بلی سراسریه 100 کیلو بود شده 40 الی 50نقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Printable View
بلی سراسریه 100 کیلو بود شده 40 الی 50نقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
نقل قول:تایید میشه. تا ۲۰ هم پایین میاد.نقل قول:
-----------------------
بعد از مدت ها الان یه رام ۶۰۰ مگی گذاشتم واسه دانلود. (مصرف روزانه من زیاده ولی روزا فایل زیاد دانلود نمیکنم)
خیلی افتضاحه! سرعت دانلود از ۲۴۰ شروع میشه، ۴۵ ثانیه بعد میاد رو ۱۵۰، ۳۰ ثانیه با ۱۵۰ دانلود میکنه، ۲ ثانیه کلا 0 میشه. دوباره میره رو ۲۴۰.
آپدیت : پارت بعدی فایل رو گذاشتم دیگه کلا از ۱۵۰ بالاتر نمیره. داره با ۱۰۰ دانلود میکنه :|
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
پرده اول: (قبل از خرید سرویس)
یادمه روز اول که میخواستم سرویس بگیرم وسط مکالمه شارژم تموم شد خودشون زنگ زدن و عذر خواهی کردند.
خانومه میگفت ببخشید قطع شد! در حالی که شارژ من تموم شده بود! جالبه بدون اینکه مطمئن بشن میتونن به من سرویس بدن گفتن برو پرداخت اینرتنتی رو انجام بده! اگر نشد برمیگردونیم .
پرده دوم: (پشتیبانی)
الان هم که میخوام زنگ بزنم پشتیبانی میگه شما اولویت 9 از 10 هستید 15 دقیقه هم صبر کنم نوبتم نمیشه.
اگر هم تماس برقرار بشه زیر بار نمیرن که سرویس نوسان شدید داره.
جالبه به یکی از دوستان گفتند مودمتون رو عوض کنید!
دوستان منم ADSL 256K دارم. من از سرویسم راضیم و مشکلی باهاش ندارم! فقط می خواستم بپرسم هزینه آپلود رو چطوری محاسبه می کنن؟
مرسی
اشتباه نکنمنقل قول:
اپلود رایگانه
من امروز زنگ زدم اپلودم رو روی 1 مگ بستن خیلی هم خوب جواب میده سرعت ارسال فایل تو تلگرام مثه جت شده :n05::n20:
جدیداً تو های وب سرعت آپلود به غیر از اینکه ریت خطت رو چه مقداری ببندن به گیت وی اتصال هم ربط داره (گیت وی های 46.224.0.5 و 46.224.0.7 سرعت آپلودشون افتضاح افتضاحه (در حد 10 کیلوبایت یا شایدم کمتر!!) شده ولی تو گیت وی 46.224.0.13 به همون مقداری که ریت خطه (مثلا 1 مگ آپلود) تقریبا سرعت آپلود همون مقداره (حدودا 100 کیلوبایت) که از سرعت دانلود تک کانکشن هم بیشتره!! به خاطر همین خیلی سریع به نظر میاد)نقل قول:
بین 512 و 1 هم میبندن ؟ من خطم فکر کنم 1 رو نمیکشه ولی تو اسیا تک بودم بهشون گفته بودم برام رو 768 بسته بودننقل قول:
البته همون گیت وی 13 هم سرعت اپلودش نسبت به قبل کم شده و الان حدودا 50-60 کیلوبایته
واسه من 512 بود زنگ زدم گفتم خطم میکشه بزارید رو 1 مگ تست کردن خوب جواب دادنقل قول: