فکر کنم این آقا امین تو یه هفته به اندازه یه ماه کل بچه های این تاپیک دانلود میکنه:31:
Printable View
فکر کنم این آقا امین تو یه هفته به اندازه یه ماه کل بچه های این تاپیک دانلود میکنه:31:
فعلا که از پشتیبانی شاتل:34: بهتره :32:هم برای من هم برای چند تا از دوستام در ضمن من هم شاتل داشتم هم در حال حاضر صبانت دارمنقل قول:
اینم وضعیت خراب دانلود من !!!!!!! پایین لیست رو ببینید ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان نشتسه بودم داشتم dirt 2 بازی میکردم
گوشیم silent بود یهو دیدم تا خواستم بر دارم دیدم قطع شد شماره رو نگاه کردم از تهران بود
همین لحظه تلفن خونه زنگ خورد و بابام گوشی رو برداشت و دیدم همون شمارست
یکی از خانم های پشتیبانی شاتل بود که گفت اره برای مشکلتون زنگ زدیم و اینا
بعد از سلام علیک و اینا گفت مشکلتون همین افت سرعته که تو این مدت گزارش دادید ؟
من : افت سرعت و نوسان اونم از نوع اسف بار
اون : خوب ببینید اقای .... شما سرویستون eco 128 هست یعنی تو بهترین شرایط باید 16 کیلو بایت دانلود داشته باشید شما توگزارشتون گفتید بین 18 تا 20 دانلود دارید . این مشکلیه الان ؟
من : خوب پس الان رسما فهمیدم قضیه تبعیضه .
اون : قضیه چیه ؟
من : تبعیض
اون : چرا ؟
من : چون شما بین مشترکینتون فرق می گذارید . تو همین شهر و شهر های دیگه تو بعضی جاها با همین eco 128 مهم نیست تو چه ساعتی باشه , خیلی ها 64 ثابت دان دارن . اونها خونشون رنگین تره ؟ ( خیلی عصبانی بودم )
اون : نه . خوب ... ( با من و من ) برای این اشتراک استاندارد همینه
من : چطور من تو ساعت 8 تا 10 همین امروز صبح 64 بودم بعد اومدم پایین
اون : شما میتونید الان تست بزارید با هم بررسی کنیم ؟
من : بله من الان پشت سیستمم هستم
اون : خوب الان برید ( پریدم وسط حرفش ) برم صفحه mozilla تست دانلود بزارم درسته ؟
اون : بله . چطور ؟
من : چون تو این 2 ماه با تک تک همکارانتون هر روز صحبت کردم و گزارش دادم اونها هم همین رو گفتن .
الانم تست گذاشتم سرعتم 29 تا 31 نوسان داره
اون : خوب چند لحظه صبر کنید
اون : خوب حالا یک صفحه دیگه باز کنید برید به ( دوباره پریدم وسط حرفش ) برم به opera و تست بزارم ؟
اون : بله .
بعد از 3 دقیقه
اون : خوب الان اولیه چنده ؟
من : شده 20 و دومی هم چون اولی داره جونش میاد بالا هنوز باز نشده
اون : لطفا چند لحظه
بعد از 2 دقیقه برگشت پای تلفن
من : ببینید خانم من با همکارانتون صحبت کردم هر روز به این نتیجه رسیدن که مرکز مخابراتی من مشکل داره و بهم گفتن اطلاع داریم , گزارش دادیم , در حال بررسی هست و در اینده 100 در 100 حل میشه . تحمل کنید .
الان 2 ماه گذشته بهبود که هیچ داره داغون میشه وضع . الانم فقط میخوام بدونم به کجا کشید مراحل کار و این پیگیری همکارانتون ؟
اون : بله الان چک کردم دیدم . مرکز شما خیلی پر مشترک هست و تقریبا پهنای باند کامل پره ( در حالی که یکی دیگه از همین پشتیبانی ها گفته بود یکی از خلوت ترین ها رو داری و مشکلی هم نداری )
من : خوب باید پهنای باندش زیاد شه این که مشخصه . کی انجام میشه ؟
( در همین لحظه سرعت دان من رسیده بود به 12 )
اون : خوب همکاران من در جریان هستن و گزارش هم دادیم شدیدا داره پیگیری میشه
من : 2 ماه گذشته شما هم همین رو میگید . من می خوام تکلیفم رو بدونم که اگه قراره سر کار باشم و فردا بدتر از ان بشه دیگه شارژ نکنم و فکر اساسی کنم
اون : نه نه اصلا این چه حرفیه . مطمنا حل خواهد شد . خواهش ما اینه که شما همون طور که تاحالا تحمل کردید مقداری دیگر تحمل کنید
بعد هم خدا حافظی .
تقریبا 10 دقیقه طول کشید مکالمه و اخرش هم برگشتیم سر خونه اول !
جانا سخن از دل ما گفتینقل قول:
الان نشتسه بودم داشتم dirt 2 بازی میکردم
گوشیم silent بود یهو دیدم تا خواستم بر دارم دیدم قطع شد شماره رو نگاه کردم از تهران بود
همین لحظه تلفن خونه زنگ خورد و بابام گوشی رو برداشت و دیدم همون شمارست
یکی از خانم های پشتیبانی شاتل بود که گفت اره برای مشکلتون زنگ زدیم و اینا
بعد از سلام علیک و اینا گفت مشکلتون همین افت سرعته که تو این مدت گزارش دادید ؟
من : افت سرعت و نوسان اونم از نوع اسف بار
اون : خوب ببینید اقای .... شما سرویستون eco 128 هست یعنی تو بهترین شرایط باید 16 کیلو بایت دانلود داشته باشید شما توگزارشتون گفتید بین 18 تا 20 دانلود دارید . این مشکلیه الان ؟
من : خوب پس الان رسما فهمیدم قضیه تبعیضه .
اون : قضیه چیه ؟
من : تبعیض
اون : چرا ؟
من : چون شما بین مشترکینتون فرق می گذارید . تو همین شهر و شهر های دیگه تو بعضی جاها با همین eco 128 مهم نیست تو چه ساعتی باشه , خیلی ها 64 ثابت دان دارن . اونها خونشون رنگین تره ؟ ( خیلی عصبانی بودم )
اون : نه . خوب ... ( با من و من ) برای این اشتراک استاندارد همینه
من : چطور من تو ساعت 8 تا 10 همین امروز صبح 64 بودم بعد اومدم پایین
اون : شما میتونید الان تست بزارید با هم بررسی کنیم ؟
من : بله من الان پشت سیستمم هستم
اون : خوب الان برید ( پریدم وسط حرفش ) برم صفحه mozilla تست دانلود بزارم درسته ؟
اون : بله . چطور ؟
من : چون تو این 2 ماه با تک تک همکارانتون هر روز صحبت کردم و گزارش دادم اونها هم همین رو گفتن .
الانم تست گذاشتم سرعتم 29 تا 31 نوسان داره
اون : خوب چند لحظه صبر کنید
اون : خوب حالا یک صفحه دیگه باز کنید برید به ( دوباره پریدم وسط حرفش ) برم به opera و تست بزارم ؟
اون : بله .
بعد از 3 دقیقه
اون : خوب الان اولیه چنده ؟
من : شده 20 و دومی هم چون اولی داره جونش میاد بالا هنوز باز نشده
اون : لطفا چند لحظه
بعد از 2 دقیقه برگشت پای تلفن
من : ببینید خانم من با همکارانتون صحبت کردم هر روز به این نتیجه رسیدن که مرکز مخابراتی من مشکل داره و بهم گفتن اطلاع داریم , گزارش دادیم , در حال بررسی هست و در اینده 100 در 100 حل میشه . تحمل کنید .
الان 2 ماه گذشته بهبود که هیچ داره داغون میشه وضع . الانم فقط میخوام بدونم به کجا کشید مراحل کار و این پیگیری همکارانتون ؟
اون : بله الان چک کردم دیدم . مرکز شما خیلی پر مشترک هست و تقریبا پهنای باند کامل پره ( در حالی که یکی دیگه از همین پشتیبانی ها گفته بود یکی از خلوت ترین ها رو داری و مشکلی هم نداری )
من : خوب باید پهنای باندش زیاد شه این که مشخصه . کی انجام میشه ؟
( در همین لحظه سرعت دان من رسیده بود به 12 )
اون : خوب همکاران من در جریان هستن و گزارش هم دادیم شدیدا داره پیگیری میشه
من : 2 ماه گذشته شما هم همین رو میگید . من می خوام تکلیفم رو بدونم که اگه قراره سر کار باشم و فردا بدتر از ان بشه دیگه شارژ نکنم و فکر اساسی کنم
اون : نه نه اصلا این چه حرفیه . مطمنا حل خواهد شد . خواهش ما اینه که شما همون طور که تاحالا تحمل کردید مقداری دیگر تحمل کنید
بعد هم خدا حافظی .
تقریبا 10 دقیقه طول کشید مکالمه و اخرش هم برگشتیم سر خونه اول !
با سلام
دیشب اتفاق عجیب افتاد سرعت دانلود من 700 شد اشتباه برداشت نکنید منظورم بایت است بعد ازمدتی شد بین 5 تا 9 کیلو بایت
عجیب نیست! بارها شده که سرعت دانلود من صفر گیگابایت هم شده است؟!نقل قول:
الان هم سرعتام حدود 33 bytes/sec است و دارم سرعت کمتر از دایلآپ را به لطف شاتل امتحان میکنم
شما تو شهرتون صبانت ندارین؟نقل قول:
کل بد بختی من و امثال من تک isp بودن شهرهنقل قول:
حالا dial up تا دلت بخواد isp داره
اگه بود با کله میرفتم اونجا حد اقل بفهمم از isp هست یا واقعا مرکز مشکل داره
جالبه که از 7 تا مرکز شهر 4 تاش مشکل داره ( تا اونجا که من میدونم )
تو به این میگی داغون!؟:31:نقل قول:
راستی چی دانلود میکنی!؟ بگو ماهم یکم سرمون شبا شلوغ شه!