:دینقل قول:
سر همین قضیه رفتی شاتل دیگه ؟ :دی
Printable View
:دینقل قول:
سر همین قضیه رفتی شاتل دیگه ؟ :دی
سلام
امروز مجددا از طرف سازمان تنظیم مقررات رادیویی تماس گرفتن باهام
یه چیزی حدود 1 ربع داشتیم صحبت می کردیم
گفت جوابیه از طرف آسیاتک ارسال شده
بخشی از موارد رو حل کردن ولی زیر بار بخش دیگه اش نمیرن!
ولی کلا خیلی تعجب کردم و از طرفی هم کلی حال کردم که این شکایتم به دو هفته نکشید و بررسی شد و بخشیش حل شد.
اصلا انتظارش رو نداشتم که حتی شکایتم رو بخونن! چه بررسی پیش رو بگیرن!
قصد انجام چنین کاری هم خوب نیست عزیز , من که خودم اصلا به کلک و از اینجور چیزها فکر نمی کنم , کلا خوب نیست . :n01: راههای پیشگیری رو بفرمایید , نه اینکه یارو رو -- کنید بعدش بگید این هم راههای پیشگیری:n02:نقل قول:
از شما دیگه انتظار نداشتم .
نمیخوای بگی در مورد چی شکایت کردی؟نقل قول:
میخوام اگر منم چنین مشکلی مثل شما داشتم ببینم تا چقدر حل میشه....
نه شاتل که قبل از اسیاتک بودمنقل قول:
ای بابا عجب غلطی کردیم گفتیما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اومدیم خوبی کنیم کباب شدیم....نقل قول:
فکر نمیکردم انقدر کم ظرفیت باشید! حالا خوبه گفتم استفاده نمیکنم ازشون....
چند نفر از دوستان دیگه هم گفتن استفاده میکنن حالا ما رو نشونه گرفتی اقا هادی؟!
دوستان خواهشن بحث ه ک رو دیگه ادامه ندید من به شخصه کنار کشیدم:n23:! امان از دست بچه های p30 تا طرف رو به حاشیه و... نکشن ولکن نیستن.
زنگ بزنید شرکت و بگید که مک آدرس مودمتون رو قفل کنن تو سیستمشون تا کسی جز شما نتونه وارد مودم شه و از اینترنت استفاده کنهنقل قول:
2 پسورد مودمتون رو از دیفالت عوض کنید به یه چیز دیگه
به همین سادگی:n02:
با درود
من این ماه 2 مگ محدود گرفتم و دیشب فقط 1.84 گیگ تونستم دانلود کنم در حالی که ماه پیش 512 نا محدود برنزی داشتم 24 ساعت که میزاشتم رو دانلود بیش از 4 گیگ دانلود میکرد !
یعنی من الان 15 هزار تومن بیشتر دادم دارم کمتر دانلود میکنم :n04:
میشه لطف کنید بگید برای شکایت چه مستنداتی باید به این آقایی که کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفی کردند بفرستم ؟
دیشب سرعت 2 مگ منم خراب بود! 512 واقعا 4 گیگ شبی بهت میداد؟نقل قول:
============
در مورد مستندات هر چی درمورد کم فروشی(مثلا تست با idm بگیرید و اگر سرعتتون کمتر از 30 هست قرار بدید ویا با speedtest براشون تست قرار بدید) و از مهم ترین مشکلات اینه که این شرکت طی یه ساعتی خاص(صبح از ساعت 8 الی 11) سرعت سرور خارجی رو باز میزاره و بعدش زیر 140 محدود میکنه.
عدم اجرای مصوبه 152 .(زمانی که ترافیک میخری به شما 25 درصد ترافیک بیشتر دادن؟)
و هر مشکلی که فکر میکنی حق شما داره ضایع میشه....
این ها یه نمونه بود که من بهش برخوردم. شاید مشکل شما چیز دیگری باشه.
512 نامحدود برنزی اگه 24 ساعت میزاشتی رو دانلود بله میشد بیشتر از 4 گیگ دانلود کرد !نقل قول: