سلام ...
بخشید یه آدرس به من دادنه ، هرچی میگردم پیداش نمیکنم ...
این راه کویر از کدوم طرفه ؟ :دی
•♥•
Printable View
سلام ...
بخشید یه آدرس به من دادنه ، هرچی میگردم پیداش نمیکنم ...
این راه کویر از کدوم طرفه ؟ :دی
•♥•
سلام
راه کویر جان
چرا این نام کاربری رو واسه خودت انتخاب کردی ؟
از بن شدن میترسی ؟
سرعت اینترنت چنده ؟
متولد چه ماهی چه سالی و چه روزی هستی ؟
به به ...
ســــــــــــــــــــــــ ــلام آبجی
فعلاً شرایط سوال ندارم برای عرض ادب خدمت رسیدیم
خوش اومدی
خدافظ :دی
سلام
می گم چطوره از این به بعد هر کس توی هر پست فقط یه سوال بپرسه ؟
اینجوری هم قشنگ تر میشه
هم بیشتر رغبت می کنند بخونند که در نتیجه سوال های تکراری کم می شه
نظر شما چیه ؟
خوب خوب خوب ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحال باش بعد از دقايقي اومدم با اندک سوالي بر خستگيت بيفزايم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدبختي پاي سيستم خودم نيستم اينجام اسمايل ندارم :41:( حالا دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
و اينک سوالات : ( دقت کن : تا يه سوال و جواب ندادي سواله بعدي رو نخون ... وقتيم سوالي رو ميخوني حق نداري جواب سوالاي قبل و تغيير بدي ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. آماده اي ؟ ( نباشيم بايد جواب بدي چي از من مهمتر ؟!!! ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. اگه فک کردي منم مثل بقيه ميپرسم منو ميشناسي کور خوندي ... آخه کيه که تو اين پي سي منو نشناسه !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. فک ميکني ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ا ...ا ... ا... بايد پاشم کار دارم بعداً ويرايش ميکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------------------------------------------------------------
خوب اومدم ويرايش کنم ... ميريم به ادامه ماجرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. فک ميکني من تو رو بشناسم ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4. واقعاً چرا ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو چي فک ميکني ؟ ( دقت داشته باش این سوال از سایر سوالات جداست ها ! ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5. سامانو با خوب اسمايلي نشون دادي :دي ... نظرتو راجع به سامان و اين اينتره بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6. اين سوال و جدي جواب بده خواهشاً فقط همين يدونه : منو تو يه جمله تعريف کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7. چـــــــــي ميگي ؟!!!! يعني واقعاً من اينجوريم ؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8. جدي ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9. جديه جدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10 . پس راس ميگي ديگه ... نپرسم ديگه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11. خوب خدا رو شکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12. هنوزم تو فروماي ديگه جنجال به پا ميکني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13. دست بردار بچه جون ... مثلاً اومدي سر کارا !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14. انقد سوختم سوختم ميکني چجوري تا الان زنده اي ؟!!!! :18:
15. تو کدوم فروم بيشتر ميري ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16. از چه سبک موسيقي بيشتر خوشت مياد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17. خواننده خارجي از کي خوشت مياد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18. چه سبک فيلمي رو ميپسندي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
19. خسته شدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20. خسته نباشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
21. از بازي چه بازيگرايي خوشت مياد ؟ هم ايراني هم خارجي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
22. اين طرقه همونيه که تو عروسيه فاميلتون ديديش ؟!! چه تفاهمي : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
23. نظرت راجع به اسپم چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
24. نظرت راجع به اين يارو پسره ... اسمش چيه ... ها داريووش نظرت راجع به اون چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
25. گفتي قرمزي ! پس فوتبالي اي ؟ عجب ... تو خارجه چه تيمي ؟ باشگاه و ملي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
26. بازيکن چي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
27. ...
اخ اخ اخ ... ديدي حواسمو پرت کردي نماز نخوندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميرم نماز ميام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------------------------------------
خوب اومدم ... کجا بوديم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهان ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
27. واااااي يه زماني يه پسري بود مااااه الان ديگه فعال نيست ... N A D E R و ميگم ... ميشناختيش ؟ عجب پسر ماهي بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
28. Special رو ميشناختي ؟ Alwayes Banned رو چي ؟ ' ZeReShK ' رو چي؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
29. اه ... اه ... اه ... يه پسره بود الحمد و لله بن شد يوزرش sorosh83 بود اگه اشتباه نکنم ... عجب آدمي بود ... ميشناختيش ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
30. بسه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
31. خسته که نشدي ميدونم ... آخه سوالا به اين ماهي خستگي نداره که :دي تازه ناراحتم شدي ... اما خوب منم درک کن خسته شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
32. نخير ديگه سوال نميکنم ... بابا فسفرام تموم شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
33. حالا ببينم شايد بعداً اومدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
34. غرور و حال ميکني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
35. جونه من سواله 6 و جدي جواب دادي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
36. :تير
37. هه هه هه
38. دوتا بالايي رو زدم که روند شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
39. خوش اومدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
40. باي باي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه فردا قبل از بيدار شدنم نيومده بودي جواب بدي اسمايلم ميزارم که ديگه اصلاً حوصلت سر نره :دي----------------------------------------------------------------------
حالا فردا شده :دی
وای اگه بدونی من سر این چی کشیدم !!! دیشب اومدم کلی نوشتم اومدم سند بزنم P30World قاط زد دوباره بعد چون پای سیستمم نبود مجبور بودم آپلود کنم حالا اومدم فایل آپلود شده رو میخونم میبینم اینم قاطه و چرت و پرت نشون میده که الحمدولله درستش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اسمایلم یکم میزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا که خداوند این افتخارو بهت نداده:27::27::27:نقل قول:
ولی اگه داده بود...کاری میکردم کارستوووون:27::46::27:
بدرود:11:
سلام مجدد
فقط یه سوال
1) به نظر خودت اگه همین الان بمیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( بلا نسبت ) میری بهشت یا جهنم ؟! (عجب سوالی ؟!)
MER 29+1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام کابریت و آواتارت خیلی آشناسنقل قول:
نمدونی چرا ؟
راستی ببابا یه کم انصاف داشته باش
این ستاره خانوم مگه چقدر توی اداره بی کاره که اینهمه سوال را جواب بده
سلام ستاره خانوم(راه كوير )
اين سوال نيست درخواسته بهرحال شما بايد بهش جواب بدي
تمام افراد از نفر اول تا اين نفر قبلي من كه از شما سوال پرسيدن رو توي يك جمله (هر كدومو)توصيف كن ادامه دارد....
سلام ستاره جون ، خوبی ، خوشی .... :31:
سوالی که الان می خوام ازت بپرسم با بقیه سوالایی که جواب دادی فرق می کنه ، یه نوع تست خودشناسیه ..:20:
حاضری ؟ برو که رفتیم ..... :46:
از بین 9 تا شكل زیر ، تصویر مورد علاقتو انتخاب كن، هردو گزینه رنگ و شکل و در نظر بگیر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتخاب کن ، جوابشو بهت می دم .:11:
خوب حالا چند تا سوال معمولی : :happy:
آخه خدا رو خوش میاد ، چطور دلت میاد این همه آدم فضولو ..... آخ ببخشید اشتباه شد ، منظورم این همه آدم کنجکاو، چطور می تونی بذاریشون سر کار ...! هان ..... ؟ :blink:
خوب بگو کارمند کدوم اداره ای دیگه ؟ دولتیه ؟ با بند پ نسبتی داری ، ها کلک ... :21:
نظرت راچع به این کار برا چیه ؟ مخصوصا آخریه که از همه بهتره :39: البته دخترا همشون گلن... :27:
راستشو بگو لفطا ... :thumbsup:
DaRiOuShJh
karin
RoNika
perjixen
Mist
elham_007
فعلا همینا بسه ، بهت رحم کردما :34:
خیلی باحالی ستاره جون ، :26:
موفق باشی :40: