امروز صبح هم اینترنت من ۱۰ دقیقه قطع بود.
کسایی که با آیپی هم نمیتونن برن زومیت مشکلشون با عوض کردن dns درست نمیشه.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Printable View
امروز صبح هم اینترنت من ۱۰ دقیقه قطع بود.
کسایی که با آیپی هم نمیتونن برن زومیت مشکلشون با عوض کردن dns درست نمیشه.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
دوستان اگر مشکلی در استریم ویدیوها و یا بازکردن صفحات دارن بی زحمت پ خ بدن در خدمتم!
اولا که شما لحن صحبت کردنتون اصلا مناسب نیستنقل قول:
من حرفم این بود که های وب نت بسیار ضعیفی از همه جهات داره که ارزش خرج کردن نداره ولی توهینی به خود شما نکردم گفتم به نظرم من این حرف شما که میگید خرج کنید برای نتی مثل های وب به درد نمیخوره نه اینکه بیام به شخصیت شما توهین کنم!
ثانیا همون روز هم همه کاربرا به شما گفتن که بحث هزینه مطرحه
با اون هزینه ای که شما میگید آپشن های بسیار مناسب تر از این کاری که شما گفتید هم وجود داره ولی باز هم میگم نظر شما برای خودتون محترمه منم نظرم اینه که های وب همه کاربراشو داره خسته میکنه همه هم که نمیتونن برن پول تجهیزات و ... بدن باید با همون تجهیزات معمولی به نت معقول که حداقل بتونه سایت ها رو درست بازکنه و مشکل قطعی نداشته باشه و ... داشته باشن حالا این حرف من توهینه؟!!! بقیه کاربرا خودشون قضاوت کنن من دارم بد میگم؟!!!
و السلام
در ضمن اگه شما راه حلی داری پس چرا خود های وب به مشتریاش توصیه نمیکنه برن اون کارو انجام بدن؟!!نقل قول:
همه مردم دارن مینالن از این وضعیت پشتیبانی هم همه اش داره مردمو دست به سر میکنه (میگه برید سیم کشی خونتون عوض کنید، مودمتون عوض کنید، مشکل از مرکز مخابراتی تونه و ...)
پس یعنی های وب با مشتریاش صادق نیست دیگه؟!!
پست های شما هنوز تو صفحات 1300 1301 موجوده!
اپشن های دیگه؟! چه اپشنی!؟
خوب شما ماهی 50 تومن کناز بذار برای تجهیزات یه عمر استفاده شو بکن!
حالا شدین ادم خوبه!
اون نقل قول شما هم در صفحه 1325 کاملا نشون میده چه قصدی داشتین!
بحث کردن بیش از اندازه جایز نیست!
سلام خدمت شما!
مثل اینکه شما اصلا ادب و نزاکت رو کاملا از یاد بردین!
این لود بالانسر فقط برای میکس کردن دوتا خط نیست که سرعت بالای 2.5 بده!
این لودبالانسر به رنج ای پی هایی دسترسی داره که شما تو خواب هم نمیتونی تصورشو کنی اقای محترم!
از 5 پورت لودبالانسر دوتا به های وب اختصاص داده شد دوتا به شاتل و یه دونه به اسیاتک!
وقتی شما از IT دانشی ندارین چرا اظهار نظر می کنید اخه!؟ هی من چیزی به شما نمیگم شما باز شروع میکنی به اراجیف بافتن!
شما فرق پورت tcp udp رو بگو
در خصوص رنج ای پی هم بفرما تا ما روشن بشیم چرا چهارتا رنج ای پی رو هر مشترکی باید باشه!؟
این مشکل سرعت اکثر دوستان به خاطر پورت اتصال و مسیردهی و 100 البته تجهیزات مخابراتی هستش و ربطی به همه نداره!
تست سرعت هارو نگاه کن: با پورت UDP و رنج...........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با کدوم سرویس دهنده ای تو اوج شلوغی حوالی ساعت 8 شب پک لاست میشه صفر درصد اون نه یه روز کلا 365 روز سال:
و با کدوم سرویس دهنده ای اونم با یه لاین اینترنت 8 مگ در حالت عادی با چرت ترین ------ میتونی ویدیوهای 4K استریم کنی؟!
تو کدوم سرویس دهنده ای چه سرور داخل چه سرور خارج می تونید بدون هیچ تنظیمات و اکانتی میانگین 10 گیگ دان کنی؟!
اینم تست از وب سایت: whatbox.ca/speedtest
بابت حجم زیاد عکس ها پوزش میخوام!
فقط این نکته رو عرض کنم والسلام در بین تمامی PAP ها فقط به جد میتونم بگم تنها های وب ارزش داره!
ببینید سرعت نت با وجود بستگی زیاد به تجهیزات مخابراتی به تجهیزات ما هم بستگی داره!
مودم و روتر و کانفیگ و پورت و رنج دی ان اس و ...........
کاش به جای مسخره کردن راهکار میخواستین!!!!!!!
افسوس................
در پناه حق
نه بازم زومیت باز نمیشه !نقل قول:
چه قصدی داشتم؟!!نقل قول:
همچین میگین انگار منم مثل شما دارم سنگ یه شرکت خاصو به سینه میزنم
من گفتم راههای دیگه ای هم هست
این شمایید که گیر دادید های وب و لاغیر
بعد هم میایید با رمز و راز صحبت میکنید
من دیگه حاضر به جر و بحث با شما نیستم
حوصله این مسخره بازیا رو هم ندارم
اولا من هیچ قصدی از این پست های خودم ندارم و لازم نیست بر این مهم پافشاری کنم دوست عزیز!نقل قول:
شما میخوای پشتیبانی بیاد براتون راهکار بده که دوتا دونه صفحه پرینت گرفتن دادن دستشون تا با اون پشتیبانی کنن اونوقت شما انتظار دارین اینا راهکار بدن به شما!؟
نتنها های وب بلکه تمامی PAP ها الان این مشکل رو دارن! هیچ کدوم تخصصی کار نمیکنن درصورتی که با همین اپ لینک ها میشه تمامی ای تی ایران رو دگرگون کرد و نیازی هم مراکز کپی دیتا برو اینترانت نیست! شما زیرساخت رو برو ببین چه خبره؟! بماند PAP ها..........................................
شما اگر تخصصی مقابلشون وایسین هیچ کار نمیتونند بکنن جز تن دادن به خواسته شما!
من نمیتونم قضاوت کنم های وب صادق هست با نیست اون به مشتریان بستگی داره!
- - - Updated - - -
جناب
پ خ بدین با هم حلش کنیم ارادت!
- - - Updated - - -
شما که باید بهتر از همه بدونید نمیشه راه کارهارو پابلیک کرد!نقل قول:
اولا من هیچ قصدی از این پست های خودم ندارم و لازم نیست بر این مهم پافشاری کنم دوست عزیز!
شما میخوای پشتیبانی بیاد براتون راهکار بده که دوتا دونه صفحه پرینت گرفتن دادن دستشون تا با اون پشتیبانی کنن اونوقت شما انتظار دارین اینا راهکار بدن به شما!؟
نتنها های وب بلکه تمامی PAP ها الان این مشکل رو دارن! هیچ کدوم تخصصی کار نمیکنن درصورتی که با همین اپ لینک ها میشه تمامی ای تی ایران رو دگرگون کرد و نیازی هم مراکز کپی دیتا برو اینترانت نیست! شما زیرساخت رو برو ببین چه خبره؟! بماند PAP ها..........................................
شما اگر تخصصی مقابلشون وایسین هیچ کار نمیتونند بکنن جز تن دادن به خواسته شما!
من نمیتونم قضاوت کنم های وب صادق هست با نیست اون به مشتریان بستگی داره!
QUOTE=frozan2014;8847145]
خب آفرین به این حرف شما
منم حرفم اینه که نه فقط تو های وب بلکه تو تمام شرکت های ایران بحث فنی مطرح نیست و پشتیبانی کشکه و شرکت ها فقط دنبال جذب و حفظ مشتری هستن
حالا شما چرا بدتون میاد من میگم های وب تجهیزاتش جالب نیست رو نمیدونم
من میگم خانه از پای بست ویران است....