اگه منظورتون قسمت SPEED هست، اون که مربوط به پورت مورد استفاده و مادربرد میشه، و تغییر نمیکنهنقل قول:
Printable View
اگه منظورتون قسمت SPEED هست، اون که مربوط به پورت مورد استفاده و مادربرد میشه، و تغییر نمیکنهنقل قول:
سلام بچه ها یه سوال.ما چند روز دیگه قراره اسباب کشی کنیم. ایا با عوض کردن جای مودم به یه منطقه دیگه طرح مورد استفاده عوض میشه؟ اخه من از طرح های قدیمی که خوبه دارم استفاده میکنم.
دوست عزیز به هیچ عنوان عوض نمیشه.نقل قول:
نه دوست عزیز! برای چی عوض بشه؟نقل قول:
با خیال راحت جابجا شو.
دوستان این مودم بیرونی با داخلی فرقش چیه؟ کدوم بهتره برای جا به جایی؟ مودم داخلی یعنی مثل adsl باز باید نصب شه و هر جا می رم هزینه نصب بدم؟ اگر 128 بگیرم پهنای باندش آزاده یا اینکه ترانسفر ریت روی 10 15 می مونه؟ ,و وقتی سفارش بدم چه قدر زمان می بره تا وصل شه؟
اینجور که دوستان میگن سرعتش افتضاحه............. 20 سال گذشتو یه اینترنت درست به دست ما نرسید ! :n30:
مودم اوت دور واسه جاهايي استفاده ميشه كه انتن دهي خيلي ضعيف هست و مثلا روي پشت بوم ميزارنش بعد با سيم به رابط كه توي منزل هست وصل ميشه، قيمتش 2برابر داخلي هستنقل قول:
مودم داخلي هم كه توي خونه هست فقط ميزنيش به برق، تنظيم دوباره بعد جابجايي لازم نيست
ميتونين توي سايت مبين نت پوشش دهي مناطق رو چك كنيد يا از پشتيباني مشورت بگيرين
تهران:09679
شهرستان:096790
سرعت هم 128من داشتم راضي نبودم، اكثرا 512دارن بنسبت قيمت مناسبتره
بله، سرعت وایفای را میگم که برای من تغییر میکنه.نقل قول:
دوستان مبین نتی آیا میتونین سایت یوتیوب رو با چیز پی ان (PPTP/L2TP) باز کنید؟ یرای من باز نمیشه! خیلی عجیبه!
با تشکر