منم دو سری برای اقوام ثبت نام کردم اصلا پسورد رو نفرستادن برام! زنگ زدم پشتیبانی بهم گفتن.نقل قول:
ولی پارسال که خودم ثبت نام کردم سریع برام اسمس شد.
احتمالا دوباره هم نمیتونید فرم رو پر کنید چون میگه قبلا این شماره ملی یا تلفن ثبت شده.
Printable View
منم دو سری برای اقوام ثبت نام کردم اصلا پسورد رو نفرستادن برام! زنگ زدم پشتیبانی بهم گفتن.نقل قول:
ولی پارسال که خودم ثبت نام کردم سریع برام اسمس شد.
احتمالا دوباره هم نمیتونید فرم رو پر کنید چون میگه قبلا این شماره ملی یا تلفن ثبت شده.
نکنه شما میخای بری ماله مردمو -- کنی استفاده بزنی:n24::n02:نقل قول:
دوستان لطفاکسایی که 1024 طلایی ونقره ای وبرنزی نامحدود دارن سرعتهای دانلودشونو بگن ممنون
امروز سرعت دانلود من به 40 به زور میرسه !!! واقعا ترکید دیگه
همون یک مگم دیگه نیست
نقره ای سرعت دانلود 60 تا چند روز پیش 90 بودنقل قول:
من خودم 1024 نامحدود دارم! به لعنت سگ هم نمی ارزه!نقل قول:
شما میگی قابل ردیابی نیست!
ههه .دی از طریق آی اس پی 100 درصد قابل ردیابیه ولی خب بستگی به آی اس پیت داره که حوصلشو داشته باشه یا نه:n02:نقل قول:
الان زنگ زدم پشتیبانی . آخه دیگه صبرم سر اومده بود . سرعتم شده بود دایل آپ 6 ...
هرچی میگفتم . میگفت نویزت بالاست ... زیر بار نمیرفت . خطم هم میگفت رو 64 بسته شده بود که اورد رو 1200 یکم بهتر شد . به 30 قبلی برنگشت هرچند ... شده 23
Downstream Upstream SNR Margin :6.1 11.0 db Line Attenuation :49.6 30.8 db Data Rate :1246 782 kbps Max Rate :1648 1027 kbps POWER :18.1 11.3 dbm CRC :0 1
اینا باعث میشه که سرویس 256 هم افت سرعت داشته باشه ؟؟ پس او اوایل چرا خوب بود ؟ چرا اینا اینقدر ... :n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نویزت وحشتناک هستنقل قول:
با این نویز همین که میتونی کانکت باشی خدا رو شکر کن :دی
snr 6 یعنی قطعی و دیسکانکت
نقل قول:
در صورتی مطمئن شدی مشکل از نویزه
به این تاپیک برو
اطلاعات خوبی پست اول هست: