ظاهرا مشکل از های وبهنقل قول:
سرویس های 256 تا 1 مگ همشون سرعتشون روی 2 مگابیت محدود میشه
یعنی هیچ فرقی نداره که سرویست 256 باشه یا 1 مگ
فقط پول اضافی بیخودی که سرویس 1 مگ بخری
Printable View
ظاهرا مشکل از های وبهنقل قول:
سرویس های 256 تا 1 مگ همشون سرعتشون روی 2 مگابیت محدود میشه
یعنی هیچ فرقی نداره که سرویست 256 باشه یا 1 مگ
فقط پول اضافی بیخودی که سرویس 1 مگ بخری
سرعت روزانشون بالاترهنقل قول:
1 مگ => روزانه : 512 کیلوبایت - شبانه : 256 کیوبایت
256 کیلو => روزانه : 256 کیلوبایت - شبانه : 256 کیلوبایت
من واقعا تا یک هفته پیش هیچ مشکلی باهاش نداشتم
نمیدونم چی شده الان بعضی سایت ها کلا باز نمیشن مثل زومیت بعضی سایت ها هم به شدت کند باز میشن ! یعنی واقعا کند مثل gsmarena یا سایت داخلی فارس نیوز !
حتی تو اینستاگرام هم که عکس ها برام خیلی خوب باز میشدن الان بعضی وقتا هیچ عکسی باز نمیشه !
جالبه که مثل همیشه پشتیبانی هم زیر بار نمیره ! مثلا در مورد زومیت به یکی گفته بود مشکل از مودم هست ! یا مودم رو بزار رو حالت بریج !
بای وبه دیگه نمیشه کاریش کرد :n08:(الان که فقط ADSL ارائه میدن اینطوریه ببین شبکه 4g شون راه اندازی بشه وضع چی میشه!!)نقل قول:
بعد بعضیا میان میگن بیایید 1.5 میلیون خرج کنید لود بالانسر و .. بخرید چون های وب خوبه!!:n24:
فرض کن 2 تا خط گرفتیم با لود بالانسر و میکس کردیم و... وقتی نمیتونه چهارتا سایت معمولی داخلی رو باز کن چه فرقی میکنه سرویست 128 باشه یا بری دوتا خط بگیری و هزینه کنی و .. که سرعت دانلودت بشه 2.5 مگابایت با اون تجهیزات هم باز نمیتونه سایت باز کنه که:n08:
کل مشکل از ای پی 46.225 هست
چند بار مودم خاموش روشن کنید از این رنج خارج شید اوکی میشه
نهنقل قول:
اتفاقا من الان رنج آی پی ام 46.225 و گیت وی هم 46.224.0.13 هستش ولی در حال حاضر مشکل باز نکردن سایتا رو ندارم (صبح هم همین رنج آی پی و همین گیت وی بود ولی باز نمیشد که با خاموش و روشن کردن و تغییر آی پی درست شد)
من خل شدم از دست های وب کلا معلوم نیست چ مرگشهنقل قول:
آره منم همینطورنقل قول:
هیچ کدوم از مشکلاتش راه حل قطعی ندارن
خودشونم (پشتیبانی) که همش در حال پیچوندنن
یه ملت مشکل بازنکردن سایتهای مختلف رو دارن پشتیبانی گفته برو مودمتو عوض کن :n38: (اینو میگن چون میدونن خیلیا نمیتونن برن مودم دیگه ای تهیه کنن واسه همین بی خیالش میشن)
یه سری به پیج اینستاگرام های وب اگه بزنید بیشتر مشخص میشه وضعیت از چه قراره
الان این مشکل بازنکردن سایتها از اون افت سرعت و پکت لاست و... هم اعصاب خردکن تر شده (فک نمیکنم هیچ شرکت دیگه ای این مشکل رو داشته باشه (مخابرات هم این طوری نیست دیگه ببین های وب چه جوریه :n08:))
الان خوبی که این انجمن داره اینه که آدم از مشکلاتی که تو این شرکت ها وجود داره اطلاع پیدا میکنه و دیگه بیخود دست به تنظیمات و ... سمت خودمون نمی زنیم
دیگه google translate هم نمیتونه باز کنه :n27: (حتی با آی پی هایی که zoomit و ایران کیش باز میشن!)