سلام دوستان
نرم افزاری واسه اجرای کدهای ussd تو محیط ویندوز هست؟
مودم من کد ussd ساپورت نمیکنه
Printable View
سلام دوستان
نرم افزاری واسه اجرای کدهای ussd تو محیط ویندوز هست؟
مودم من کد ussd ساپورت نمیکنه
دوستان یک سوال
سیمکارت اعتباری 6 گیگ سه ماهه شارژ اینترنت شده بود
داشتم باهش مکالمه می کردم یهو قطع کرد و پیغام عدم اعتبار کافی داد. بهمین دلیل دیگه نمیشه تماس گرفت
در حالیکه مانده ی اینترنت گرفتم هنوز 5.5 گیگ داره
مگر در این موارد (یعنی غیر از بسته های ترکیبی) امکانش نیست مکالمه کنیم در عوض از اعتبار ترافیک باقیمانده ی اینترنت کسر کنه؟!:n13:
به نظر خودتون با عقل جور درمیاد که با مکالمه از حجم بسته ی اینترنت کم بشه؟!نقل قول:
منظورت اول چمران هست.اونجایی که میوه و تربار میفروشن تو چادر.من اونجا چند وقت پیش آنتن 3G پر بود اما 4G یدونه داشتم.جدیدن حتما دکل زدننقل قول:
عزیزدل که اصلا دقت نمی کنی به صحبت دیگران.نقل قول:
کی گفتم از حجم اینترنت کم بشه؟! گفتم از اعتبار ترافیک باقیمانده.
بزبان ساده تر که شما خوب بخوای متوجه بشی : از پولی که صرف خرید بسته کردیم.
راستی یه مشکلی کمک کنید روانی شدم ...
اینه هر تماس یا sms میفرستم بعدش میزنه که چقدر از شارژم باقیه رو اعصابه چطور میشه حذفش کرد ؟ چه کدری بزنیم ؟
آخرین خبر : ناکامي پروژه اتصال فيبر نوري منازل/ تعليق پروانه اپراتور چهارم
تاریخ انتشار: 94/03/02 10:11
مهر/ معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با بيان اينکه پروژه اتصال فيبر نوري منازل تاکنون صفر درصد پيشرفت داشته است از تصميم گيري کميسيون تنظيم مقررات ارتباطات براي اين پروژه خبر داد. غلامرضا داداش زاده با اشاره به آخرين وضعيت پروژه اتصال فيبر نوري منازل که اپراتور ايرانيان نت بايد در کشور آن را به اجرا در مي آورد گفت: اين پروانه براي ايجاد و بهره برداري از شبکه هاي انتقال نور و دسترسي بود که در دي ماه ۹۱ لازم الاجرا شد و مطابق بند ۱۵ ماده ۱ اين پروانه، تعهدات اجرا و توسعه آن بايد توسط اپراتور چهارم ارتباطي کشور پس از ۱۸ ماه به اجرا مي آمد. وي ادامه داد: بر اساس اين برنامه زمانبندي اين اپراتور بايد از ۹ تيرماه سال ۹۳ شبکه اش را به صورت تجاري بهره برداري مي کرد و تا نهم دي ماه سال ۹۳ حداقل يک ميليون پورت فيبر نوري در کشور براي مشترکان نصب مي کرد. معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات با بيان اينکه اين اپراتور تاکنون به صفر درصد اين تعهدات عمل کرده است گفت: اخطارهاي زيادي در اين زمينه داده ايم اما اين پروژه کاملا از تعهدات عقب است. داداش زاده با تاکيد بر اينکه تاکنون هيچ شبکه دسترسي فيبر نوري در کشور توسط اين اپراتور ايجاد نشده است خاطرنشان کرد: با توجه به اينکه مشکلات عمده اپراتور ايرانيان نت مربوط به سهامداري است، اين اپراتور پيشنهادي را براي تاسيس تعهدات توسعه و اجرا به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ارائه داده است تا بر اساس مدل جديد تعهدات اين اپراتور تغيير يابد. اين موضوع به عنوان تغييرات درخواستي اپراتور ايرانيان نت در حال بررسي است و تصميم نهايي براي پروژه اتصال فيبر نوري منازل هنوز اتخاذ نشده است. وي گفت: اما مطابق آنچه که معاونت نظارت سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي تکليف دارد تقاضاي جريمه و ساير موارد مد نظر که در پروانه اين اپراتور پيش بيني شده است را به کميسيون تنظيم مقررات ارائه داده ايم. مطابق اين پيشنهاد از ظرفيت هاي پروانه براي جريمه و لغو و يا تعليق پروانه استفاده خواهيم کرد. معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با اشاره به اينکه اپراتور ايرانيان نت اعلام کرده که ميزان تعهدات پروانه اي از نظر زمانبندي با اجرا تناسب نداشته است افزود: اما معاونت نظارت سازمان تنظيم مقررات بر اساس مواد اين پروانه تصميم گيري مي کند و کاري به اعتراض و درخواست اين اپراتور ندارد. بر اين اساس طبق مفاد اين پروانه جرايمي براي اين اپراتور در نظر گرفته شده است. وي افزود: در مورد تعليق يا لغو پروانه پروژه اتصال فيبر نوري منتظر دفاعيات اين اپراتور در کميسيون تنظيم مقررات ارتباطات هستيم و طي چند هفته آينده تعيين تکليف اين پروژه در دستور کار اين کميسيون قرار خواهد گرفت. قرار بود اپراتور ايرانيان نت به عنوان اپراتور چهارم ارتباطي کشور اتصال منازل به فيبر نوري در کشور را فراهم کند که اين موضوع باعث افزايش سرعت دسترسي مشترکان اينترنت به اينترنت با سرعت بالا و از طريق شبکه دسترسي فيبر نوري مي شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*140*3# بزننقل قول:
نشد آقا . میشه بگی دقیقا کدوم بزنم ؟
نقل قول:
نشد آقا . میشه بگی دقیقا کدوم بزنم ؟
نقل قول: