دوستان خوبم،می خوام شما رو توی احساساتم شریک کنم :
من اصلا خوره ی دانلود نیستمو توی این 20 روز گذشته،به غیر از چند روز اول فقط 4 شب گذشته رو بیدار بودم،و چیزی که مد نظرمه اینه که گاهی وقتی فقط یه 200،300 مگی بگیرم،تا هر چند وقت یه بار مثلا یه فیلم دانلود کرده باشم...(اونم مثلا تو چند شب و هر شب یکی دو تا پارت)
شبای اول خوب بود تقریبا،افت پهنا منصفانه بود،می تونم بگم متوسطش 25 بود،چند بارم که شب زود خوابیدم و صبح ساعت 5 پا شدم،دیگه همون 60 بود...
سرعت من روزا تقریبا ثابته(روی 60)اما این چند شب اخیر افففففففتضاح بود،در حد 90 درصد اوقات پایینتر از دایل آپ،امشب دیگه تا صبح فقط داشتم تست می کردم،20 صفحه ی آخر این تاپیک رو خوندم،با پشتیبانی کلی چتیدم،دیگه افسرده شده بودم،من حتی عشق اینکه حتی با 512م ، مثل مشهدیا یا اصفهانیا دانلود داشته باشم نیستم،حتی اگه سرعت ثابت 10 هم تو شب داشتم راضی میشدم...
خلاصه سرتونو درد نیارم،برای اولین بار IDM رو نصب کردم
(چون میگم ، دانلود زیاد نداشتم،دیگه همش از همین اپرام استفاده می کردم) و نتیجه :
باورنکردنیه :40:
حتی از اون روش موازی کردن هم استفاده نکردم هنوز...
چندین بار امتحان کردم،چند سرور(البته هنوز رو رپید نرفتم که اونم بعد از زدن این پست میرم) ، مثلا فایل موزیلا رو 6 بار یکی در میون ،بدون IDM با مرورگر ، و با HDM چک کردم...سرعت بدون نرم افزار مدیریت بارگیری سرعت از 12 به زیر 1 کیلو و به ? می رسید،ولی با دانلود منیجر اکثرا بین 50 تا 60 بود(و البته خیلی اوقات بیشتر از 60 میشد و اندک اوقاتی هم دوروبر 30 یا یه کمی کمتر که یه نوسان خیلی جزیی بود...
خلاصه هر 6 بار عینا اینطور بود
بچه ها حتمن حتمن حتمن حتمن(*100 ) از دانلود منجر استفاده کنید،امیدوارم حداقل مشکل بعضیا حل بشه اینجوری
اینم بگم همین الانم سرعت صفحه باز کردنم چندان خوب نیست،اما....
راستی شایدم بد نباشه چتمو با پشتیبانی ببینید که یه راهنمایی نکرد منو کهاز نرم افزار استفاده کنم ! :
درود بر شما،من ...هستم،لطفا پس از ذکر شناسه کاربری و مارک مودم،بفرمایید چطور می توانم در خدمتتان باشم
سلام
من معمولا شبها از سرویس استفاده نمی کردم گاهی وقتی کمی دانلود شبانه....
اما چند شبه بیدارم تا صبح
و بررسی می کنم،از جاهای مختلف،سرعت دانلودم کمتر از حتی دایل آپ هست
cs04 2:30:01 AM
بله
Guest 2:30:24 AM
همین الان مثلا صفحه هم به کندی باز میشه
فکر کردم شاید گاهی اینجوری باشه
cs04 2:30:50 AM
در حال حاضر به علت ترافیک بالای مرکز مخابراتی دچار افت سرعت می باشید
Guest 2:30:51 AM
ولی الان 4 شبه،دقیقا همینجوریه
از دقیقا یک تا خود 7
cs04 2:32:01 AM
در طول روز سرویس ارائه شده مانند سرویس Dedicated می باشد اما از ساعت 1 شب تا 7 صبح به دلیل اینکه مشترکین تمایل به استفاده از ترافیک رایگان دارند،همزمان شروع به دانلود می کنند و با توجه به Share بودن سرویس شما،افت سرعت در این بازه دیده می شود
Guest 2:32:02 AM
چطور تا ده روز قبل ،حداقل نزدیک صبح می شد با حداقل نصف پهنای اسمی دانلود کرد ! ؟
تا این حد ؟؟؟؟
cs04 2:32:31 AM
بله
Guest 2:32:51 AM
چطور همه جا اینطور نیست ؟
cs04 2:34:18 AM
من وضعیت را د رمرکز شما بررسی و پاسخ را عرض کردم
Guest 2:35:33 AM
خب بنده هنوز یک ماه نشده که سرویس گرفتم و چطور تا چند روز گذشته ،سرعت منصفانه ای داشتم ؟
دیگه نباید که از دایل آپ کمتر بشه سرعتم !
cs04 2:36:17 AM
علت افت سرعت عرض شد
Guest 2:38:51 AM
چرا باید تا این حد مشتر ک بگیرید که سرعتشون زیر یک کیلو باشه !
فرض کنیم همه ی مشترکین یک مرکز در حال استفاده باشند،در اون صورت به طور استاندارد چه پهنایی باید دیده بشه ؟
0.1k !!?
cs04 2:41:12 AM
نمی باشد Share اما در طول روز سرویس شما
و مانند مشترکین Dedicated
Guest 2:41:46 AM
اما من درباره ی شب پرسیدم
cs04 2:41:50 AM
از اینترنت استفاده می کنید Dedicated و مانند مشترکین
بنده هم توضیحات را عرض کردم
در حال حاضر به علت ترافیک بالای مرکز مخابراتی دچار افت سرعت می باشید
Guest 2:42:28 AM
و اینکه افت پهنا تا این حد فقط در چند شب اخیر و پیوسته وجود داره
cs04 2:42:46 AM
بله
Guest 2:43:42 AM
من که قانع نشدم
فکر می کنم کسانی بیشتر از پهنای باند استفاده می کننند
و مشترکای دیگه ای هم کمتر
cs04 2:44:32 AM
به شما اطمینان می دهم این طور نیست
Guest 2:46:34 AM
شما این امکان رو دارید که از مرکز تمام یوزرهایی که الان توی مرکز ما هستند رو مونیتور کنید ؟
cs04 2:47:31 AM
پاسخ این سوال مشکلات شما را برطرف نمی کند،ضمنا الزامی به عرض پاسخ این سوال نیست
Guest 2:49:06 AM
انگیزه ی من از طرح این پرسش این بود که شما رو چه حسابی میگین همه دارند به طور مساوی از پهنای باند استفاده می کنند
cs04 2:49:54 AM
طبق مانیتورینگی که انجام می شود
Guest 2:50:20 AM
و اگه اینطور باشه که من به طور متوسط با 2 کیلو دارم کار میکنم،و بقیه هم همینطور هستند؟پس اینجوری حساب کنید چندتا کاربر باید در این مرکز خدمات بگرند که تا این حد افت دداشته باشه !؟
cs04 2:52:02 AM
این موارد را می توانید حدودی حساب کنید اما بعید است پاسخ دقیق باشد
Guest 2:54:19 AM
آخرش به من نگفتین اگه همه ی کاربرای این مرکز هم از همه ی پهنای باندشون استفاده کنند،من باز هم نباید فکر کنم که بابا دیگه صفحه که باید بتونم باز کنم وقتی نیم کیلومتر هم از مرکز فاصله ندارم 1 ؟
cs04 2:55:00 AM
عرض کردم که دلیل افت سرعت چیست
Guest 2:55:35 AM
یعنی باید تصور کنم که طبیعیه ؟!
cs04 2:56:45 AM
اطمینان م یدهم که اینگونه است
Guest 2:56:58 AM
خب پس با این منطق :
چرا تا یه هفته قبل اینگونه نبود ؟ افت داشتم ، اما یه افت طبیعی ! پهنا به نصف یا یک سوم میرسید ولی هیچوقت کمتر از دایل آپ نمیشد
cs04 2:58:40 AM
ممکنه سایر مشترکین به تازگی در جریان "ترافیک رایگان" قرار گرفته اسند
Guest 2:59:42 AM
ای آقا
نه تنها اتفاقی که به تازگی افتاده اینه که من چند شبه بیدارم ، پشت سرهم و تا صبح..
cs04 3:00:52 AM
بله
Guest 3:01:07 AM
نصف بیشتر مدت زمانی که از سرویسم میگذره رو شبها کاری نمیکردم
به نظر شما اگه من سرویس 256 استفاده کنم،به خاطر کاربرای کمترش ،امکان داره که حداقل به اندازه 128 تو شبها داشته باشم ؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آقا این شکلکا نبود توی متن اصلی ...حالا دیگه حوصله ندارم ویریشش کنم