از اون ساعت که من گذاشتم برا دانلود اصلا تمام نشد موشکل ندارم من یکه خیلیم عالی....... اصن مبیننت و به من نیشان بده تو..!!
Printable View
از اون ساعت که من گذاشتم برا دانلود اصلا تمام نشد موشکل ندارم من یکه خیلیم عالی....... اصن مبیننت و به من نیشان بده تو..!!
جریانی نداره. خوب نیست دیگه!نقل قول:
شما به نسخه ی انگلیسی زبون مراجعه کن، هم کار میکنه، هم به زیبایی کم میکنه:n10:نقل قول:
احتمالاً آنتن دهی کامل نداری. اگر اینطوره سعی کن بهتر تنظیمش کنی. در اینصورت آپلودت باید به حدود 380 برسه.نقل قول:
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس بهترین وضعیت گیرندگی رو برا من نشون میده. با توجه به اینکه دوربرمون ساختمون بلند هست و من طبقه اول هستم. نظرتون چیه؟ سرعتی که خریدم 1 مگ، 2 ساله با مودم رومیزی هست. و فکر کنم (مطمئن نیستم) موقع خرید بهم گفتن که سرعت اپلود این طرح 256 کیلو بیت می باشد.
CINR کمه, باید بیشتر باشه هرچی بیشتر بهتر بر خلاف RSSIنقل قول:
الان شما نویز داری ببین دوروبرت جسم فلزی یا موبایل یا هرچی که نویز تولید میکنه نباشه
همونطور که دوستمون گفت CINR شما کمه. RSSI من 72 هست، ولی CINR1 و CINR3 من به ترتیب بالای 20 و 25 هستند. در مورد شما با این RSSI باید هر دو حدود 30 باشن.
البته شما طرح سالانه خریدی و ظاهراً سرعت آپلود 1 مگ سالانه کمتر از 1 مگ ماهانه تعیین شده و الان شما دقیقاً همون سرعتی رو که اپراتور گفته داری. پس مشکلی نیست.
380 کیلوبیت، سرعت 1 مگابیت ماهانه س.
Service Flow چیه و واسه طرح مثلا 512 چنده ؟!
با سلام خدمت دوستان .
من تا حالا تجربه وایمکس رو نداشتم میخواستم ببینم اگه قسمت شد سرویس 1 یا 2 مگی بگیرم(یک یا دوماهه)ایا ارزش داره پول نصاب بدم؟توی نقشه گوگل که میبینم منزل تحت پوشش هست.
ایا همون کافیه؟یا نصاب بیاد بهتره تا تست کنه؟
اصلا چیز خاصی برای نصب کردن نیاز هست یا خودم میتونم بدون دادن هزینه اضافی انجامش بدم؟
در ضمن بین BM632W یا DX350 ایا فرقی هست؟چون قیمتشون یکسان بود پرسیدم.من کدوم رو تهیه کنم؟
کسی پیشنهادی نداری ، که اصلا بگیرم نگیرم؟؟
با تشکر:n16: