کاریم زیاده...
برای تست 12:35 تا 1:5 تست کن بعضی مناطق جواب نمیده ولی تا 6:55 کم نمیکنه بشرطی که مودم یا pc رو خاموش کنینقل قول:
---------- Post added at 02:21 AM ---------- Previous post was at 02:18 AM ----------
نامحدود 256 پارس بیشتر اوقات سرعت بیشتر از 7 نمیشه گاهی وقتها نا 240 هم میرفت اونموقع الان رو نمیدونم فعلا محدودش خوبهنقل قول:
دوستان سرویس CRA-256 (نا محدود 256) سرعت دانلود روی چنده؟
دوستان برای منم فکر میکنم حدود 2 گیگ ازم کم شده، از کجا میشه فهمید دقیقا چقدر بوده؟
من الان حدود 1 ماه از سرویسم مونده و حجمم داره تموم میشه، اگه الان 3 ماهه تمدید کنم، اینترنتم 4 ماهه میشه یا بعد از اینکه حجمم تموم شد، سرویس قبلی تموم میشه و 3 ماه جدید شروع میشه؟
محدود شده به 6 7 کیلوبایت بر ثانیه :2:نقل قول:
سرعت چرا اینقدر خراب شده !
ر.ی.د.ن با ر دسته دار به سیستم پارس . مثلا" اومدن درست کنن :2:نقل قول:
تنهایی جایی که میشه فهمید از گزارش مصرف هست که فعلا قابل دسترسی نیست .نقل قول:
محض احتیاط یه زنگ به پشتیبانی بزنید و موضوع رو مطرح کنید اگر توی دانلود شبانه کم شده حتما برمیگردونن .
اگه یه ماه از سرویستون مونده بهتره حجم اضافه بخرید (هرگیگ پنج تومن) که درصورتی که زمان اشتراکتون هم تموم شد به دوره بعد انتقال پیدا کنه
سرعت چرا اینقدر کم شده !!!!
مال همه کم شده ؟ یا فقط مال من کم شده ؟
مثلا 512 pol !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش شما 6گیگ برای 3 ماه گرفتی درسته؟میخوام ببینم الان ترافیک اضافه هم میخری؟نقل قول:
من هم سرویس شمارو دارم ولی دارم ماهی 3گیگ میخرم یعنی در واقعا دارم ماهی 35 تومن برای این سرویس میدم.