از تاریخ ۵/۲۸ تا امروز ۱۰/۴ بنده ۷۱۲ تومن فقط هزینهٔ اینترنت مبیننت دادم!!
الان واقعا نمیدونم واسه خودم تاسف بخورم یا پاشم مودم رو خورد کنم یا عمه مبیننت رو یادی کنم ؟! :n29:
Printable View
از تاریخ ۵/۲۸ تا امروز ۱۰/۴ بنده ۷۱۲ تومن فقط هزینهٔ اینترنت مبیننت دادم!!
الان واقعا نمیدونم واسه خودم تاسف بخورم یا پاشم مودم رو خورد کنم یا عمه مبیننت رو یادی کنم ؟! :n29:
سلام
یه سوال داشتم. مبین نت مودم های جیبی خود رو با طرح های پیشفرض می ره. مثلا 512 یک ساله 15 گیگ. می خواستم بپرسم که آیا مودم رو بدون طرح نیز می فروشد؟ چون تو ی سایت خوندم که مدیرعامل مبین نت گفته که از اول سال 91 مودم جیبی خام هم می فروشیم ولی تو سایتش برای خرید این مودم چیزی با این عنوان ندیدم.
با تشکر
بله موجود هست 200 هزار توماننقل قول:
بچه ها عکس از مودم جیبی میذارین پلیز
دوستان یه مقدار تنبلی میکنن. جواب خیلی از سؤالات عمومی تو سایت مبین نت هست :) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
آیا امکانش هست که اعتبار اشتراکم را فبل از به پایان رسیدن زمان 6ماهه آن , تمدید کنم؟
حدود 20 روز دیگه تا اتمام اشتراک 6 ماهه مونده , میخوام مشکل قطعی نداشته باشم , چطور میشه تمدید کرد؟ از طریق لینک " شارژ حساب " امکان پذیره؟
چون اونجا 3 ، 4 مورد را نوشته ولی هیچکدام به تمدید اعتبار اشاره ای نکرده .
از طرفی , چون اشتراکم را از طریق یکی از نماینده های مین نت گرفتم , آدرس ایمین اون ثبت شده , یعنی وقتی شارژ حساب را میزنم , آدرس میل ایشون میاد تو فیلد آدرس , که البته قابل تغییر هست و می تونم بجاش آدرس میل خودم را بنویسم ,
حالا اگر از این طریق پرداخت داشته باشم , شارژم را افزایش میده , یا بر اساس آدری میل پیشفرض عمل می کنه و شارژ را به حساب اون نماینده اضافه می کنه؟
اگر اعتبار 6 ماهه تموم بشه , بلافاصله یوزرم حذف میشه یا اینکه مدتی اجازه افزایش اعتبار و تمدید میده ؟
ممنون از جواب های شما
1- اگر پیش از اتمام طرح بدون هماهنگی با اپراتور هزینه واریز کنی، اعتبارت طرح فعلی زیاد میشه. اگر بخوای تمدید کنی باید زنگ بزنی طرح فعلی ابطال بشه، بعد تمدید کنی. البته شنیدم جدیداً حتماً باید تا پایان طرح صبر کنی.نقل قول:
2- آدرس ایمیل اهمیت نداره، مهم شناسه مشتری و شناسه ی پرداخته، پس هزینه ی شما به حساب کسی دیگه ای نمیره.
3- بعد از اتمام 6 ماه یوزر شما حذف نمیشه. من خودم یکبار با یکماه تأخیر تمدید کردم و مشکلی هم پیش نیومد.
جريان چيه هم به مبين نت زنگ ميزني هم ايرانسل كه ميخواي مودم بگيري ميگن مودم هاي جيبي اصلا خوب نيستن و آنتن دهي قوي ندارن. بعد از كساني هم كه داشتن پرسيدم بعضي راضي نيستن.
بازم قاتی کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی مکان داره رایگان شده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]