دیشب رکورد زدم. اصفهان. اکو 512. 1350 مگ. همه لینکها مدیا فایر. :10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دیشب رکورد زدم. اصفهان. اکو 512. 1350 مگ. همه لینکها مدیا فایر. :10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ّا سلام
اکو 128 ها اوضاع سرعت هنوز افتضاح است؟
همه کمبود پهنای باند و .. .زیر سر خودشون هست ... دوست من برای شرکتشون یک سرویس لیزد لاین از مخابرات گرفته ، یه کدوم از این مشکلات رو نداره !
همه چی زیر سر خود شاتل هست
اقا من به یه کارت تخفیف شاتل محتاج شدم
البته اصفهان
کی میتونه به من کارت بدهد
لطفا بیاد به ادرس زیر بگوید چون من خیلی اینجا نمیام ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://forum1.-----------------/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA/65893-%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D8%B4%D8%A7%D8%AA%D9%84-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%B7%D9%84%D8%A7%DB%8C%DB%8C.html
ممنون
خوبه باز خودشون قبول دارن مشکل از طرف خودشونه و گردن مخابرات نمیندازن !!!!!
با درودمشترک گرامیمشکل افت سرعت از سمت شاتل می باشد،لطفا تا برطرف شدن آن تحمل فرماییدمی توانید با چهار روش ذیل با پشتیبانی فنی شاتل ارتباط برقرار کنید:·در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در قسمت "چت آنلاین" با کارشناسان پشتیبانی فنی چت کنید·در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از login کردن در قسمت "گزارش مشکلات" مورد خود را توضیح دهید·به آدرس cs@shatel.ir ایمیل ارسال کنید(با ذکر مشکل و مشخصات خود و شناسه کاربری)·با شماره تلفن 23089 پشتیبانی فنی 24 ساعته تهران تماس بگیرید
من دیشب با اکو 128 حدود 1340 مگ دانلود داشتم! رکورد قبلی 1250 بود! : دینقل قول:
دقیقانقل قول:
و دقیقا این خزبلاتی که پشتیبانی تحویلت داده همون مزخرفاتی هست که این جماعت تحویل من هم میدن
دیگه 100 درصد اثبات شد برام که از copy / paste استفاده میکنن
و دقیقا این متن e-mail هست که هر وقت از صفحه گزارش مشکلات براشون Send کنی برات reply میکنن و به نظر من از فحش بد تره برای customerنقل قول:
باید از این به بعد این طور گفت که سرویس dial up شاتل از ساعت 1 تا 7 صبح رایگان است.(مخصوص مشترکین adsl )
واسه من که قطع هست
فکر کنم به خاطر مسائل 30 یا 30 هست
من دارم با 2 کیلو دانلود میکنم
قطعی های چندی ساعته شاتل که معروفه اصلانقل قول:
نه بابا اون مسایل کجا بود الان که خبری نیست
من الان یک فایل 60 مگی گذاشتم برای دان 58 مگش با 10 کیلو دان شد اون 2 مگ اخرش سرعت شد 60 :31: