تاحالا تو عمرم چنین سرعتی نداشتم!!!!:27:
POl256-بندرانزلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تاحالا تو عمرم چنین سرعتی نداشتم!!!!:27:
POl256-بندرانزلی
نقل قول:
همینطوری به ما نمیدن از این ترافیک ها :31: ؟
سلام
بچه ها من دارم میرم اندیشه فاز 3 با مادربزرگم زندگی کنم تنها و بهترین شرکتی که ADSL میداد پارس انلاین بود اسیاتکم میداد که 2 برابر نه 3 برابر قیمت تهران انجا میده...
خلاصه کسی تو اندیشه داره راضی یا نه؟؟؟ اگه کسی پیشنهادیم داره ممنون میشم بکنه بهم من 4 ساله ADSL از ندا رایانه دارم نامحدود 128 فوق العاده راضیم روزی 1 GB دانلود دارم ماهی 35 GB میشه حالا انجا چه کنم؟؟؟
منم سرویسم عین شماست :27:نقل قول:
سلام
سایت پارس زده در تاریخ 2.9.1390 ساعت 1 تا 5 سرویسها قطع میشه و برای ارتقا تجهیزاتشون هست . ببینیم دوباره چه دست گلی به آب میدن :27:
نمیدونم داداش.میخوای با خانوم احمدی صحبت کنم برات شاید دادن :31:نقل قول:
انقد مخش رو زدم تو این چند روز که به صدای همدیگه عادت کرده بودیم!!! :27:
هر بار که ارتقا بدن صد تا مشکل دیگه تو سرویس دهی شون پیدا میشه و یه مدتی رو با پینگ و سرعت بد باید سر کرد!
حالا این ابله ها وقتی جز شبانه رایگان واسه آپگریداشون پیدا نکردن؟!
سرعت دانلود روزانه هم که کم شد : ))))))
تهرانی های عزیز امشب دانلود شبانتون مالید برید خوب استراحت کنید
دوستان چطوری گزارش ریز مصرفو ببینم تو قسمت مدیریت سرویس میگه هیچ اطلاعاتی وجود ندارد فقط تو صفحه اصلی حجم باقی مونده رو نشون می ده
دیروز سرویسم وصل شد دیشبم با استفاده از اون ترفند زمانتون 4 گیگ دان کردم فقط نمیدونم چرا 570 مگ ازم پریده:13:
نامردا این باگه شبانه رو از قصد گذاشتن که هر از چند گاهی حجممون بپره بریم حجم بخریم
سوال: اگه ساعت 8 صبح اینترنتو قطع کنیم هر چی از 6 تا 7 دان کرده باشم رو از حجم کم میکنه؟؟
ممنون می شم اگه جواب بدین