-
پيرواني :پرسپولیس به حق خود نرسید/ نوری فکر رفتن را از سرش بیرون کند
كانون هواداران پرسپوليس : سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه این تیم امروز یکی از بهترین بازیهای خود را به نمایش گذاشت، گفت: تصور می کنم در روزی که پرسپولیس فوتبال زیبا و قابل قبولی را ارائه کرد، کسب سه امتیاز حداقل دستمزد این تیم ما بود.
افشین پیروانی که پس از تساوی یک بر یک امروز تیمش برابر سایپا با خبرنگاران گفتگو می کرد، ضمن بیان این مطلب افزود: تصور می کنم شوکی که سایپا به واسطه تغییرات کادر فنی به تیمش وارد کرده بود باعث شد تا این تیم با برنامهریزی جدیدی برابر ما قرار گیرند و با ارائه یک بازی تدافعی یک امتیاز کسب کنند.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس از عملکرد تیمش در نیمه دوم بازی مقابل سایپا ابراز رضایت کرد و گفت: ما در این نیمه فرصتهای زیادی بدست آوردیم اما سیستم دفاعی سایپا و دفاع چند لایه این تیم به ما اجازه نداد به سه امتیاز دست پیدا کنیم.
وی در پاسخ به انتقاد یکی از خبرنگاران که بازی این تیم را ضعیف و پرانتقاد خواند گفت: این نظر شخصی شماست اما من تصور می کنم پرسپولیس روز خوبی را پشت سر گذاشت و من به بازیکنانم تبریک می گویم که توانستهاند عملکرد خوبی داشته باشند.
پیروانی ادامه داد: سایپا در این دیدار برای کسب یک امتیاز آمده بود و شاید احساسی عمل کردن بازیکنان ما در برخی دقایق باعث شد آنها به خواستهشان برسند.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در مورد سکونشینی پژمان نوری در بازی امروز و اختلاف نظر خود با این بازیکن گفت: پژمان یکی از بازیکنان خوب ماست اما بازیکن نباید برای کادر فنی تیمش تصمیم گیری کند همه ما تلاش می کنیم که تیم به موفقیت برسد و اینکه بازیکنی بخواهد برای کادر فنی تصمیم گیری کند قابل قبول نیست.
وی افزود: این اتفاق ممکن است برای تمام بازیکنان رخ دهد. پژمان نیز فکر رفتن را از سرش بیرون کند چون من اجازه نمی دهم از پرسپولیس برود.
پیروانی در پایان در مورد انتخاب و معرفی دستیارانش گفت: هنوز به طور صد درصد در این خصوص تصمیم گیری نکرده و دستیارانم مشخص نشده اند.
-
کريمي: هواداران صبور باشند
كانون هواداران پرسپوليس : علي کريمي درخصوص ديدار امروز پرسپوليس و سايپا اظهار داشت: بازي گره خورده بود و نمي توانستيم از دفاع فشرده حريف عبور کنيم و به همين دليل هم تن به تساوي داديم.
وي درباره شعار هواداران درباره مديرعامل گفت: درست است که دو امتياز حساس را از دست داديم،اما بايد تماشاگران صبور باشند و تحمل بيشتري به خرج دهند.
گفتني است پرسپوليس هم اکنون پس از تيم هاي استقلال تهران،ذوب آهن و پيکان در رتبه چهارم جدول رده بندي قرار دارد.
-
اعتراض هواداران پرسپوليس به رئيس هيات مديره ؛ مصطفوي را کنار بگذار!
كانون هواداران پرسپوليس : تماشاگران پرسپوليس که پس از تساوي امروز تيمشان برابر سايپا به شدت ناراحت و عصباني بودند،به محض مشاده حسين هدايتي رئيس هيات مديره به او اعتراض کردند و خواستار آن شدند که او داريوش مصطفوي را به دليل کسب نتايج مطلوب از سمت مديرعاملي کنار بگذارد.
اين اعتراض در حالي صورت گرفت که مصطفوي در ميان شعارهاي هواداران به سرعت و بدون انجام مصاحبه راهي رختکن پرسپوليس شد.
گفتني است تيم سرخپوش پايتخت در فصل جاري تنها در 8 بازي طعم برد را چشيده است
-
فرخزادي:مشکل پرسپوليس مديريتي نيست
كانون هواداران پرسپوليس : مجيد فرخزادي در پايان ديدار پرسپوليس برابر سايپا که با تساوي 1-1 خاتمه يافت،گفت:متاسفانه داوري در اين بازي بسيار بد بود و تيم ما از داوري ضربه خورد.ما نيز به همين دليل نسبت به داوري اين بازي معترضيم.
وي افزود:به نظر من مشکل پرسپوليس ربطي به مديريت ندارد،بلکه مساله اصلي در اين خصوص به داوري برمي گردد که ضرر فراواني به تيم ما زده است.
-
هواداران پرسپوليس خواستار بركناري مصطفوي شدند
كانون هواداران پرسپوليس : تماشاگران پرسپوليس كه از تساوي يك بر يك تيمشان برابر سايپا نارحت بودند در پايان مسابقه به شدت عليه داريوش مصطفوي شعار سر دادند و خواهان بركناري وي شدند.آنها مدير عامل باشگاه پرسپوليس را يك استقلالي ناميدند.
*احمد رضا عابدزاده و افشين پيرواني به شدت به نحوه قضاوت رحيم رحيمي مقدم اعتراض كردند.
*تماشاگران پرسپوليس هم عليه داور شعار سر دادند.
*حميد سجادي مدير عامل سايپا و مصطفوي در بين دو نيمه يكديگر را در راهرو منتهي به رختكن ديدند و احوالپرسي كردند.
*داور چهارم مسابقه يكي از نيمكت نشينان پرسپوليس كه ظاهرا نفر اضافي بود را به روي سكوها فرستاد.
*جوزپه سينيوري و همراهانش حاضر به نشستن در جايگاه شيشه اي كه ويژه ميهمانان عالي رتبه است نشدند و در جايگاه ويژه نشستند.
-
كريمي: مثل برخي قول قهرماني نمي دهم
كانون هواداران پرسپوليس : علي كريمي پس از تساوي يك بر يك برابر پرسپوليس در جمع خبرنگاران گفت:هواداران نبايد عليه مدير عامل باشگاه شعار سر دهند. اين كار نه فقط در پرسپوليس كه در تمام باشگاه ها اشتباه است.
وي افزود: مثل برخي قول قهرماني نمي دهم اما تمام تلاشم را براي رسيدن به اين هدف انجام مي دهم .فراموش نكنيد اين تيم فصل گذشته در دقيقه 96 قهرمان شد. سايپا تيم كوچكي نبود كه بتوانيم به راحتي آن را شكست دهيم .ضمن اين كه تغيير و تحول در كارد فني آن نيز مثبت بود.
كريمي تاكيد كرد:فقط 4 امتياز با صدر جدول اختلاف داريم و هنوز تكليف قهرماني مشخص نشده است و ما در شانزده مسابقه فرصت جبران داريم
-
مصطفوي: بازيكنان گل نميزنند ، عليه من شعار ميدهند
كانون هواداران پرسپوليس : داريوش مصطفوي در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: بازي خوبي از پرسپوليس شاهد بوديم .حق ما در اين بازي بدون شك برد بود ولي توپ ها ي زيادي را هدر داديم وبه حقمان نرسيديم.
وي افزود:به سايپا و مايليكهن تبريك ميگويم .آنها جوانان خوب و فوتبالبلدي دارند و مأموريت خود را كه تساوي بود به خوبي انجام دادند.
مصطفوي در خصوص شعارهايي كه تماشاگران عليه وي سردادند گفت:براي من جاي تعجب دارد 11 بازيكن از جان مايه ميگذارند و با چه تعصبي در داخل زمين تلاش ميكنند ولي پس از يك تساوي عليه من شعار داده ميشود. واقعاً نميدانم دليل اين كار چيست . خيلي دوست دارم متوجه دليل آن شوم.
وي افزود: كار مديرعامل اين نيست كه سيستم تيم را مشخص كند يا تعويضها را انجام دهد بلكه اين است كه بستري مناسب انتخاب سرمربي، مربي و دستياران را به نحو مطلوبي انجام دهد كه من هم با كمك اعضاي هيئت مديره اين كار را انجام دادهام حالا نميدانم چرا بايد حرف هايي نيز بشنوم.
وي عنوان كرد: تماشاگران ما احساسي هستند و برد ميخواهند ولي آنها بايد بدانند كه من نميتوانم در مسائل فني دخالتي داشته باشم.
مصطفوي در خصوص داوري بازي اظهار داشت: من در مورد داوري حرفي نميزنم وبه داوران احترام ميگذارم اما چشمآنتظار نظركارشناسان هستم. رحيمي مقدم امروز سعي داشت با قطع نكردن بازي مديريت خود را نشان دهد كه بايد در خصوص سوتهاي او نيز اظهارنظر شود.
وي در پايان خاطرنشان كرد: اين تساوي براي ما آخر دنيا نيست. فاصله امتيازها كمتر است. نتايج در اين هفته خوب بوده و مطئمن باشيد پرسپوليس ميتواند به جايگاه خوبي برسد.
-
واكنشهاي جالب سينيوري به بازي پرسپوليس و سایپا
کانون هواداران پرسپولیس : جوزپه سينيوري بازيكن سابق تيم ملي ايتاليا به همراه دو نفر از مديران فوتبال ايتاليا با حضور در ورزشگاه آزادي بازي تيمهاي پرسپوليس و سايپا را از نزديك مشاهده كردند.
سينيوري در جريان بازي امروز تيمهاي پرسپوليس و سايپا واكنشهاي جالبي از خود نشان داد از جمله آنكه پس از به ثمر رسيدن گل پرسپوليس توسط ابراهيم توره به همراهان خود گفت بازيكن پرسپوليس چندمين متر در آفسايد بود و داور چگونه اين توپ را گل اعلام كرد.
وي همچنين شرايط بازي را بسيار جالب توصيف كرد و گفت: بازي بسيار حساس و زيبا بود و تماشاگران زيادي آمده بودند.
-
نيكبخت: ضربات آخر را با بيدقتي هدر داديم
کانون هواداران پرسپولیس : مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: بازي خوبي بود اما مهاجمان پرسپوليس با بيدقتي در زدن ضربات آخر بازي برده را با تساوي تعويض كردند .
عليرضا نيكبخت واحدي بعد از تساوي تيمش مقابل سايپاي كرج گفت: براي اين بازي برنامههاي خوبي داشتيم اما شرايط به طوري رقم خورد كه نتوانستيم از داشته هايمان بيشتر از اين استفاده كنيم.
وي افزود: متاسفانه مهاجمان پرسپوليس روز خوبي را پشت سر نگذاشتند، ما نتوانستيم با هوشياري ضربات آخر را تبديل به گل كنيم و همين مساله باعث شد تا ۲امتياز را از دست بدهيم.
نيكبخت با اشاره به اينكه از همان اول مشخص بود كه بازيكنان سايپا براي كسب مساوي به زمين آمده اند؟ افزود: آنها باشيوه كاملا دفاعي به زمين آمده بودند و با پرداختن به دفاع كار را براي ما دشوار كردند.
با اين حال ما موقعيتهاي فراواني را بدست آورديم اما متاسفانه نتوانستيم از آنها به درستي استفاده كنيم.
وي درخصوص عملكرد خط حمله تيم پرسپوليس نيز گفت: چنانچه من و توره خوش اقبال بوديم امتياز ما با تيم رده اول جدول رده بندي تنها ۲امتياز فاصله داشت.
مهاجم تيم پرسپوليس در مورد بازي امروز خود نيز گفت: در اين بازي بيشتر سعي كردم نشان دهم چنانچه در تركيب اصلي تيم قرار گيرم، ميتوانم براي مجموعه تيم پرسپوليس مثمر ثمرتر باشم.
-
آنالیز بعد از بازی پرسپولیس و سایپا (دور برگشت)
محل برگزاري مسابقه : ورزشگاه آزادي تهران
ميزان تماشاگر : 75 هزار نفر
وضعيت مسابقه : سرد و كسل كننده
نكته تلخ : ادامه ناداوري ها عليه پرسپوليس
ضعيف ترين بازيكن مسابقه : ايوان پتروويچ
پرسپوليس 2 امتياز ديگر در تهران از دست داد تا بار ديگر تا حدودي از قافله مدعيان عقب بيفتد . اين تيم در شرايطي اين بازي را آغاز كرد كه از قبل از بازي و روي كاغذ شايد بدبين هوادار نيز پرسپوليس را فاتح اين رقابت مي دانست اما بازي ضعيف سرخپوشان باعث شد پرسپوليس فاصله اش با رقيب ديرينه به 4 برسد كه تا اينجاي فصل سابقه نداشته است .
ابتدا از ارنج تيم مي گوييم . جايي كه رحمان رضايي با تجربه كه با مبلغ زيادي به پرسپوليس آماده براي دومين بازي متوالي نيمكت نشين مي شود تا بازهم شاهد اشتباهات زوج حيدري - باقري ها باشيم و مشخص نيست رحمان تا چه زماني مي بايست ازروي نيمكت بازيكن پرسپوليس باشد !
اما مي رسيم به خود جربان مسابقه كه در همان دقايق ابتدايي مسابقه نيكبخت مي توانست پرسپوليس را پيش انداخته و كلا روند بازي را تغيير دهد اما اين بازيكن بسان بازي با استقلال اهواز اين فرصت طلايي را هدر داد تا سايپايي كه مربي جديدي را بالاي سرخود مي ديد رفته رفته به خود باوري دست پيدا كند . بازي تقريبا تا دقيقه 20 در اختيار سايپا بود و آنها بودند كه با حضور در زمين پرسپوليس خطرهاي نصفه و نيمه اي را ايجاد مي كردند كه يكي دوبار نيز نزديك بود به گل برسند !
سايپا مي دانست كه اگر به بازي هجومي روي آورد برروي ضدحملات غافلگير مي شود و بنابراين طبيعي بود كه آنها از اين لحظه به بعد به فكر نگه داشتن جريان بازي باشند و براي ضدحملات برنامه ريزي كنند . گفته بوديم كه سايپا با سيستم 4.4.2 بازي را آغاز مي كند و در اين سيستم ترائوره مهاجم نوك مايلي كهن بود و شريفي نسب نيز در نقش مهاجم سايه بازي مي كرد . در ميانه زمين نيز كيانوش رحمتي و ابراهيم صادقي حضور داشتند كه به جرات مي توان گفت رحمتي را در جريان بازي زياد نديديم !
اما پرسپوليس كه بار ديگر با خلاقيت يك بازيكن به گل رسيد . علي كريمي با تكنيك فوق العاده ي خود چند بازيكن سايپا را جا گذاشت تا توره گل اول را به ثمر برساند . جدا از اين گل نكته اي بسيار جالب را شاهد بوديم كه متاسفانه پرسپوليس و كادرفني اش آن را متوجه نشدند ضعف مفرط سايپا در پاس هاي عمقي و بازي سرعتي بود . در آناليز قبل از بازي هم اشاره كرده بوديم كه پرسپوليس با سانترهاي بي هدف از كناره ها شانس زيادي براي رسيدن به گل ندارد و ديديم كه حضور مدافعان سرزن در قلب دفاع سايپا چقدر به اين تيم كمك كرد اما اصرار كادرفني به استفاده از اين تاكتيك بر ما كه پوشيده است .
پرسپوليس برخلاف گذشته بعد از رسيدن به گل به دفاع كامل روي نياورد و شايد اگر اشتباه عجيب سپهر حيدري نبود سايپا نمي توانست به گل دست پيدا كند چراكه هنوزهم معتقدم سايپا از نظر كار تاكتيكي حتي از پيام هم ضعيف تر است !
با آغاز نيمه دوم انتظار مي رفت كه پيرواني با يكي دو تعويض و تغيير مكان بازيكنان فاتح نيمه مربيان شود اما شايد پرسپوليس خوش شانس بود كه آن طرف مايلي كهن نيز نشان داد مربي شجاعي نيست و تيمش را دفاعي كرد وگرنه مشخص نبود آيا تيم سرخپوش به همين يك امتياز دست پيدا كند يا خير ! چراكه مشخص بود با توجه به بازي ضعيف كيانوش رحمتي در مركز زمين و عدم آمادگي ابراهيم صادقي در اين منطقه سايپا در ميانه هاي زمين تيمي بيمار است و مي توان با بردن نيكبخت به جناح چپ و آزاد كردن پتروويچ در مركز زمين و پشت محوطه جريمه حريف پرسپوليس نتيجه لازم را كسب كند .
بازهم مي رسيم به بازي ضعيف كريم باقري در اين مسابقه كه قبلا هم گفته بوديم رفتن باقري به تيم ملي نه به نفع خودش است و نه به نفع پرسپوليس و درهر بازي شاهد بازي هاي نه چندان خوب از اين بازيكن هستيم و در همين مسابقه نيز در چند مرحله او با پاس هاي اشتباهش تيم را از حالت حمله جداكرد . همچنين در مورد پتروويچ كه مي توان به جرات گفت اين بدترين بازي او از زماني است كه پرسپوليس آمده در شرايطي كه پيش بيني مي كرديم به خاطرهمان ضعف هاي سايپا در كارهاي عمقي پتروويچ ستاره اين بازي شود او را مي توان درحال حاضر ضعيف ترين بازيكن ميدان قلمداد كرد .
در مجموع پرسپوليس اگر تغييراتي در سبك بازي اش ايجاد نكند قطعا در همين مكان چهارمي نيز نخواهد ايستاد و روز به روز تضعيف تر مي شود . در شرايطي كه پيش بيني مي كرديم پرسپوليس بازي به بازي بهتر شود و به همان تيم مقتدر گذشته بازگردد عملا مي بينيم كه سانتر و زيرتوپ زدن ها از هر نقطه زمين مجددا آغاز شده و مشخص نيست با اين حربه ارتش سرخ به كجا خواهد رسيد .
نمرات بازيكنان :
اين نمرات از 7 نمره مي باشد .
عليرضا حقيقي ( 5 ) _ عليرضا محمد ( 4 ) _ سپهر حيدري ( 4 ) _ نبي باقري ها ( 4 ) _ مجتبي شيري ( 5 ) _ مازيار زارع ( 4 ) _ ايوان پتروويچ ( 2 ) _ كريم باقري ( 3 ) _ علي كريمي ( 5 ) _ عليرضا واحدي نيكبخت ( 4 ) _ ابراهيم توره ( 6 )
سرمربي : افشين پيرواني ( 4 )